Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Administrer annoncer

Identificer kilden til en annonce, der findes i billedsøgning

Disse oplysninger gælder kun for AdMob-brugere. AdMob er en platform til mobilappannoncering til appudviklere. Hvis du ikke har en AdMob-konto, anbefaler vi, at du gør følgende:

I denne artikel kan du læse om de tilgængelige muligheder for at blokere annoncer baseret på annoncekilden til annoncer, der blev fundet ved hjælp af billedsøgning i Center for annoncegennemgang. Den indeholder også krav til billeder, der kan identificere annoncekilden.

Typer af kilder

Ad Exchange

Hvis du vil blokere annoncer fra denne kildetype, skal du klikke på Bloker for at blokere denne annoncematchforekomst. Du kan også se flere oplysninger om annoncematchet, herunder hvilket netværk der viste annoncen, ved at klikke på annoncen i resultaterne.

Budgivningsannoncekilde

Hvis du vil blokere annoncer fra denne kildetype, skal du klikke på annoncen i resultaterne for annoncematch for at finde ud af, hvilken budgivningsannoncekilde der leverede annoncen. Kontakt budgivningsannoncekilden direkte for at foretage en handling.

Understøttede budgivningsannoncekilder

Det er kun følgende budgivningsannoncekilder, der kan identificeres med billedsøgning i Center for annoncegennemgang.

• Meta Audience Network
  • Alle de budgivningsannoncekilder, der gengiver ved hjælp af Google Mobile Ads SDK (Android, iOS)

Kampagner

Du kan ikke blokere annoncer fra kampagner i Center for annoncegennemgang.

Krav til billeder med henblik på identifikation af annoncekilden

Du skal uploade en original PNG-fil (ikke konverteret fra et andet filformat), hvis du vil identificere match fra budgivningsannoncekilden. Rediger ikke screenshottet, efter at det er taget. Du kan beskære screenshottet, så det kun er annoncen, der vises. Hele annoncen skal dog stadig være synlig.

Få flere oplysninger om screenshots, der er taget på Android- og iOS-enheder

Screenshots taget på Android-enheder gemmes automatisk som PNG.

Hvis du tager et screenshot på en iOS-enhed, skal du følge denne fremgangsmåde for at gemme det som en PNG-fil:

1. Tag et screenshot.
  2. Klik på Arkiver til Fotos
  3. Åbn appen Fotos, og tryk på screenshottet.
  4. Tryk på Del på screenshottet.
  5. Vælg appen Mail.
  6. Send billedet til dig selv, og vælg Faktisk størrelse som billedstørrelse. Når du vælger denne mulighed, sendes billedet som en PNG-fil. Hvis du vælger en anden mulighed end Faktisk størrelse, sendes billedet som en JPG-fil.