Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Bloker annoncer ud fra annoncørens webadresse

Du kan forhindre, at annoncer fra bestemte annoncørwebadresser bliver vist i dine apps.

Det maksimale antal annoncørwebadresser, du kan blokere, er 500 i alt for alle dine apps og din konto.

Eksempel: Du blokerer fem annoncørwebadresser for din konto. Derefter blokerer du yderligere 50 annoncørwebadresser for en af dine apps. Du har nu blokeret 55 ud af grænsen på 500 annoncørwebadresser.

Udfør følgende trin for at blokere annoncer ud fra annoncørwebadresse:

Blokering på appniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan se navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter det på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  5. Klik på Annoncørwebadresser.
  6. Indtast annoncørwebadresserne i det viste felt.
  7. Klik på Blokerede webadresser. Annoncer fra blokerede webadresser stopper med at blive vist i din app inden for 24 timer.

Blokering på kontoniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på Annoncørwebadresser.
  4. Indtast annoncørwebadresserne i det viste felt.
  5. Klik på Blokerede webadresser. Annoncer fra blokerede webadresser stopper med at blive vist i dine apps inden for 24 timer.

Formatering af webadresser, så de blokerer annoncer

De nedenstående eksempler viser, hvordan en bestemt webadresse kan blokere annoncer fra sider – enten bredt eller snævert. Annoncer blokeres fra webadresser, der er markeret med Annuller, mens annoncer stadig er kvalificerede til at blive vist på ikke-markerede webadresser.

example.com

forum.eksempel.dk

forum.eksempel.dk/side

example.com Annuller example.com   example.com
example.com/page Annuller example.com/page   example.com/page
www.example.com Annuller www.example.com   www.example.com
www.example.com/page Annuller www.example.com/page   www.example.com/page
forums.example.com Annuller forums.example.com Annuller forums.example.com
forums.example.com/page Annuller forums.example.com/page Annuller forums.example.com/page Annuller