Utbilda G Suite-användarna

Hjälp användarna att få ut mesta möjliga av G Suite eller Drive Enterprise på arbetsplatsen genom att dela utbildningsresurserna nedan.

G Suite Learning Center

Få utbildningsguider, resurser för att byta från Microsoft®, produktivitetstips, kundexempel med mera och lär dig använda G Suite på jobbet.

Besök hjälpcentret för G Suite

Logotyp för utbildningscentret för G Suite

Tillägget Utbildning för G Suite

Lägg till detta tillägg i Chrome och få åtkomst till enkla och interaktiva produktlektioner som hjälper dig komma igång snabbt med G Suite.

Obs! Tillägget Utbildning för G Suite tas bort den 30 september. Mer information finns i Suite-utbildning stängs av i september 2019.

Konfigurera Chrome-tillägget Utbildning för G Suite

Tillägget Utbildning för G Suite

Från G Suite-videoserien

Jenny, Jimmy, Drea och James är anställda hos Google – följ deras tips och tricks om G Suite varje vecka.

Titta på Från G Suite-videor

Från G Suite-logotypen

Omvandlingsgalleriet

Se affärsprocesser och framgångsberättelser om G Suite från kunder ordnade efter bransch, företag, affärsfunktion och produkt.

Visa omvandlingsgalleriet

Omvandlingsgalleriet

Lokaliserade resurser

Användare som pratar ett annat språk än engelska kan utnyttja våra lokaliserade resurser. Dessa resurser inkluderar användarhandböcker, hjälpcenter, undertexter till videor och produktgränssnitt.

Lokalisering av hjälpcenter

Om du vill ändra språk för ett hjälpcenter klickar du på språket som visas längst ned på sidan och väljer ditt språk från listan.

Lokalisera hjälpcentret

Undertexter för video i G Suite

G Suites YouTube-kanal innehåller flera videor med lokaliserade undertexter.

Så här kan användarna slå på undertexter:

1. Gå till G Suites YouTube-kanal.
  2. Klicka på videon du vill visa eller klicka på Spellistor högst upp för att se innehållet.
  3. När videon börjar spelas upp klickar du på Undertexter för att aktivera undertexter.
  4. För vissa andra YouTube-videor är textning tillgänglig på andra språk. Om du vill ändra språket för videoundertexter klickar du på Inställningar och väljer ditt språk från Undertexter.

Youtube-undertexter

Välj standardspråk

Som administratör kan du välja ett standardspråk för G Suite.

Gmail, Google Kalender, Google Dokument och andra produktgränssnitt är tillgängliga på många språk. Språkinställningen är generellt tillgänglig under Inställningar i det övre hörnet av en produktsida.

Ändra språkinställningarna för följande tjänster:

Lokaliserade resurser

Tillgänglighet för ditt team

Du kan hänvisa användarna till vår hjälpcenterguide om tillgänglighet för användare. Den här guiden innehåller rekommendationer för skärmläsningsprogram och webbläsare, liksom andra resurser om tillgänglighet för G Suite.

Visa användarguiden om tillgänglighet för G Suite

Tillgänglighet för ditt team

Få mer hjälp

G Suite-användare kan få mer hjälp eller felsöka problem i hjälpcentren nedan.