Administrer annoncer

Bloker annoncer efter annoncenetværk

Udfør følgende trin for at blokere annoncer efter annoncenetværk.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på Annoncenetværk.
  4. Brug kontrolelementerne på siden til at tillade eller blokere netværk. Ændringerne gemmes automatisk, når du har foretaget dit valg.
    • An icon shaped like a no symbol - a red circle with a line through it.: Bloker dette netværk.
    • A green checkmark or tick icon.: Tillad dette netværk.

Det er kun muligt at blokere annoncer efter netværk på kontoniveau.