Sletting av Gmail-adressen din

Merk: Selv om du sletter adressen din, blir ikke brukernavnet ditt ledig. Når du sletter Gmail-adressen din, kan du ikke bruke det samme brukernavnet (brukernavn@gmail.com) i fremtiden.

Hvis du ikke trenger Gmail-adressen din lenger, kan du fjerne Gmail fra Google-kontoen din på følgende måte:

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Rull ned til «Kontoadministrering»-boksen.
  3. Klikk på Slett produkter.
  4. Klikk på Fjern Gmail permanent.

Jeg får ikke logget på

Du må kunne logge på for å slette Gmail-adressen din. Klikk her for å gjenopprette tilgangen til kontoen din.

Jeg bruker Gmail uten nett

Hvis du bruker Gmail uten nett, må du også slette informasjonskapsler som er forbundet med Gmail uten nett for å fjerne kontoen din fullstendig. Hvis du bruker Google Chrome, følger du denne fremgangsmåten:

1. Skriv inn chrome://settings/cookies i adressefeltet, og trykk på Enter.
  2. Søk etter mail.google.com.
  3. Hold markøren over søkeresultatene, og klikk på X-en som vises.

Jeg vil gjenopprette tilgangen til slettede kontoer

Hvis du sletter Gmail-kontoen din, men du vil ha den tilbake, jobber vi for å hjelpe deg med å gjenopprette slettede kontoer når det er mulig. I løpet av noen ukers tid kan kontodata bli utilgjengelig for gjenoppretting.