Politikker

Retningslinjer og politikker for annoncører

Her hos AdMob glæder vi os til at samarbejde med dig om dine behov for mobilannoncering!

Disse retningslinjer er et generelt udtryk for AdMobs annonceringsstandarder, og de foregiver ikke at være altomfattende. Tredjepartsannoncering underkastes intern gennemgang af AdMob. Overholdelse af retningslinjerne nedenfor er ikke en garanti for AdMobs accept af annonceringsindholdet, og det er ikke nødvendigvis tilstrækkeligt til at overholde standarderne i henhold til gældende lovgivning. Den enkelte annoncør bør rådføre sig med en juridisk rådgiver, inden vedkommende forsøger at placere annonceringer, så det sikres, at det kan ske i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Annoncer skal omdirigeres til websites, der er formateret til visning på en mobilskærm. Vores annoncenetværk er målrettet mod mobilenheder og websites, der er formateret til en mobilbrowser.

App-promovering

Udgivere, der bruger AdMobs funktioner til app-promovering, skal sørge for, at de annoncer, de viser via disse funktioner, overholder Google Ads-annonceringspolitikkerne.

Udvekslingsannoncer og egenannoncer

Udvekslingsannoncer eller annoncer, der er oprettet med egenannonceværktøjet, skal overholde AdMobs indholdspolitikker.

Reservationsannoncer

AdMob-reservationsannoncer skal overholde følgende Google Ads-annonceringspolitikker:

AdMob-reservationsannoncer, der bruger tilpasset annoncering, skal desuden overholde følgende Google Ads-politikker vedrørende tilpasset annoncering: