Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Analysér din kampagneeffektivitet

Kampagnesiden indeholder en rapportvisning af dine kampagnedata, som kan tilpasses. Du kan vælge filtre, dimensioner og metrics, som kan hjælpe dig med at analysere din kampagnes effektivitet. I denne artikel kan du læse mere om, hvad din kampagneside indeholder:

Filtre

Brug filtre som et middel til at forstå dine rapporteringsdata, finde frem til tendenser og få vist de relevante oplysninger.

Datofilter

Filteret Dato hjælper dig med at indsnævre det datainterval, der vises på siden Kampagner. Du kan enten vælge en bestemt dato ved hjælp af kalenderen eller en relativ dato, f.eks. "I dag" eller "De seneste 7 dage". Der vises som standard en sammenligningsperiode, men du kan klikke på kontakten Sammenlign for at deaktivere den.

Dette filter er obligatorisk og anvendes som standard på alle dine rapporter, men du kan ændre standardindstillingerne ved at redigere filteret.

Andre filtre

Du kan også filtrere rapporttabellen over kampagner med følgende filtre:
  • Kampagnestatus: Omfatter kampagner, der matcher de valgte statusser. Kampagnetabellen omfatter som standard alle kampagnestatusser bortset fra kampagner, som du har fjernet. Få flere oplysninger om kampagnestatusser
  • Kampagnenavn: Filtrér efter kampagnenavn.
  • Kampagnetype: Omfatter kampagner, der matcher den valgte kampagnetype: Egenannonce eller Solgt direkte
  • Måltype: Filtrér efter kampagner med de valgte måltyper
  • Butiks-id for app, der viser annonce: Filtrér efter id for appbutik eller pakkenavnet for placeringsappen. Placeringsappen er den app, der viser annoncer, som promoverer en anden app. Hvis du vil bruge dette filter, skal du også vælge dimensionen Placering.
  • Placeringsnavn: Filtrér efter placeringens navn. Placeringsappen er den app, der viser annoncer, som promoverer en anden app. Hvis du vil bruge dette filter, skal du også vælge dimensionen Placering.

Dimensioner, metrics og attributter

Sidebjælken med dimensioner, metrics og attributter er til højre. Klik på Rediger for at åbne eller lukke sidebjælken. Klik derefter på de dimensioner, metrics og attributter, du vil føje til eller fjerne fra rapporten. Du kan også ændre rækkefølgen af kolonnerne ved at trække dimensioner, data og attributter i sidebjælken.

Dimensioner

Dimensioner bruges til at vælge hvordan rapporten organiseres. Hvis du f.eks. vil se dine eksponeringer på kampagneniveau fordelt på lande, kan du tilføje landedimensionen. Når du tilføjer nye dimensioner, omorganiseres og justeres dataene yderligere.

Følgende dimensioner er tilgængelige på siden Kampagner:

• Placering: Den app, der viser annoncer, som promoverer en anden app.
  • Dato: Se kampagneeffektivitet opdelt efter det valgte datointerval. Vælg datointervallet i datofilteret.
  • Annonce: En annonce, der vises i denne kampagne. Klik på linket for at se eller opdatere annoncen.
  • Land: Se effektiviteten efter land.
  • Annonceformat: Den måde, annoncer vises på, og hvor de er placeret i din app. Få flere oplysninger om annonceformater.

Metrics

Metrics repræsenterer den type data, der er indeholdt i en rapport. Når der tilføjes dimensioner, beregnes metrics-værdierne igen ud fra den nye rækkefølge eller de nye grupperinger, som dimensionerne opretter. Følgende metrics er tilgængelige på siden Kampagner:

• Eksponeringer: Det samlede antal annoncer, der vises til brugerne.
  • Antal klik: Det antal gange, en bruger klikker på en annonce.
  • CTR: Det antal klik, en annonce får, divideret med det antal gange, den vises.
  • Installationer: Det antal gange, din app blev downloadet til en enhed og åbnet for første gang.
  • Estimeret pris: Den estimerede pris for visning af en kampagneannonce i stedet for en annonce, der genererer omsætning.
  • Gennemsnitlig CPI: Den gennemsnitlige pris pr. installation. Det vil sige det gennemsnitlige beløb, du har brugt på at anskaffe en ny bruger til din app.

Attributes

Attributter er oplysninger om din generelle kampagne, f.eks. startdato eller status. Følgende attributter er tilgængelige på siden Kampagner:

• Kampagnestatus: Status for din kampagne. Få flere oplysninger om kampagnestatusser
  • Kampagnestartdato: Den dato, hvor kampagnen begynder at rapportere eksponeringer, klik og andre metrics.
  • Kampagneslutdato: Den dato, hvor kampagnen stopper med at rapportere eksponeringer, klik og andre metrics.
  • Status over hele levetiden: En måling af dine kampagners status i forhold til deres mål i det valgte datointerval.
  • Kampagnetype: Den type kampagnetype, der er tale om:
    • Egenannonce, som promoverer dine egne apps eller websites
    • Direkte salg, som sælger beholdning for en bestemt annoncør
  • Annoncestatus: Status for annoncerne i din kampagne. Få flere oplysninger om annoncestatusser
  • Annoncetype: Den type annonce, der vises til appbrugere. Du vælger annoncetypen, når du opretter annonceenheden. Når en annonceenhed anmoder om en annonce, modtager den derfor kun annoncer, der matcher en tildelt annoncetype.
  • Butiks-id for app, der viser annonce: Appbutiks-id'et eller pakkenavnet for den app, der viser annoncer, der promoverer en anden app.

Status for hele levetiden

Kolonnen Status over hele levetiden viser din kampagnes fremdrift i forhold til dens mål. De tal, der står angivet på statuslinjen for hele levetiden, kan give ekstra indsigt i den enkelte kampagnes fremdrift. Fremdriften opdateres hver 2. time.

For formidlede annoncemåltyper viser kolonnen med status over hele levetiden, om dine annoncer er sat i rækkefølge til formidling ved hjælp af manuel eCPM, eller om de er optimeret til udfyldning.

Estimeret pris

Estimerede omkostninger er den estimerede omsætning, du kan gå glip af ved at vise en kampagneannonce i stedet for en annonce, der genererer omsætning. Kampagneannoncer er annoncer, der stammer fra dine egenannoncer eller kampagner til direkte salg, mens annoncer, der genererer omsætning, kommer fra formidling og budgivning.

Der kræves aldrig betaling for at køre AdMob-kampagner, men når du viser en kampagneannonce, betyder det, at du ikke viser en annonce, der kunne have genereret en omsætning. Du kan også fortolke de estimerede omkostninger som, hvor stor en omsætning der går tabt for at få konverteringer via kampagneannoncer.

AdMob-kampagner optimerer dine eksponeringer, så du opnår flest mulige konverteringer, samtidig med at den estimerede pris holdes under din målpris pr. installation.