Administrer annoncer

Blokering af annoncer ud fra annoncørwebadressen

Disse oplysninger gælder kun for AdMob-brugere. AdMob er en platform til mobilappannoncering til appudviklere. Hvis du ikke har en AdMob-konto, anbefaler vi, at du gør følgende:

Du kan forhindre, at annoncer fra bestemte annoncørwebadresser bliver vist i dine apps. Du kan blokere annoncørwebadresser fra at blive vist i bestemte apps eller i alle apps på din konto.

Det maksimale antal annoncørwebadresser, du kan blokere, er 500 i alt for alle dine apps og din konto.

Eksempel: Du blokerer fem annoncørwebadresser for din konto. Derefter blokerer du yderligere 50 annoncørwebadresser for en af dine apps. Du har nu blokeret 55 ud af grænsen på 500 annoncørwebadresser.

Blokering på appniveau

Sådan blokerer du annoncørwebadresser i en bestemt app:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan se navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter det på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  5. Klik på Annoncørwebadresser.
  6. Angiv annoncørwebadresserne i det relevante felt.
  7. Klik på Bloker webadresser. Annoncer fra blokerede webadresser bør ophøre med at blive vist i din app inden for 24 timer.

Blokering på kontoniveau

Sådan blokerer du annoncørwebadresser for alle apps på din AdMob-konto:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på Annoncørwebadresser.
  4. Angiv annoncørwebadresserne i det relevante felt.
  5. Klik på Bloker webadresser. Annoncer fra blokerede webadresser bør ophøre med at blive vist i dine apps inden for 24 timer.

Formatering af webadresser til blokering af annoncer

Nedenstående eksempler viser, hvordan en specifik webadresse kan blokere annoncer fra websider – enten bredt eller snævert.

example.com

Hvis du indtaster eksempel.dk, blokeres følgende webadresser:

• example.com
  • eksempel.dk/side
  • www.example.com
  • www.eksempel.dk/side
  • forum.eksempel.dk
  • forums.example.com/page

forums.example.com

Hvis du indtaster forummer.eksempel.dk, blokeres følgende webadresser:
  • forums.example.com
  • forums.example.com/page

Følgende webadresser blokeres ikke:

• example.com
  • eksempel.dk/side
  • www.example.com
  • www.example.com/page

forums.example.com/page

Hvis du indtaster forummer.eksempel.dk/side, blokeres følgende webadresse:
  • forums.example.com/page

Følgende webadresser blokeres ikke:

• example.com
  • eksempel.dk/side
  • www.example.com
  • www.eksempel.dk/side
  • forums.example.com