Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Hintatarjousmainoslähteitä koskevat mainosten suodatusasetukset

Voit päättää, haluatko soveltaa Googlen mainosverkostoa koskevaa käytäntöä ja eston hallintaa tiettyyn hintatarjousmainoslähteeseen.

Googlen mainosverkostoa koskeva käytäntö kattaa kielletyn sisällön, kielletyt toimintatavat, rajoitetun sisällön ja rajoitetut ominaisuudet sekä toimitukselliset ja tekniset standardit. Googlen alustoja koskevia ohjelmakäytäntöjä sovelletaan aina, ja ne kattavat yleisempiä aihealueita, kuten haittaohjelmat ja laittoman toiminnan.

Eston hallinnan avulla voit vaikuttaa siihen, mitkä mainokset näkyvät sovelluksissasi.

Näin se toimii

Kun otat mainosten suodatuksen käyttöön mainoslähteessä, Google-verkostoa koskevia käytäntöjä ja eston hallintaa käytetään aina kyseisestä mainoslähteestä peräisin olevissa mainoksissa. Tämä voi parantaa sovelluksesi käyttäjien näkemän mainossisällön laatua, mutta mainostulot voivat vähentyä, koska useampia hintatarjouksia hylätään tai suodatetaan ennen reaaliaikaista huutokauppaa.

Kun mainosten suodatus on poissa käytöstä, Google-verkostoa koskevien käytäntöjen ja eston hallinnan täytäntöönpano helpottuu. Näin hintatarjousmainoslähteestä peräisin olevat hintatarjoukset pääsevät helpommin mukaan reaaliaikaiseen huutokauppaan, mikä voi lisätä kysyntää ja parantaa mainostuloja. Huomaa, että tämä voi johtaa siihen, että sovelluksessasi näkyvät mainokset alittavat tietyt sisältöä ja toimituksellisia ja teknisiä standardeja koskevat kynnysarvot.

Huom. Mainosten suodatus koskee vain välitysryhmiin lisättyjä mainosyksiköitä. Jos laitat mainosten suodatuksen pois päältä, se vaikuttaa vain välitysryhmään liittyviin mainospyyntöihin.

Näin voit ottaa mainosten suodatuksen käyttöön hintatarjousmainoslähteessä

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Hintatarjoukset-mainoslähteet-välilehteä.
  4. Valitse päivitettävä mainoslähde.
  5. Klikkaa Asetukset.
  6. Laita mainosten suodatusasetus päälle tai pois päältä klikkaamalla valitsinta.
  7. Klikkaa Tallenna.
Huom. Mainosten suodatusta ei ole vielä otettu käyttöön kaikissa hintatarjousmainoslähteissä. Alamme pian tukea kaikkia näitä mainoslähteitä. Jos mainosten suodatusta ei ole otettu käyttöön mainoslähteessäsi, tarkista tilanne pian uudelleen.

Näin mainosten suodatus vaikuttaa eston hallintaan

Kun mainosten suodatus on päällä, se pyrkii yhdessä eston hallinnan kanssa varmistamaan laadukkaamman mainossisällön näkymisen sovelluksesi käyttäjille. Jos laitat mainosten suodatuksen pois päältä, myös eston hallinta laitetaan pois päältä. Tämä vaikuttaa seuraaviin eston hallinnan asetuksiin:

Huom. Mainosten suodatuksen laittaminen päälle tai pois päältä ei vaikuta valitsemiisi CPRA-asetuksiin ja EU-käyttäjäsuostumusasetuksiin.

Näin voit seurata mainosten suodatuksen vaikutusta

Jos muutat mainosten suodatusasetusta, voit seurata sen vaikutusta Hintatarjoukset-raportin avulla. Tutustumalla alla oleviin mittareihin saat paremman käsityksen siitä, miten valintasi vaikuttaa tuloksiisi.

• Huutokaupan hintatarjoukset: Tämä on mainoslähteestä lähetettyjen hintatarjoushuutokauppaan osallistuneiden hintatarjousten määrä. Tämä arvo voi pienentyä, jos laitat mainosten suodatuksen päälle.
  • Huutokaupan hintatarjoukset (%): Tämä on hintatarjoushuutokauppaan osallistuneiden hintatarjousten prosenttiosuus. Tämän avulla voit verrata, kuinka monta kertaa mainoslähde lähetti hintatarjouksen ja montako pyyntöä sovelluksesi lähetti mainoslähteelle.
  • Tulot: Vertaamalla tulojasi mainosten suodatuksen ollessa päällä tai pois päältä saat paremman käsityksen siitä, miten mainosten suodatus vaikuttaa tuloihisi.