Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Apper

Om tilknyttede tjenester

Få bedre oversikt over aktiviteten din ved å tilknytte Google-tjenester

Tilknyttede tjenester-siden kan du administrere tilleggstjenester fra Google som du knyttet sammen med AdMob-kontoen din. På Tilknyttede tjenester-siden kan du

• slå på brukerberegninger
  • knytte appene dine sammen med Firebase
  • knytte AdMob-kontoen sammen med Google Ads-kontoen din

Eksempler på Tilknyttede tjenester-fanen

Slik åpner du «Tilknyttede tjenester»-siden:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Tilknyttede tjenester-fanen.

Brukerberegninger

Av/på-knappen for brukerberegninger avvikles tidlig i 2024. Finn ut mer om denne endringen

Hvis du slår på brukerberegninger, får du tilgang til nye data og nyttige rapporter, for eksempel rapporten om brukeraktivitet, som kan være til nytte når du skal utarbeide en effektiv strategi for inntektsgenerering. Finn ut mer om brukerberegninger:

Firebase

Hvis du knytter AdMob-appene dine sammen med Firebase, kan du bruke dataene fra den tilknyttede Google Analytics-kontoen din i AdMob. Dermed kan du se data om appkampanjene dine og bruke avanserte funksjoner i AdMob. Finn ut mer om Firebase:

Google Ads

Hvis du tilknytter en eksisterende eller ny Google Ads-konto, kan du opprette kampanjer i AdMob. Du kan kampanjer med egenannonser for å krysspromotere appene dine, eller du kan konfigurere direktesolgte kampanjer for å selge annonsebeholdning til annonsører. Finn ut mer om Google Ads: