Rapporter

Rediger den valuta, der bruges i en rapport

I AdMob-rapporter vises metrics normalt i USD eller den standardvaluta, der er valgt til din konto, men du kan ændre den valuta, der bruges i nogle af dine rapporter, med nogle få klik. Bemærk! Nogle rapporter, f.eks. rapporten Formidling, understøtter ikke ændring af den viste valuta.
Ændring af den valuta, der bruges i rapporter, medfører ikke nogen ændring af din kontos betalingsvaluta.
Følg denne fremgangsmåde for at ændre den valuta, der bruges i en rapport:
  1. Klik på Mere øverst i rapporten.
  2. Klik på Angiv valuta.
  3. Vælg den valuta, der skal bruges i din rapport, ud fra de muligheder, der vises på skærmen.
  4. Klik på Skift.

På grund af normale udsving i valutakurserne risikerer du at få vist resultater, der ikke er helt nøjagtige, hvis du får vist dine effektivitetsrapporter i en anden valuta end din betalingsvaluta. Vi bruger den aktuelle markedskurs fra den foregående dag til at generere rapporter i lokal valut