Rapporter

Føj sammenligningsdiagrammer til dine rapporter

Du kan bruge et sammenligningsdiagram til at sammenligne en enkelt metric på tværs af alle dine apps, annonceenheder og annonceformater eller de lande, dine brugere befinder sig i.

I hvert sammenligningsdiagram kan der vises op til seks linjer. De første fem linjer repræsenterer de fem vigtigste poster inden for den valgte sammenligningsdimension. Den sjette linje repræsenterer den samlede værdi af alle øvrige poster i dimensionen.

Hver linjes betydning vises i forklaringen under diagrammet. Hold markøren over linjerne for at se, hvilke værdier de repræsenterer.

Indstillinger for sammenligningsdiagrammer

De indstillinger, der er valgt for et sammenligningsdiagram, vises i titel- og rullemenuetiketterne. De repræsenterer de dimensioner og metrics, der bruges til at ordne dataene i diagrammet.

• Sammenlignings-metric: Den metric, der bruges til at oprette diagrammet, før det konverteres til et sammenligningsdiagram. Hvis du vil redigere sammenlignings-metric'en, skal du klikke på Mere og vælge Rediger diagram. De tilgængelige sammenlignings-metrics vises i rullemenuen for metric 1.
  • Sammenligningsdimension: Den dimension, der bruges til inddeling af dataene i diagrammet. Den er repræsenteret ved flerfarvede linjer, hvis betydning fremgår af forklaringen nederst i diagrammet.
  • Sorteringsrækkefølge: Den rækkefølge, som dataene i diagrammet vises i. "Vigtigste øverst" er i øjeblikket den eneste mulighed og derfor valgt som standard.
  • Sorterings-metric: Den værdi, der måles. Den er repræsenteret ved punkterne på linjerne og tallene i venstre side af diagrammet.

Eksempler

Sammenlign RPM for eksponeringer for de annonceenheder, der sikrer dig den største estimerede indtjening

Opret et diagram til sammenligning af det antal eksponeringer, der genereres i de forskellige lande, dine apps bruges i. Se, hvor dine apps er mest populære.

RPM for eksponeringer: Omsætning pr. tusind eksponeringer (RPM, revenue per thousand impressions), dvs. den estimerede indtjening for hver 1.000 eksponeringer, en annonce opnår.

Indstillinger

• Sammenlignings-metric: Eksponeringer
  • Sammenligningsdimension: Annonceenhed
  • Sorteringsrækkefølge: Vigtigste øverst
  • Sorterings-metric: RPM for eksponeringer

Diagram

Sammenlign estimeret indtjening fra de lande, der sikrer dig den største estimerede indtjening

Opret et diagram til sammenligning af det antal eksponeringer, der genereres i de forskellige lande, dine apps bruges i. Se, hvor dine apps er mest populære.

Indstillinger

• Sammenlignings-metric: Estimeret indtjening
  • Sammenligningsdimension: Land
  • Sorteringsrækkefølge: Vigtigste øverst
  • Sorterings-metric: Estimeret indtjening

Diagram

Sammenlign antal eksponeringer for de annoncekilder, der har opnået flest eksponeringer

Opret et diagram til sammenligning af den estimerede indtjening, der er knyttet til hvert af de annonceformater, du bruger i dine apps. Se, hvilket annonceformat der sandsynligvis genererer den største omsætning. Dimensionen Annoncekilder er kun tilgængelig i rapporten Formidling og gemte rapporter, der er oprettet ud fra den.

Indstillinger

• Sammenlignings-metric: Eksponeringer
  • Sammenligningsdimension: Annoncekilde
  • Sorteringsrækkefølge: Vigtigste øverst
  • Sorterings-metric: Eksponeringer

Diagram

Sammenlign klikrate for eksponeringer (CTR for eksponeringer) for de apps, der har opnået flest eksponeringer

Opret et diagram til sammenligning af den estimerede indtjening for alle dine apps. Se, hvilken af dine apps der sandsynligvis sikrer dig størst indtjening.

RPM for eksponeringer: Omsætning pr. tusind eksponeringer (RPM, revenue per thousand impressions), dvs. den estimerede indtjening for hver 1.000 eksponeringer, en annonce opnår.

Indstillinger

• Sammenlignings-metric: CTR for eksponeringer
  • Sammenligningsdimension: App
  • Sorteringsrækkefølge: Vigtigste øverst
  • Sorterings-metric: Eksponeringer

Diagram