Få et sammendrag av dataene i Google-kontoen din

Du kan se et sammendrag av Google-tjenestene du bruker, og dataene som er lagret i Google-kontoen din.

Trinn 1: Se en oversikt over dataene dine

Finn Google-tjenester du har brukt mens du har vært logget på kontoen din. Ikke alle Google-tjenester vises her.

Tips: Du kan gå direkte til Google Oversikt.

1. Gå til Google-kontoen din.
  2. Klikk på Data og personvern i navigasjonspanelet.
  3. Under «Data- og personverninnstillingene dine» velger du Data fra apper og tjenester du bruker og så Innhold som er lagret fra Google-tjenester.

Trinn 2: Finn ut mer

1. Du kan se data for en bestemt Google-tjeneste ved å finne navnet på tjenesten i oversikten.
  2. Herfra kan du utføre noen handlinger. Disse alternativene er ikke tilgjengelige for alle tjenester. Enkelte produkter kan ha andre alternativer.
    • Slik lagrer du en kopi av dataene dine: Velg Last ned Last ned under navnet på tjenesten.
    • Slik går du til innstillingene: Velg Innstillinger Innstillinger under navnet på tjenesten. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, kan du gå til den aktuelle tjenesten og endre innstillingene.
    • For mer informasjon – velg Brukerstøtte.

Finn ut mer om