Centrum voor advertentiebeoordeling en blokkeeropties

Advertenties van adverteerder-URL's blokkeren

U kunt voorkomen dat advertenties met specifieke adverteerder-URL's in uw app worden weergegeven.

Het maximum aantal adverteerder-URL's dat u kunt blokkeren, is een gecombineerd totaal van vijfhonderd voor al uw apps en uw account.

Voorbeeld: u blokkeert 5 adverteerder-URL's voor uw account. Daarna blokkeert u nog 50 adverteerder-URL's voor een van uw apps. U heeft nu 55 van de toegestane 500 adverteerder-URL's geblokkeerd.

Volg de onderstaande stappen om advertenties van bepaalde adverteerders-URL's te blokkeren:

Blokkeren op app-niveau

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Selecteer de naam van uw app. Als u de app niet ziet staan in de lijst met recente apps, klikt u op Alle apps bekijken om een lijst te doorzoeken met alle apps die u aan AdMob heeft toegevoegd.
  4. Klik onder de naam van uw app in de zijbalk op Opties voor blokkeren.
  5. Klik op Adverteerder-URL's.
  6. Geef de adverteerder-URL's op in het daarvoor bestemde vak.
  7. Klik op URL's blokkeren. Advertenties van geblokkeerde URL's worden binnen 24 uur niet langer in uw app weergegeven.

Blokkeren op accountniveau

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Opties voor blokkeren.
  3. Klik op Adverteerder-URL's.
  4. Geef de adverteerder-URL's op in het daarvoor bestemde vak.
  5. Klik op URL's blokkeren. Advertenties van geblokkeerde URL's worden binnen 24 uur niet langer in uw apps weergegeven.

URL's opgeven om advertenties te blokkeren

In de onderstaande voorbeelden wordt aangegeven hoe breed of selectief een bepaalde URL de weergave van advertenties op pagina's kan blokkeren. Advertenties worden geblokkeerd voor URL's die zijn gemarkeerd met Annuleren, terwijl advertenties nog steeds in aanmerking komen voor weergave op ongemarkeerde URL's.

example.com

forums.example.com

forums.example.com/pagina

example.com Annuleren example.com   example.com
example.com/pagina Annuleren example.com/pagina   example.com/pagina
www.example.com Annuleren www.example.com   www.example.com
www.example.com/pagina Annuleren www.example.com/pagina   www.example.com/pagina
forums.example.com Annuleren forums.example.com Annuleren forums.example.com
forums.example.com/pagina Annuleren forums.example.com/pagina Annuleren forums.example.com/pagina Annuleren