Migrera organisationens data till G Suite

Dessa migreringsguider hjälper dig att importera organisationens data, till exempel e-post, kontakter och kalendrar, till G Suite.

Var är din data nu?

Microsoft® Outlook®

Webmail-konton

Välj det här alternativet om din organisation använder e-post i en webbläsare, till exempel:

• Gmail.com

• ett annat G Suite-konto

• webmail-tjänster som använder POP3, till exempel Yahoo!®, Apple® iCloud® och AOL®

• internetleverantörer (ISP) som använder IMAP, som GoDaddy®, Rackspace®, 1&1® eller Bluehost®.

Företagsservrar

Välj den server där dina gamla konton finns.

Ytterligare resurser