Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Fravælg brugerbaseret annoncering

Du kan fravælge visning af annoncer ud fra brugernes interesser, demografiske oplysninger og Google-kontooplysninger.

Hvad sker der, hvis du fravælger dette?

• På annonceplatforme, der er kvalificerede til at deltage i AdSense-auktionen (Authorized Buyers, Display & Video 360 og Google Ads), bruges der ikke besøgsoplysninger fra dit website som hjælp til at udlede interesser og demografiske oplysninger.
  • Google Ads og Display & Video 360 føjer ikke besøgsoplysninger fra dit website til brugernes Google-konti.
  • De annoncer, du har blokeret efter kategori eller annoncørwebadresse eller ved at bruge Center for annoncegennemgang, bliver ikke vist for brugerne via brugerbaseret annoncering.
  • Dette fravalg gælder kun for AdSense til indhold.
  • Du kan reducere antallet af annoncer, der konkurrerer om at blive vist på dit website, hvilket kan mindske din potentielle indtjening.
Det er ikke muligt at fravælge annoncer på baggrund af tidligere interaktioner
Du kan ikke fravælge visning af annoncer for brugerne på baggrund af deres tidligere interaktioner med annoncøren, f.eks. besøg på en annoncørs website, som er det, vi også kalder remarketing.

Sådan fravælger du visning af brugerbaserede annoncer

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Brandsikkerhed og så Indhold og så Styringselementer for blokering og så Administrer annoncevisning.
  3. Brug styringselementet Ikonet "Tillad indstillinger for blokering" under "Tilpassede annoncer" til at fravælge brugerbaserede annoncer.