Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Programretningslinjene for AdMob og AdSense

Veiledning for bannerannonser

Mobiltelefoner har begrenset skjermstørrelse, og det er derfor ekstra viktig at du planlegger annonseplasseringen din godt. Bannerannonser som er plassert i nærheten av andre elementer i appen, innebærer den største faren for utilsiktede klikk. For å unngå utilsiktede klikk bør du ikke plassere bannerannonser ved siden av interaktive knapper, for eksempel «Neste»-knappen, ved siden av menylinjen i tilpassede apper, ved siden av interaktivt innhold slik som ruter for tekstnettprat eller bilder i bildegallerier, eller på spillskjermer der brukerne samhandler kontinuerlig med appen.

I videoen nedenfor finner du flere tips:

AdMob banner ads best practices video

Teksting er tilgjengelig på: Spansk | Tysk | Engelsk | Fransk | Italiensk | Portugisisk (Brasil) | Japansk | Koreansk | Thai | Indonesisk
Kinesisk (forenklet) | Kinesisk (tradisjonell)

På de neste sidene finner du noen retningslinjer og gode fremgangsmåter for implementering av bannerannonser i AdMob. Eksemplene tar for seg noen av de vanligste plasseringene av bannerannonser og forklarer om de er i samsvar med retningslinjene våre og gir en god brukeropplevelse. Eksemplene på bannerannonser inneholder for det meste bannerannonser i formatet 320 x 50 piksler, men disse retningslinjene og gode fremgangsmåtene gjelder for bannerannonser i alle størrelser. Selv om enkelte av implementeringene vi fraråder, ikke nødvendigvis bryter med retningslinjene våre, kan det likevel hende at vi må iverksette nødvendige tiltak hvis de medfører ugyldig aktivitet. Hvis disse retningslinjene blir brutt, kan dette medføre ugyldig aktivitet og at Google slår av annonselevering til appen din. Du finner mer informasjon i ressurssenteret for annonsetrafikkvalitet.