Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Ofte stillede spørgsmål vedrørende fradrag fra indtjening

Din indtjening kan indeholde fradrag af forskellige årsager. Google justerer muligvis din indtjening, hvis der registreres ugyldig aktivitet på din konto eller aktivitet, der ikke overholder Googles politikker.

Google kan også justere din indtjening, hvis det ikke er muligt at inddrive betaling fra de annoncører, hvis annoncer er blevet vist sammen med dit indhold. Disse annoncører kan f.eks. have brugt stjålne kreditkort eller på anden måde snydt med betalingen. Google arbejder ihærdigt på at sikre, at dette forekommer meget sjældent, så vi kan bevare et sikkert økosystem for både brugere, udgivere og annoncører.

Udvid alle  Skjul alle

Ofte stillede spørgsmål

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, som du muligvis har angående fradrag på din konto:

Hvorfor blev der fratrukket noget fra min indtjening?

Vi har fratrukket noget fra din indtjening på grund af ugyldig aktivitet eller aktivitet, der ikke overholdt Googles politikker. Google gennemgår regelmæssigt udgiverkonti for en sådan aktivitet. Når vi opdager en sådan aktivitet på din konto, justerer vi din indtjening og refunderer penge til de annoncører, der har betalt for disse klik og eksponeringer.

I sjældne tilfælde kan din indtjening være fratrukket, fordi vi ikke kunne inddrive betaling fra visse annoncører. Disse annoncører kan f.eks. have brugt stjålne kreditkort eller på anden måde snydt med betalingen. I sådanne tilfælde er vi nødt til at fratrække den relaterede omsætning fra de udgivere, hvis indhold disse annoncørers annoncer er blevet vist sammen med.

Jeg ønsker at appellere fradraget. Er dette muligt?

Nej, der kan ikke gøres indsigelse mod fradrag. Du kan være helt sikker på, at vi har været meget omhyggelige i vores gennemgang af trafikken i din konto. Som tidligere nævnt foretages der kun et fradrag i din indtjening, når vi registrerer ugyldig aktivitet på din konto, når vi registrerer aktivitet, der ikke overholder Googles politik, eller når annoncører, der har svindlet med betalingen til Google, har vist annoncer sammen med dit indhold.

Bemærk, at når vi opdager svigagtige annoncørkonti, suspenderes de på ubestemt tid, så de ikke længere kan vise annoncer på Googles netværk.

Jeg har bemærket, at min endelige indtjening er forskellig fra min estimerede indtjening. Hvorfor er der trukket mere fra?

Den estimerede indtjening, som du ser på din konto, giver dig et næsten nøjagtigt billede af den seneste kontoaktivitet, i det øjeblik der registreres trafik på din konto. Den endelige indtjening omfatter på den anden side hele den indtjening, du vil modtage for validerede klik og eksponeringer minus omsætning fra annoncører, der har svindlet med betalingen til Google, og hvis annoncer er blevet vist sammen med dit indhold.

I nogle tilfælde vil Google registrere, at den aktivitet, du allerede har modtaget betaling for, er ugyldig eller er i strid med Googles politik. I sådanne tilfælde foretager Google en justering af din konto i form af et fradrag. Få flere oplysninger om estimeret indtjening i forhold til endelig indtjening.

Hvad var datointervallet for dette fradrag?

Vi kan ikke oplyse dig om det datointerval, justeringen blev foretaget for. Vær opmærksom på, at ifølge vores Vilkår og betingelser krediterer vi annoncører for ugyldig trafik, som er påløbet 60 dage før faktureringsdatoen. Når vi har udført vores undersøgelse og er begyndt at behandle kreditten, kan det tage op til 30 dage, før fradragene vises på din konto.

Kan jeg få flere oplysninger om fradraget? Hvilke apps er årsagen til dette fradrag?

Af hensyn til integriteten af vores system til sporing af ugyldig aktivitet og for at forhindre brugere i at omgå systemet kan vi ikke give oplysninger om, hvilken aktivitet vi har bemærket på din konto. Vi anbefaler dig at gennemgå Ofte stillede spørgsmål vedrørende AdSense-politik for at få flere oplysninger.

Hvordan kan jeg undgå, at det sker igen?

Vi opfordrer udgivere til løbende at overvåge deres konto for mulige tegn på ugyldig aktivitet.

Det er vigtigt, at du ved, hvor din trafik kommer fra. Vi forstår behovet for annoncekampagner, der promoverer dine apps og andet indhold, men det er mindst lige så vigtigt at overvåge, hvilken form for trafik der genereres med disse promoveringer. Det gør du ved at overvåge trafikken til dine apps og andet indhold ved hjælp af et analyseværktøj, f.eks. Firebase.

For apps anbefaler vi desuden, at du gennemgår vejledningen i AdMob-implementering. Mobiltelefoner har en begrænset skærmstørrelse, hvilket gør det ekstra vigtigt at planlægge annonceplaceringen nøje. AdMob-udgivere skal være omhyggelige i forbindelse med implementeringen af annoncer for at give en god brugeroplevelse og undgå utilsigtede klik.

Bemærk, at Google arbejder ihærdigt på at sikre, at fradrag på grund af annoncørers svindel med betalingen er meget sjældne, så vi kan bevare et sikkert økosystem for både brugere, udgivere og annoncører. Når vi opdager svigagtige annoncørkonti, suspenderes de på ubestemt tid, så de ikke længere kan vise annoncer på Googles netværk.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får mistanke om ugyldig klikaktivitet?
Hvis du bemærker mistænkelig aktivitet på din konto, kan du underrette os via vores onlineformular. Udfyld så mange oplysninger som muligt på formularen. Bemærk! Vi gemmer disse oplysninger, men vi svarer muligvis ikke, medmindre vi finder et alvorligt problem med din konto.