Slett Gmail-tjenesten din

Hvis du ikke vil ha Gmail-adressen din og tilhørende e-poster lenger, kan du fjerne dem fra Google-kontoen din. Hvis du sletter dem, slettes ikke hele Google-kontoen.

Dette skjer når du sletter Gmail-tjenesten din

• E-postene og e-postinnstillingene dine slettes.
  • Du kan ikke lenger bruke Gmail-adressen din til å sende eller motta e-post. Hvis du ombestemmer deg, kan du muligens få Gmail-adressen din tilbake.
  • Gmail-adressen din kan ikke brukes av andre i fremtiden.
  • Google-kontoen din slettes ikke. Gmail-tjenesten din er det eneste som fjernes. Du har fremdeles aktiviteten din og kjøpene dine fra Google Play.

Slett Gmail

Hvis du bruker Gmail via jobben, skolen eller en annen gruppe, må du kontakte administratoren din.

1. Last ned dataene dine før du sletter Gmail-tjenesten.
  2. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad. Trykk på menyen Meny og så Innstillinger og så kontoen din og så Administrer Google-kontoen din. Gå til myaccount.google.com hvis du ikke bruker Gmail.
  3. Trykk på Data og personlig tilpasning øverst.
  4. Trykk på Slett en tjeneste eller kontoen din under «Last ned, slett eller lag en plan for dataene dine».
  5.  Trykk på Slett tjenester. Du må kanskje logge på.
  6. Trykk på Slett Slett ved siden av «Gmail».
  7. Følg trinnene på skjermen.

Merk: Hvis du bruker Gmail uten nett-appen, må du også tømme nettleserens buffer og slette informasjonskapslene.

Løs problemer

Du vil gjenopprette Gmail-adressen din og tilhørende e-poster

Hvis du ombestemmer deg, kan du kanskje få Gmail-adressen din tilbake. Hvis det er en stund siden du fjernet Gmail-tjenesten din, er det ikke sikkert at du kan gjenopprette e-postene dine.

1. Gå til Gmail.
  2. Følg veiledningen på skjermen.
Du vil slette hele Google-kontoen din

Finn ut hvordan du sletter Google-kontoen din. Med denne handlingen slettes hele Google-kontoen din – ikke bare Gmail-tjenesten.

Du kan ikke logge på

Du må logge på før du kan slette Gmail-tjenesten din. Få hjelp med å få tilgang til kontoen din.