Snelstartgids voor zelfstandige ondernemers

Heeft u zich net aangemeld voor een proefperiode van Google Workspace? Stel Gmail in, start uw eerste videomeeting en haal het meeste uit de nieuwe services.

Voordat u begint: Als u Google Workspace nog niet gebruikt: Meld u aan voor een kosteloze proefperiode.

1

De Beheerdersconsole openen

zelfstandig ondernemers: inloggenIn de Google Beheerdersconsole beheert u uw Google-services. U kunt er ook meer mensen toevoegen aan uw account, als u besluit uw bedrijf te laten groeien.

2

Het e-mailadres voor uw bedrijf instellen

zelfstandig ondernemers: domein verifiëren Als u Gmail niet heeft geactiveerd tijdens de aanmelding, kunt u dit nu doen (of wanneer u er klaar voor bent). U moet de MX-records van uw domein wijzigen zodat e-mails naar de e-mailservers van Google worden gestuurd. We raden u ook aan een SPF-record toe te voegen aan uw domeininstellingen.

Geen zorgen als u niet weet wat MX- of SPF-records zijn. Hieronder wordt u door de stappen geleid.

Meer informatie

3

Uw e-mails en andere gegevens migreren

Zoek de beste manier om uw e-mails, contacten en agenda's te importeren naar Google Workspace.

Meer informatie

4

Uw account beheren

zelfstandig ondernemers: account beherenBekijk informatie over veelvoorkomende taken en beheer uw factureringsgegevens.

Meer informatie

5

Zakelijke berichten verzenden

zelfstandig ondernemers: zakelijke e-mailGebruik Gmail voor uw zakelijke e-mails en Chat voor privéchats of groepsgesprekken.

Meer informatie

6

Vergaderingen en afspraken plannen

zelfstandig ondernemers: vergaderingen plannenPlan videomeetings en verzend uitnodigingen rechtstreeks vanuit uw Google Agenda-afspraken

Meer informatie

7

Mobiele apparaten gebruiken

Gebruik uw mobiele apparaat om e-mails te krijgen, videogesprekken te voeren, documenten te bewerken en andere services te gebruiken.

Meer informatie

8

Cloudopslag en online documenten gebruiken

zelfstandig ondernemers: cloudopslagGebruik Google Drive om uw gegevens te ordenen en er back-ups van te maken. U kunt ook foto's en documenten delen en samen met anderen aan een document werken.

Meer informatie

9

Uw bedrijf laten groeien

zelfstandig ondernemers: bedrijf laten groeienWilt u meer? Voeg nieuwe gebruikers toe, verbeter uw online aanwezigheid en krijg meer functies om te voldoen aan uw groeiende zakelijke behoeften.

Uw aanwezigheid op het web verbeteren

Uitvouwen

10

Tips bekijken voor het gebruik van Google Workspace

Haal het maximale uit Google Workspace met trainingshandleidingen, tips, voorbeelden van klanten en andere bronnen.