Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Brug appkampagnedimensionen i din kohorterapport

Appkampagnedimensionen i kohorterapporten giver dig mulighed for at få vist LTV og brugerfastholdelse for hver af dine Google Ads-appkampagner. Det kan gøre det lettere for dig at vurdere din kampagnes effektivitet og træffe beslutninger vedrørende annoncekampagnestrategi.

Bemærk! Hvis du vil bruge kohorterapporten, skal du installere den nyeste version af Google Mobile Ads SDK (18.1.0 eller nyere til Android 7.44 eller nyere for iOS) og aktivere brugermetrics.

Aktivér appkampagnedimension

Gør følgende for at aktivere appkampagnedimensionen:

1. Knyt dine AdMob-apps til Firebase.
  2. Knyt dit Firebase-projekt, der indeholder appen, til en Google Ads-konto
    Bemærk! Sørg for at linke til den rette Google Ads-konto. Du vil tilknytte den Google Ads-konto, der indeholder annoncekampagnerne for den app, du gerne vil se i din kohorterapport.

Find og løs problemer med uoverensstemmelser mellem AdMob- og Google Ads-data

Antallet af appkampagnegenererede installationer i din AdMob-kohorterapport skal matche antallet af first_open-konverteringer i dit Firebase-projekt. Se mulige årsager til uoverensstemmelser, hvis der er uoverensstemmelse mellem dette antal og de data, der vises på din Google Ads-konto.

Få flere oplysninger om Firebase-konverteringer.