Få et sammendrag av dataene i Google-kontoen din

For å se Google-tjenestene du bruker, og hvilke data som er lagret i kontoen din, gå til Google Oversikt. Der kan du se et sammendrag av dataene dine og få mer informasjon.

Trinn 1: Se en oversikt over dataene dine

1. Gå til Google oversikt. Du må kanskje logge på.
  2. Du ser Google-tjenestene du bruker, og et sammendrag av dataene dine.

Du ser dataene fra Google-tjenestene du bruker mens du er logget på kontoen din. Merk: Ikke alle Google-tjenester vises her.

Trinn 2: Finn ut mer

1. Velg en Google-tjeneste, for eksempel Gmail eller YouTube.
  2. Du ser et sammendrag av dataene dine.
  3. Herfra kan du utføre noen handlinger. (Merk: Disse alternativene er ikke tilgjengelige for hver tjeneste.)
    • For å se mer informasjon om dataene dine, velg dem. Du går til tjenesten og ser informasjonen der.
    • Slik går du til innstillingene: Velg Mer Mer nederst til høyre og deretter Innstillinger Innstillinger. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, kan du gå til tjenesten og endre innstillingene der.
    • Slik lagrer du en kopi av dataene dine: Velg Mer Mer nederst til høyre og deretter Last ned data.
    • For å se flere alternativer, for eksempel for å finne hjelpeartikler, velg Mer Mer.

Finn ut mer om