Politikker

AdMob- og AdSense-politikker

Udgivere, der ønsker at deltage i AdMob, skal overholde vores AdSense-programpolitikker.

Alle udgivere skal overholde nedenstående politikker, og de skal derfor læses omhyggeligt. Hvis du undlader at overholde disse politikker uden at have fået Googles tilladelse hertil, forbeholder vi os ret til når som helst at deaktivere annoncevisningen i din app og/eller deaktivere din AdMob-konto. Hvis din konto deaktiveres, kan du ikke længere deltage i AdSense- og/eller AdMob-programmet.

Indhold

Politikker vedrørende adfærd

Ugyldig aktivitet

Implementeringsvejledning

Annonceformatspecifikke politikker