Sletting av Gmail-adressen din

Merk: Selv om du sletter adressen din, blir ikke brukernavnet ditt ledig. Når du sletter Gmail-adressen din, kan du ikke bruke det samme brukernavnet (brukernavn@gmail.com) i fremtiden.

Hvis du ikke trenger Gmail-adressen din lenger, kan du fjerne Gmail fra Google-kontoen din på følgende måte:

1. Logg på kontoen din på accounts.google.com.
  2. Øverst klikker du på Dataverktøy.
  3. I Dataverktøy-feltet klikker du på Slett produkter.
  4. Klikk på Fjern Gmail permanent.

Jeg får ikke logget meg på

Du må kunne logge deg på for å slette Gmail-adressen din. Klikk her for å gjenopprette tilgangen til kontoen din.

Jeg bruker Gmail i frakoblet modus

Hvis du bruker Gmail i frakoblet modus, må du også slette informasjonskapslene som er knyttet til Gmail i frakoblet modus, for å kunne fjerne kontoen din fullstendig. Hvis du bruker Google Chrome, følger du denne fremgangsmåten:

1. Skriv inn chrome://settings/cookies i adressefeltet, og trykk på Enter.
  2. Søk etter mail.google.com.
  3. Hold markøren over søkeresultatene, og klikk på X-en som vises.

Jeg ønsker å gjenopprette tilgangen til en slettet konto

Hvis du sletter Gmail-adressen din, men ønsker å få den tilbake, prøver vi alltid å hjelpe deg med å gjenopprette kontoer som har blitt slettet, så langt dette lar seg gjøre. Innen noen få uker kan kontoer imidlertid vanligvis ikke lenger gjenopprettes. Vær oppmerksom på at en vellykket gjenoppretting bare innebærer at brukernavnet som er knyttet til kontoen blir gjenopprettet.