Slett bekreftelsesdataene dine

Hvis du har sendt inn legitimasjon eller videobekreftelse for å bruke enkelte avanserte YouTube-funksjoner, lagrer Google legitimasjonen eller videobekreftelsen i kontoen din.

Hvis du er utestengt fra YouTube for brudd på retningslinjene, kan vi lagre legitimasjonen eller videobekreftelsen i en periode for å håndheve retningslinjene våre.

Finn ut hvordan du fjerner legitimasjonen eller videobekreftelsen i Google-kontoen din.

Slik sletter du dataene om legitimasjonen eller videobekreftelsen

Viktig: Hvis du sletter legitimasjonen eller videobekreftelsen før du har bygget opp kanalhistorikken din, mister du tilgangen til avanserte funksjoner.

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Klikk på Personlig informasjon til venstre.
  3. Klikk på Identitetsdokument eller Videobekreftelse.
  4. Klikk på Slett Slett.

Gjør dette hvis du er i Canada, Storbritannia, EU eller EØS og YouTube-kontoen din er sperret:

1. Sørg for at du er logget på den samme kontoen som du brukte da du sendte inn legitimasjonen eller videobekreftelsen.
  2. For å be om sletting av bekreftelsesdataene dine, fyll ut skjemaet for sletting av bekreftelsesdata.
  3. Hvis du ikke kan logge på kontoen din når du fyller ut skjemaet, må du forklare hvorfor.

Når vi har behandlet forespørselen, eller hvis vi trenger mer informasjon, kontakter vi deg på e-post.

Bekreftelsesdataene slettes automatisk når kanalhistorikken er bygget opp. Dette kan ta noen måneder eller opptil to år. De slettes også hvis du ikke bruker avanserte funksjoner innen et år.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.