Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Opdater mit website eller mine politikker for personligt tilpasset annoncering

Du behøver ikke ændre annoncekoden på dit website eller måden, din konto er konfigureret på, hvis du tillader personligt tilpasset annoncering. Men din politik til beskyttelse af privatliv skal muligvis opdateres, så den afspejler brugen af personligt tilpasset annoncering (tidligere kendt som interessebaseret annoncering). Brug et par minutter på at gennemgå følgende oplysninger for at sikre, at dit privatlivspolitikken for dit website er opdateret.

Da udgiverwebsites og lovgivningen varierer fra land til land, kan vi ikke komme med et konkret forslag til formuleringen af privatlivspolitikken eller meddelelsen om brug af cookies.