Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Advertenties beheren

Een advertentie melden in het Centrum voor advertentiebeoordeling van AdMob

Deze informatie is alleen bedoeld voor AdMob-gebruikers. AdMob is een advertentieplatform voor mobiele apps voor app-ontwikkelaars. Als u geen AdMob-account heeft, raden we u het volgende aan:

De advertenties in ons programma worden beoordeeld op basis van specifieke advertentierichtlijnen. Hoewel we er alles aan doen om te voorkomen dat advertenties die ons beleid kunnen schenden, pas na beoordeling worden getoond, worden sommige advertenties mogelijk al op Google weergegeven voordat een van onze specialisten ze heeft bekeken.

Als u in uw Centrum voor advertentiebeoordeling een advertentie blokkeert, kunt u die advertentie ook melden als u denkt dat deze ons beleid schendt. We beoordelen misschien niet alle advertenties die u meldt, maar we nemen uw feedback op in ons beoordelingsproces.

Een advertentie melden

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Opties voor blokkeren.
  3. Klik op Naar het Centrum voor advertentiebeoordeling gaan.
  4. Plaats de cursor op de advertentie die u wilt melden en klik op Meer . Klik daarna op Advertentie blokkeren en melden.
  5. Klik op Bevestigen.

Een pagina met advertenties melden

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Opties voor blokkeren.
  3. Klik op Naar het Centrum voor advertentiebeoordeling gaan.
  4. Vink Alles selecteren aan en klik op Blokkeren en melden Melden en blokkeren.
  5. Beoordeel het aantal advertenties, de geschatte opbrengst en de vertoningsgegevens om te weten wat de impact is als u de advertenties blokkeert.
  6. Zorg dat het selectievakje 'Ik wil deze advertenties melden vanwege schending van 1 of meer Google Ads-beleidsregels' is aangevinkt.
  7. Klik op Bevestigen.

Wanneer u een advertentie kunt melden

U kunt een advertentie melden als deze een of meer van de volgende beleidsregels schendt:

Als geen van bovenstaande beleidsregels betrekking heeft op uw reden voor het melden van een advertentie, kunt u meer gedetailleerde beleidsvermeldingen bekijken in onze advertentierichtlijnen: