Politikker

Forstå advarsler om politikovertrædelser på konti og suspenderinger

Vores programpolitikker skal bidrage til at sikre en positiv oplevelse for enhver, som deltager i vores annonceringssystem. Hvis vi registrerer en overtrædelse i din app, vil vi enten a) sende en advarsel, hvor du anmodes om at løse problemet, eller b) straks deaktivere annoncevisningen i appen, hvis overtrædelsen er alvorlig.

I tilfælde af gentagne eller grove overtrædelser af vores politikker kan vi blive nødt til ikke blot at skride ind på appniveau, men også på kontoniveau. Vi kan midlertidigt suspendere din konto for at give dig mulighed for at gennemgå alt dit indhold, løse problemer med overtrædelser og træffe sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at du overholder vores politikker.

Hvad indebærer det, hvis jeg får en advarsel om en politikovertrædelse på min konto?

Hvis du modtager en advarsel om din konto, vil kontoen forblive aktiv, og dine annoncer vil fortsat blive vist. Advarslen betyder dog, at din konto er i stor risiko for at blive suspenderet eller deaktiveret, hvis yderligere krænkelser finder sted. Du bør straks gennemgå dine apps og sørge for, at de overholder vores politikker.

Bemærk! Vi forsøger at sende en advarsel, før din konto når det punkt, hvor den må suspenderes eller deaktiveres. Men hvis en politikovertrædelse er særligt grov, kan vi være nødt til straks at suspendere eller deaktivere kontoen.

Hvad indebærer det, hvis min konto suspenderes på grund af en politikovertrædelse?

Vi kan suspendere din konto midlertidigt, hvis vores politikker overtrædes gentagne gange, eller vi konstaterer en alvorlig overtrædelse af vores politikker. Herved får du en sidste mulighed for at gennemgå alle dine apps og foretage de nødvendige korrigerende handlinger, så din konto ikke deaktiveres.

Hvis din konto suspenderes, foretages der straks en betalingstilbageholdelse, og der vises ingen annoncer i omkring 30 dage. Efter denne periodes udløb vil vi automatisk genaktivere din konto, fjerne betalingstilbageholdelsen og begynde at vise annoncer.

Bemærk, at vi fortsat vil holde øje med, at din konto overholder vores politikker. Hvis der forekommer yderligere krænkelser, kan vi blive nødt til at deaktivere hele din konto. I så fald kan vi tilbageholde indtjening i en periode på 60 dage før den dato, hvor vi deaktiverer din konto.

Hvad skal jeg gøre, hvis min konto suspenderes på grund af en politikovertrædelse?

Vi opfordrer vores udgivere til at bruge denne 30 dages periode til at gennemgå alle deres apps, fjerne eksisterende overtrædelser og træffe sikkerhedsforanstaltninger for at undgå fremtidige problemer med overtrædelse af vores politikker. Når du gennemgår dine apps for at sikre overholdelse, anbefaler vi, at du er meget opmærksom på vores politikker.

For at få tips om tilsyn med politikovertrædelser i dine apps og en afklaring af vores politik anbefaler vi, at du tjekker følgende ressourcer: