Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Ofte stillede spørgsmål om kampagner

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om kampagner.

Hvorfor ser jeg en lav matchprocent for mine formidlede udfyldningskampagner?

Det kan skyldes følgende årsager:

• Når AdMob-netværket modtager en annonceanmodning, kan AdMob-netværket enten vise en betalt annonce (en annonce, der genererer omsætning) eller i stedet en formidlet egenannonce.
    • Hvis AdMob-netværket forsøger at vise en betalt annonce, men senere ikke kan vise den, kan den formidlede egenannonce ikke blive vist derefter.
    • Formidlede egenannoncer indsættes i dit formidlingsvandfald med dine annoncekilder. Hvis vandfaldet er for længe om at blive eksekveret, kan muligheden for at vise en formidlet egenannonce glippe.
  • Formidlede udfyldningskampagner, der er målrettet mod bonusannoncer, respekterer de bundgrænser for eCPM, du har angivet. Det betyder, at bonusannoncen ikke kan vises i kampagnen for eCPM, der er lavere end den bundgrænse, du har angivet.

Hvorfor vises min kampagne ikke, selvom den har statussen "Klar"?

Hvis du viser nul kampagneinstallationer, klik eller eksponeringer, kan det skyldes en af følgende årsager:

• Problemer med konfigurationen:
    • Den Google Ads-konto, der er knyttet til din AdMob-konto, har ikke konfigureret korrekt fakturering. Sørg for, at dine faktureringsoplysninger er opdaterede.
    • Hvis du kan se nul installationer, er konverteringssporing ikke konfigureret for din promoverede app. Hvis du vil konfigurere konvertering, skal du gå til din Google Ads-konto og følge vejledningen.
    • Du promoverer muligvis en iOS-app i en Android-app eller omvendt. Sørg for, at de valgte placeringsapps og annonceenheder er på den samme platform (iOS, Android) som de promoverede apps.
    • Den promoverede app kan blive ekskluderet fra den beholdning, der kan målrettes mod i Google Ads. Du kan fjerne den ekskluderede placering på kampagneniveau ved at følge denne vejledning.
    • Kampagner, der promoverer en app i appen selv, vil ikke vise nogen eksponeringer, fordi de brugere, der ser annoncen, allerede har installeret appen. Du bør f.eks. ikke promovere App A i App A.
  • Problemer med Google Ads-politikker:
  • AdMob-politik:
    • Bemærk! AdMob-kampagner kan ikke vises i apps, der er målrettet mod børn. Hvis du har inkluderet en app, der er målrettet mod børn, i din AdMob-kampagne, kan du ikke se nogen kampagneeksponeringer for den pågældende app.
    • AdMob-kampagner vises ikke, hvis trafikken stammer fra en Google-konto, der er registreret til en mindreårig bruger.

Hvordan afgør AdMob, hvilken kampagneannonce der skal vises, når flere kampagner er målrettet mod samme annonceenhed?

Dine kampagner konkurrerer mod hinanden samt mod andre annoncekilder i formidlingsvandfaldet. Hver kampagne placeres i formidlingsvandfaldet på baggrund af dens eCPM-bud. Selvom kampagnemål er de samme, kan deres endelige eCPM-bud være forskellige.

Hvorfor er kampagnen bagud i forhold til tidsplanen?

• Andre kampagner prioriteres muligvis højere og tager nogle af eksponeringerne.
  • Der er muligvis ikke nok tilgængelige eksponeringer, til at kampagnens mål kan nås.
  • Trafikken på hverdage er typisk lavere end i weekenderne.

Hvad kan jeg gøre, hvis en kampagne er bagud i forhold til tidsplanen?

• Se på de historiske tendenser for appens trafik for at identificere eventuelle mønstre. For apps, der er populære i weekenderne, kan du f.eks. opleve et kraftigt opsving i trafikken, der muligvis kan opveje dårlige resultater i løbet af ugen.
  • Sørg for, at kampagnen kan vise annoncer. En kampagne viser f.eks. ikke annoncer, hvis der ikke findes nogen annoncer til den pågældende platform. Dette ville f.eks. være tilfældet, hvis du målretter mod Android, men kun har uploadet annoncer, der kan vises på iOS.

Hvis du ikke tror på, at kampagnen kan opfylde målet, er du muligvis nødt til at gøre noget:

• Tal med annoncøren for at finde ud af, om du kan udvide målretningen eller udskyde slutdatoen.
  • Se på andre kampagner, der muligvis konkurrerer om de samme eksponeringer, for at finde ud af, om CPM- eller CPC-priserne er korrekte. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du rette priserne på disse kampagner.
  • Hvis kampagnen har afgørende betydning, kan du prøve at hæve CPM- eller CPC-prisen, så den afspejler den samlede værdi og ikke kun den faktiske pris på kampagnen.

Hvornår vises der annoncer i mine kampagner?

Når en annonceenhed anmoder om en annonce, gennemgår AdMob dine kampagner med det formål at finde et potentielt match ud fra kampagnemålene. Hvis der ikke vises en annonce fra en af dine kampagner, fortsætter annonceanmodningen til netværkene i din formidlingsstak.

AdMob bruger de kampagnemål og den CPM, du angiver, når du opretter en ny kampagne, til at optimere dine kampagner med henblik på at opnå maksimal omsætning og øge det antal klik og eksponeringer af høj kvalitet, dine annoncer opnår. Du bør angive præcise kampagnemål for at sikre, at dine kampagner er helt optimerede.