Sletting av Gmail-adressen din

Hvis du kommer frem til at du ikke trenger Gmail-adressen din lenger, kan du fjerne den fra kontoen.

Selv om du sletter Gmail-adressen, blir den likevel ikke tilgjengelig som brukernavn. Når du sletter Gmail-adressen din, kan du ikke bruke det samme brukernavnet (brukernavn@gmail.com) i fremtiden.

Hvis du sletter Gmail-adressen din, sletter du e-postmeldingene og innholdet som er lagret i Gmail, men Google-kontoen din blir ikke slettet – heller ikke ting som eksempelvis søkeloggen eller YouTube-bruken din.

Slett Gmail-adressen din
  1. Logg på Min konto.
  2. I «Kontoinnstillinger»-delen velger du Slett kontoene eller tjenestene dine.
  3. Velg Slett produkter.
  4. I «Slett et produkt»-delen velger du Fjern Gmail permanent.
  5. Følg instruksjonene på skjermen og velg Fjern Gmail.
Jeg får ikke logget på

Du må kunne logge på for å slette Gmail-adressen din. Klikk her for å gjenopprette tilgangen til kontoen din.

Jeg bruker Gmail uten nett

Hvis du bruker Gmail i frakoblet modus, må du også slette informasjonskapslene som er knyttet til Gmail i frakoblet modus, for å kunne fjerne kontoen din fullstendig. Hvis du bruker Google Chrome, følger du denne fremgangsmåten:

1. I Chrome-nettleseren velger du menyen Menu.
  2. Hold markøren over Flere verktøy.
  3. Velg Tøm nettlesingsdata.
  4. Velg boksen ved siden av «Informasjonskapsler og andre nettsteds- og programtilleggsdata».
  5. Velg Tøm nettlesingsdata.
Jeg vil få den slettede Gmail-kontoen tilbake

Hvis du har slettet Gmail-kontoen din, men du vil ha den tilbake, jobber vi for å hjelpe deg med å gjenopprette slettede kontoer når det er mulig. I løpet av noen ukers tid kan imidlertid kontodata bli utilgjengelig for gjenoppretting. Du finner instruksjoner for gjenoppretting av Gmail-brukernavnet her.

hc_author_kelly

Denne hjelpesiden er skrevet av Kaley, som jobber for brukerstøtteteamet for Google-kontoer. Legg gjerne igjen forslag til hvordan artikkelen kan forbedres.