Slett Gmail-tjenesten din

Hvis du ikke vil ha Gmail-adressen din og tilhørende e-poster lenger, kan du fjerne dem fra Google-kontoen din. Hvis du sletter dem, slettes ikke hele Google-kontoen din.

Dette skjer når du sletter Gmail-tjenesten din

• E-postene og e-postinnstillingene dine slettes.
  • Du kan ikke bruke Gmail-adressen din til å sende eller motta e-post. Hvis du ombestemmer deg, kan du muligens gjenopprette Gmail-adressen din.
  • Gmail-adressen din kan ikke brukes av andre i fremtiden.

Slett Gmail

1. Gå til Slett en Google-tjeneste. Du må muligens logge på Google-kontoen din igjen.
  2. Velg Slett Slett ved siden av Gmail.
  3. Følg veiledningen på skjermen.

Merk: Hvis du bruker Gmail uten nett-appen, må du også tømme nettleserens buffer og slette informasjonskapslene.

Løs problemer

Du vil gjenopprette Gmail-adressen din og tilhørende e-poster

Hvis du ombestemmer deg, kan du muligens gjenopprette Gmail-adressen din. Hvis det er en stund siden du fjernet Gmail-tjenesten din, kan du muligens ikke gjenopprette e-postene dine.

1. Gå til Gmail.
  2. Følg veiledningen på skjermen.
Du vil slette hele Google-kontoen din

Finn ut hvordan du sletter Google-kontoen din. Med denne handlingen slettes hele Google-kontoen din – ikke bare Gmail-tjenesten din.

Du kan ikke logge på

Du må logge på før du kan slette Gmail-tjenesten din. Få hjelp med å få tilgang til kontoen din.