Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Administrer annoncer

Blokering af annoncer ud fra annoncørwebadressen

Disse oplysninger gælder kun for AdMob-brugere. AdMob er en platform til mobilappannoncering til appudviklere. Hvis du ikke har en AdMob-konto, anbefaler vi, at du gør følgende:

I AdMob kan du forhindre, at annoncer fra bestemte annoncørwebadresser bliver vist i dine apps. Du kan blokere annoncørwebadresser fra at blive vist i bestemte apps eller i alle apps på din konto.

Blokering på appniveau

Sådan blokerer du annoncørwebadresser i en bestemt app:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter navnet på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  5. Klik på Administrer annoncørwebadresser.
  6. Angiv annoncørwebadresserne i det relevante felt. Klik på Søg.
  7. Brug kontrolelementerne på siden til at tillade eller blokere webadresser. Annoncer fra blokerede webadresser bør ophøre med at blive vist i din app inden for 24 timer.

Blokering på kontoniveau

Sådan blokerer du annoncørwebadresser for alle apps på din AdMob-konto:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på Administrer annoncørwebadresser.
  4. Angiv annoncørwebadresserne i det relevante felt. Klik på Søg.
  5. Brug kontrolelementerne på siden til at tillade eller blokere webadresser. Annoncer fra blokerede webadresser bør ophøre med at blive vist i dine apps inden for 24 timer.
Det maksimale antal apps, du kan blokere 500 for alle dine apps og din konto.

Hvis du for eksempel blokerer 5 apps for din konto og yderligere 50 apps for en af dine apps, har du blokeret 55 ud af grænsen på 500 apps.

Du kan ikke bruge blokering af annoncørwebadresser til at blokere de store appbutikker (f.eks. Google Play Butik eller Apple App Store). Hvis du vil blokere disse butikker, skal du kontakte os.

Formatering af webadresser, så de blokerer annoncer

Nedenstående eksempler viser, hvordan en specifik webadresse kan blokere annoncer fra websider – enten bredt eller snævert.

eksempel.dk

Hvis du indtaster eksempel.dk, bliver følgende webadresser blokeret:

• example.com
  • eksempel.dk/side
  • www.example.com
  • www.eksempel.dk/side
  • forum.eksempel.dk
  • forums.example.com/page
forums.example.com
Hvis du indtaster forummer.eksempel.dk, bliver følgende webadresser blokeret:
  • forums.example.com
  • forums.example.com/page

Følgende webadresser blokeres ikke:

• example.com
  • eksempel.dk/side
  • www.example.com
  • www.example.com/page
forums.example.com/page
Hvis du indtaster forummer.eksempel.dk/side, bliver følgende webadresser blokeret:
  • forums.example.com/page

Følgende webadresser blokeres ikke:

• example.com
  • eksempel.dk/side
  • www.example.com
  • www.eksempel.dk/side
  • forums.example.com