Google Apper
Hovedmenyen

Slett Gmail-kontoen din

Hvis du ikke trenger Gmail-adressen din lenger, kan du fjerne den fra Google-kontoen din. Hvis du sletter Gmail-adressen din, slettes ikke hele Google-kontoen din.

Dette skjer når du sletter Gmail-adressen din

• Gmail-adressen kan ikke brukes av deg eller noen andre i fremtiden.
  • E-postene dine slettes.
  • Google-kontoen din, inkludert søkeloggen din og alt du har kjøpt på Google Play, slettes ikke.

Slett Gmail-adressen din

Merk: Hvis du bruker Gmail gjennom arbeid, skole eller en annen organisasjon, må du be administratoren om å slette Gmail-adressen din.

1. Logg på Kontoinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Slett produkter. Det kan hende du må logge på kontoen din én gang til.
  3. Klikk på Slett Slett ved siden av Gmail.
  4. Følg instruksjonene på skjermen, og velg deretter Fjern Gmail.

Merk: Hvis du bruker Gmail uten nett, må du også tømme nettleserens buffer og slette informasjonskapslene for å fjerne Gmail helt.

Feilsøk problemer

Jeg vil angre slettingen av Gmail-adressen min

Hvis du har slettet Gmail-adressen din, kan du få den tilbake igjen. Hvis du har slettet den nylig, kan det være mulig å gjenopprette de gamle e-postene dine.

1. Åpne Gmail.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å få Gmail-kontoen din tilbake.
Jeg får ikke logget på

Du må logge på før du kan slette Gmail-adressen din. Få hjelp med å få tilgang til kontoen din.

Jeg ønsker å slette hele Google-kontoen min

Finn ut hvordan du sletter Google-kontoen din. Da sletter du hele kontoen din, ikke bare Gmail-adressen.