Annonceeksponeringer

Der rapporteres en annonceeksponering, hver gang download af en individuel annonce er påbegyndt på brugerens enhed. Antallet af viste annoncer afhænger af annonceformatet. Eksempelvis rapporteres der to annonceeksponeringer i dine rapporter, hver gang et lodret banner er blevet vist på dit website. Du skal også være opmærksom på, at antallet af annoncer i en annonceenhed kan variere, alt efter om der vises standardtekstannoncer, udvidede tekstannoncer eller displayannoncer i annonceenheden.

Bemærk, at denne metric kun er tilgængelig på fanen med kategorien "Tilpassede" metrics. Få flere oplysninger om kategorien med tilpassede metrics.