Slett Gmail-adressen din

Hvis du ikke trenger Gmail-adressen din lenger, kan du fjerne den fra kontoen din.

Hvis du sletter Gmail-adressen din, blir ikke brukernavnet ditt ledig. Når du først har slettet Gmail-adressen din, kan du ikke bruke det samme brukernavnet (brukernavn@gmail.com) senere.

Hvis du sletter Gmail-adressen din, blir e-postene og innholdet du har lagret inne i Gmail, slettet, men informasjonen på Google-kontoen din blir ikke slettet, for eksempel søkeloggen og YouTube-bruksloggen din.

Slett Gmail-adressen din
  1. Logg på Min konto.
  2. Velg Slett kontoen eller tjenester i «Kontoinnstillinger»-delen.
  3. Velg Slett produkter. Det kan hende du må logge på igjen.
  4. Finn Gmail i «Slett et produkt»-delen og velg SlettDelete.
  5. Følg veiledningen på skjermen og velg Fjern Gmail.
Jeg får ikke logget på

Du må logge på for å kunne slette Gmail-adressen din. Klikk her for å gjenopprette tilgangen til kontoen din.

Jeg bruker Gmail uten nett

Hvis du bruker Gmail uten nett, må du også slette informasjonskapsler som er tilknyttet Gmail uten nett, for å fjerne kontoen din helt. I Google Chrome gjør du følgende:

1. Velg menyen Menu i Chrome-nettleseren.
  2. Hold markøren over Flere verktøy.
  3. Velg Slett nettleserdata.
  4. Merk av ved «Informasjonskapsler og andre nettsteds- og programtilleggsdata».
  5. Velg Slett nettleserdata.
Jeg vil ha tilbake den slettede Gmail-kontoen min

Hvis du har slettet Gmail-kontoen din, men vil ha den tilbake, gjør vi vårt beste for å hjelpe deg med å gjenopprette den slettede kontoen når det er mulig. Etter noen uker er det ikke sikkert at dataene på kontoen er tilgjengelige lenger. Du finner en veiledning om hvordan du gjenoppretter Gmail-brukernavnet ditt her.