Kända problem med Google Workspace

Kommunikation

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Kalender

Se Felsöka problem i hjälpcentret för Google Kalender.

Djupkapslade grupper

Beskrivning: Det kan ta upp till 48 timmar för Google Kalender att sprida ändringar i djupkapslade grupper till händelsebehörigheter.

Det går inte att ändra händelseägare

Beskrivning: För stora händelser (200 eller fler gäster) kan du inte ändra händelseägaren, även om du har skrivåtkomst till kalendern. Dessutom räknas varje medlem i en grupp som gäst. Om du bjuder in en grupp med 200 medlemmar till en händelse räknas händelsen därmed som stor.
  Kontakter

Se även hjälpen för Katalogen.

Stöd för delegering/det äldre användargränssnittet för Kontakter är inte längre integrerat i Gmail

Beskrivning: Det äldre användargränssnittet för Kontakter är inte längre integrerat i Gmail, men finns på contacts.google.com. Till följd av detta har Gmail-delegater inte längre åtkomst till den delegerade kontakthanteraren. Om du vill ställa in delegering i Kontakter läser du Ge en annan användare åtkomst till dina kontakter.

• Delegering kommer att fortsätta stödjas på sikt.
  • Användargränssnittet för Kontakter stöder delegering i Kontakter vid användning i fristående läge.
Kontaktgrupper är inte tillgängliga för delegater

Beskrivning: Vi har identifierat att vissa användare var beroende av delegaternas förmåga att hantera kontaktgrupper i den gamla versionen av Gmail-delegering. Denna funktion har ändrats i den nya versionen. Delegater kan fortfarande visa, skapa och skicka e-post till enskilda kontakter och grupper av kontakter när de är i delegerade Gmail, men kan inte ändra eller ta bort kontaktgrupper.

Precis som tidigare är åtkomst till kontakter och kontaktgrupper tillgängligt via kontaktväljaren, genom att klicka på länken Till i fönstret Skriv i Gmail. Generellt uppmanas användare som tidigare använt Gmail-delegering för att hantera andra aspekter av kontakter att konfigurera delegering i Kontakter-produkten.

Vissa användare ser en varning om problem med sitt profilfoto

Beskrivning: Vi har identifierat ett fåtal användare som oväntat ser en av de här aviseringarna om profilfotot:

• Ett meddelande om att välja en enda profilbild på https://myaccount.google.com/personal-info
  • En varning i Gmail på webben om att bilden från Gmail kanske inte visas i alla Google-produkter

Google Workspace-administratörer kan inte hämta berörda användares profilbilder med Google Workspace Admin SDK Directory API.

Gmail

Se Lös ett problem i Gmails hjälpcenter.

Förhandsgranskningar av videor i Gmail fungerar inte

Rapportdatum: 2018-08-22

Beskrivning: Förhandsgranskningar av videor fungerar inte i Gmail.

Lösning: Användarna måste ladda ned videobilagan och spela upp den nedladdade bilagan.

Det nya Gmail-användargränssnittet har inte implicit stöd för delegering i Kontakter

Rapportdatum: 2018-09-11

Beskrivning: Åtkomst till delegering i Kontakter beviljades tidigare implicit i vissa scenarier när användarna skapade delegater med det klassiska Gmail-användargränssnittet. I det nya Gmail-användargränssnittet måste dock delegering av kontakter beviljas explicit av användarna. Detta ändrade produktbeteende har genomförts av säkerhetsskäl.

Grupper  Google Chat

Ibland loggas viss Google Chat-aktivitet inte som förväntat

Lösning: Ingen.
  Google Meet

Det går inte att höra deltagare som använder en MacOS-dator
Vissa Apple Mac-inställningar kan hindra Meet från att använda din mikrofon.

Lösning

1. Slå på ljudet för enheten.
    1. Öppna enhetens systeminställningar.
    2. Kontrollera att mikrofonen är påslagen.
  2. Slå på ljudet i Meet: Klicka på Slå på ljudet längst ned på skärmen.
    Tips! Andra kan stänga av ljudet för dig, men de kan inte slå på ljudet för dig.
  3. På datorer med Mojave version 10.14 eller senare ger du Chrome och Firefox åtkomst till datorns mikrofon med hjälp av integritetsinställningarna.

1. Öppna Systeminställningarföljt av Säkerhet och integritet.

2. Välj Integritetföljt avMikrofon.
    3. Markera rutan bredvid Google Chrome eller Firefox.
  4. Starta om och återställ alla appar och tillägg i Chrome genom att ange chrome://restart i Chrome-webbläsaren.
  5. Starta om datorn.

Läs mer om andra sätt att slå på datorns ljud.

Resurser i olika tidszoner kan inte bokas för heldagshändelser
När en användare lägger till ett rum i en heldagshändelse schemaläggs rummet från midnatt till midnatt nästa dag i tidszonen UTC, oavsett vilken tidszon rummet befinner sig i. Detta kan leda till att resursen nekas även om det verkar vara tillgängligt.

Lösning

När du lägger till en resurs i en annan tidszon schemalägger du händelsen i 24 timmar istället för att välja Hela dagen.
Meet-inspelning kräver att Google Drive är aktiverat
Meet-inspelningar lagras på Google Drive. Till följd av detta kan personer i organisationen bara spela in möten om Drive är aktiverat för dem och de har behörighet att skapa nya filer på Drive.

Lösning

Om du vill låta personer spela in möten måste administratörer aktivera följande tjänster och funktioner:

Meet svarar inte när du använder Citrix VDI

En användares Meet-session kanske inte svarar när du använder Citrix virtuell datorinfrastruktur (VDI).

Lösning

Återställ användarens Citrix VDI-session och be den att logga in på nytt.

Relaterade ämnen

Kontroll

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Administration

En översikt över uppgifter i administratörskonsolen finns i Använda administratörskonsolen.

Det går inte att ladda upp fler än fem användare med en CSV-fil

ENDAST INTERNT: Felnumret för problemet är b/265618022.

Extern information

Beskrivning: I administratörskonsolen finns det ett problem när du uppdaterar flera användare med en CSV-fil. Detta beror på ett känt internt problem med licenshantering. Detta händer när du både använder kolumnen Nya licenser [ENDAST UPPLADDNING] och inkluderar fler än fem användare i CSV-filen. Överföringen misslyckas sedan och systemet uppdaterar inte användarnas licenstilldelningar.

Lösningar:

Om du inte känner till GAM och vill veta hur du konfigurerar det kan du läsa Använda ett verktyg från tredje part för snabb massadministration.

Vissa typer av data kanske inte stöds av verktyget för dataexport

Dataexporten innehåller exportfunktioner för Google Workspace-tjänster. Exporten innehåller dock kanske inte allt du förväntar dig. I så fall måste viss data exporteras på ett annat sätt när de är tillgängliga.

Den enda kända begränsningen är:

Kontakta Google Cloud-support om du behöver ytterligare förtydliganden eller hjälp.

E-postmeddelandet med inbjudan till ohanterade användare omdirigerar användarna till Google Workspace Essentials-sidan

INTERNAL ONLY: The bug number for this issue is b/258839366. Check out the Metabug info here!

External info

Beskrivning: När du bjuder in ohanterade användare till Google Workspace-organisationen skickar systemet ett e-postmeddelande med en begäran om överföring av Google-konto. När användarna klickar på Överför konto i e-postmeddelandet omdirigeras de till en sida där Google Workspace Essentials nämns. Detta sker oavsett prenumeration på Google Workspace-kontot. Användarna kan fortfarande följa stegen på sidan för att konvertera sina personliga konton till Google Workspace-konton.

Varning om användarrapporterat nätfiske kanske inte utlöses om dataregioner har valts

Beskrivning: Om en dataregion har valts (inställd på ett annat alternativ än Ingen inställning) kan varningen om användarrapporterat nätfiske inte aktiveras i varningscentret.

Lösning: Använd dessa alternativa metoder för att registrera användarrapporterade nätfiskehändelser:

Regler för innehållsefterlevnad med reguljära uttryck matchar ibland inte XLS-bilagor

Beskrivning: För avancerade innehållsmatchningar matchar ibland regler för innehållsefterlevnad med reguljära uttryck inte XLS-filer. Det här problemet kan ibland påverka andra filtyper som .csv.

Det går inte att radera Google Workspace-kontot på grund av aktiva Google Cloud-resurser

Rapportdatum: 2020-07-31

Beskrivning:  Administratörskonsolen förhindrar borttagning av Google Workspace-konton när Cloud-resurser (projekt, mappar osv.) som är kopplade till kontot fortfarande är aktiva.

Obs! Innan du raderar projekt ska du kontakta deras ägare eftersom de kan köra användarens eller en extern klients appar. Om du raderar projekt kan det leda till att produktionsfel för klientappen i Google Cloud-projektet där appen körs.

Lösning: Innan du raderar ett Google Workspace-konto måste den avancerade administratören först ta bort alla kopplade Google Cloud-projekt och -mappar. Om du vill hitta resurser som är kopplade till Cloud-organisationen går du till Google Cloud. Den avancerade administratören måste ha rollen Organisationsadministratör, mappadministratör och projektborttagning för att kunna ändra projekt- och mappresurser.

Om Cloud-organisationen har Apps Script-projekt måste du radera dem tillsammans med andra molnprojekt innan du kan radera Google Workspace-kontot. Mer information finns i Hämta en lista över Apps Script Google Cloud-projekt

Om Cloud-organisationen har definierade policyer för Access Context Manager måste du även radera dem innan du kan radera Google Workspace-kontot.

Om du vill interagera med organisationens resurser på ett programmatiskt sätt kan du använda det här skriptet som finns på vår GitHub-lagringsplats med öppen källkod.

Ett tomt fönster kanske visas när du försöker hantera delade enheter.

Rapportdatum: 2018-09-03

Beskrivning: Ett tomt fönster kanske visas när du försöker hantera delade enheter.

Hantera användare av delade enheter på Administratörskonsol > Appar > G Suite > Drive och Dokument > Hantera delade enheter (beroende på utgåva).

Lösning: Kontrollera att administratören har en G Suite-licens där delade enheter ingår. Kontrollera att Drive och Dokument har aktiverats.

Arkiv-ikonen kan visas i Workspace-utgåvor som inte omfattar Arkiv

Beskrivning! Användarna ser kanske Google Arkiv-ikonen i appstartaren även när Arkiv inte ingår i Google Workspace-utgåvan. I de här fallen debiteras kontot inte för Arkiv och användare som klickar på ikonen ser en sida som förklarar att de inte har åtkomst till tjänsten.

Samtidiga åtgärder i administratörskonsolen kan leda till att inställningarna skrivs över

Beskrivning: När flera administratörer arbetar samtidigt på samma inställningssidan, eller när samma administratör uppdaterar en inställning på flera flikar, kan uppdateringar av inställningarna skriva över varandra utan varning till administratören. om du vill veta mer.

För listinställningar (till exempel Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avInställningar för Gmailföljt avVidarebefordranföljt avVidarebefordran av e-post med mottagaradressmappning), data som anges på en flik kan gå förlorad om listan uppdateras på en annan flik samtidigt.

Lösning: Uppdatera inställningssidan omedelbart innan du ändrar en inställning, för att säkerställa att inställningssidan inte förändras. Uppdatera sedan inställningssidan igen när du har gjort din ändring för att kontrollera att de nya inställningarna inte har skrivits över av en annan administratör.
  Fakturering Datamigrering och synkronisering
GCDS raderar en grupp och skapar en ny

Problemet kan uppstå med Google Cloud Directory Sync (GCDS) i två situationer.

Situation 1

Du byter namn på en grupps e-postadress i Microsoft Active Directory (AD) efter att gruppen har synkroniserats med Google Workspace. Efter en synkronisering raderar GCDS den aktuella gruppen och skapar en ny grupp med den nya e-postadressen.

Lösning 1: Ändra inte gruppens e-postadress i AD.

Lösning 2: Ändra gruppens e-postadress manuellt i både AD och Google Workspace så att de matchar.

Situation 2

Problemet uppstår när

1. Gruppens e-postadress innehåller specialtecken (t.ex. !#$%&'*+/=?^_`).
  2. Gruppen synkroniseras med Google Workspace med en GCDS-version som är tidigare än 5.0.20.
  3. Du uppgraderar GCDS till version 5.0.20 eller senare.
  4. Efter en synkronisering försöker GCDS att ta bort gruppen och skapa den igen med specialtecken.

Lösning 1: Ta bort specialtecknen från AD-gruppens e-postadress.

Lösning 2: Lägg till specialtecknen i e-postadressen i Google Grupper.

GCDS uppdaterar inte konfigurationsfilen när du raderar en användares sökfråga

Beskrivning: Problemet uppstår med Google Cloud Directory Sync (GCDS)-version 5.0.22 när du slutför följande steg:

1. I Konfigurationshanteraren klickar du på Google-domänkonfigurationföljt avUteslutningsregler.
  2. För Användarsökfråga anger du en fråga och sparar konfigurationsfilen.
  3. Ta bort samma sökfråga och spara konfigurationsfilen.
  4. Jämför konfigurationsfilen i steg 2 med filen i steg 3.

Konfigurationsfilen är densamma. Den raderade sökfrågan sparades inte i filen.

Lösning: Öppna konfigurationsfilen och ta bort inställningen <usersSearchQuery> manuellt.

Datamigreringstjänsten: Användarmigreringen misslyckas med fel 25002

Beskrivning: Om användarmigreringar misslyckas när du använder datamigreringstjänsten och du får ett 25002-fel beror det på din Google Workspace for Education Fundamentals-utgåva.

Lösning: I målkontot placerar du användarna i en organisationsenhet och ställer in åldersetiketten för organisationsenheten på Alla användare är över 18 år. Prova sedan att köra migreringen igen. Mer information finns i Styra åtkomsten till Googles tjänster efter ålder

GCDS synkroniserar inte licensen korrekt när en användares primära e-postadress har ändrats

Beskrivning: Problemet upptäcks med Google Cloud Directory Sync (GCDS). Om du ändrar en användares primära e-postadress på LDAP-servern tas namnet inte bort när GCDS synkroniserar användarens licens. GCDS försöker lägga till licensen till den nya användaren och ett 412-fel visas.

Enhetshantering   Enheten synkroniseras

Se även Använda Google Workspace på mobila enheter.

-rapportering

Inkonsekvens i rapportering av säkerhetsnycklar

ENDAST INTERNT: Felnumret för problemet är b/296987099.

Extern information

Beskrivning: Antalet säkerhetsnycklar som har registrerats av en användare visas i två olika avsnitt av administratörskonsolen. men de är inte konsekventa med varandra.

Det korrekta antalet säkerhetsnycklar som har registrerats av en användare visas i avsnittet Säkerhet på användarens säkerhetssida, det vill säga antalet maskinvara säkerhetsnycklar som har registrerats för en användare.

Om en användare använder telefonens inbyggda säkerhetsnyckel läggs värdet ett av misstag till i antalet säkerhetsnycklar som har registrerats för en användare i kolumnen Registrerade säkerhetsnycklar i Rapportering{/ 1}följt avAnvändarrapporterföljt avSäkerhet. Du kan bara ha en inbyggd säkerhetsnyckel i kontot.

Användare kan inte längre lägga till telefonen som säkerhetsnyckel i Google-kontot. Alla enheter som är konfigurerade för närvarande fortsätter dock att fungera.

Säkerhet

Halvregistrerad status för 2SV

ENDAST INTERNT: Felnumret för problemet är b/284288391.

Extern information

Beskrivning: När tvåstegsverifiering (2SV) tillämpas kan användare som inte har slutfört 2SV-registreringsprocessen, men som har lagt till information om tvåfaktorsautentisering (2FA) på sitt konto som en säkerhetsnyckel eller ett telefonnummer, logga in med de här uppgifterna.

Statusen för de halvregistrerade användarna visas som Inte registrerad på administratörskonsolen, trots att de måste besvara en fråga för 2FA varje gång de loggar in. Om du vill se detta i administratörskonsolen öppnar du Rapporteringföljt avAnvändarrapporterföljt avSäkerhet och kontrollerar statusen för kolumnen Registrering för tvåstegsverifiering.

Användarflöde som demonstrerar problemet

För en användare som redan använder sitt konto på en telefon

1. Användaren registrerar sig för 2SV.
  2. För meddelanden från Google klickar de på Välj ett annat alternativ och väljer Sms eller röstsamtal
  3. Personen anger ett telefonnummer för att få en verifieringskod.
  4. När användaren har angett koden visas en bekräftelseskärm med frågan om hen vill aktivera 2SV.
  5. Om användaren inte klickar på Aktivera förblir hen halvregistrerad.

2SV-inställningar för halvregistrerad användare

Om en halvregistrerad användare som finns i en organisationsenhet med 2SV-tillämpning besöker sin 2SV-inställningssida visas personens bekräftade telefonnummer. Tvåstegsverifiering visas dock som Av.

Meddelande efter inloggning

Detta händer för den här användaren från och med nu:

• Tills tillämpningsperioden löper ut fortsätter användaren att få en uppmaning om att registrera sig för 2SV (se följande skärmbild).

• När tillämpningsperioden har löpt ut blir användaren tillfrågad om tvåstegsverifiering för det verifierade numret. Efter slutförd inloggning uppmanas användaren fortfarande att registrera sig. Detta kan vara förvirrande, men kan leda till att vissa användare slutför registreringsprocessen.

• Om användaren väljer kom ihåg den här datorn under registreringen visas inte registreringsbegäranden förrän tillämpningsperioden har löpt ut.

Arkiv

Samarbete

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Drive

Se även hjälpcentret för Google Drive.

Kända problem med Drive för datorn (tidigare Drive Direktsynk)

Du hittar kända problem i Drive för datorn på den särskilda sidan för kända problem här.

Paketerade filer för Keynote, Pages och Omnigraffle visas som mappar på Drive

Beskrivning: MacOS-operativsystemet identifierar en grupp av filer i en katalog som ett ”paket”, trots att paketet visas som en fil i Finder och andra macOS-verktyg. Andra operativsystem som Windows och Linux stöder inte denna typ av paketkatalog, och det gör för närvarande inte heller Drive.

Lösning: Filerna visas som mappar på Drive men de visas normalt när de har öppnats.

Videofiler med samma filnamn gör att en fil inte spelas upp
Beskrivning: Om du laddar upp en video till Google Drive med samma filnamn som en som redan finns i målmappen spelas den ursprungliga filen inte upp.
Lösning: Användarna ska ladda ned den ursprungliga videon för uppspelning eller ladda upp den ursprungliga videon igen med ett annat filnamn.
  Dokument   Formulär   Keep   Kalkylark

Se även hjälpcentret för Kalkylark.

Google Kalkylark är för stort för att redigeras

Beskrivning: I undantagsfall kan ett Google-kalkylark bli för stort för att kunna redigeras. Det tvingas då att övergå till skrivskyddat läge.

Lösning: Medan dokumentet befinner sig i permanent skrivskyddat läge kan de enskilda flikarna normalt kopieras. Gör det genom att högerklicka på fliken, gå till Kopiera tillföljt avNytt kalkylark för att skapa det nya arbetsbladet. En annan metod är att ladda ned kalkylarket eller kopiera och klistra in information från kalkylarket i ett nytt dokument.

I Google Kalkylark är importrange ett sätt att kringgå ett integritetsalternativ

Beskrivning: I Google Kalkylark är importrange ett sätt att kringgå alternativet Inaktivera alternativ för att ladda ner, skriva ut och kopiera för kommenterare och tittare.

Lösning: Ingen lösning för närvarande.

I Google Kalkylark räknas importrange in i gränsen för objektdelning

Beskrivning: I Google Kalkylark räknar importrange in arbetsbladet som delas i den högsta tillåtna delningsgränsen för dokument, även om det bara delar information med ett annat dokument.

Lösning: Ingen lösning för närvarande.

I Google Kalkylark kan celldata försvinna

Beskrivning: I mycket sällsynta fall kan en celldata försvinna från den aktuella versionen av ett arbetsblad.

Lösning: Du kan återställa data som saknas genom att visa cellens redigeringshistorik.

Sites   Klassiska Sites
Djupkapslade grupper

Beskrivning: Det kan ta upp till 48 timmar för Google Sites att sprida ändringar i djupkapslade grupper till åtkomstbehörigheter.

Presentationer
Fel 150 eller 151 och inbäddad YouTube-video spelas inte upp

Beskrivning: Google Workspace for Education-användare får meddelandet Det går inte att spela upp videon och felet 150 eller 151 i stället för en inbäddad YouTube-video.

Vissa YouTube-videor kan inte spelas upp i den inbäddade spelaren i Google Presentationer. Vi arbetar på att kunna ge användarna ett mer detaljerat meddelande.

Fel 150: Det här felet beror på upphovsrättsproblem, begränsningar som kreatören har placerat på videon eller på att YouTube Player for Education inte tillåter musikvideor.

Lösning: Öppna videon direkt på YouTube.com.

Fel 151: Det här felet uppstår eftersom YouTube Player for Education tillämpar begränsningar för innehåll som har ställts in på användarens konto. Beroende på begränsningarna kan användaren bli avstängd från att titta på vissa videor.

Lösning: Du måste ändra begränsningarna för användaren eller organisationsenheten. Mer information finns i Ge vissa användare obegränsad YouTube-åtkomst.

Utbildning

Classroom

Se hjälpcentret för Google Classroom.

Det går inte att länka flera lärarkonton i ditt SIS till en e-postadress
Beskrivning: Om du återskapar ett lärarkonto som tidigare raderats med lärarens gamla e-postadress är adressen fortfarande kopplad till det gamla kontot i systemet för elevinformation (SIS).
Lösning: Den berörda användaren måste ha en ny e-postadress som ska användas i Classroom och i SIS.
Betygen dupliceras i SIS vid export från en klass som länkats på nytt
Beskrivning: När du tar bort länken mellan Classroom och SIS och sedan skapar en ny länk dupliceras betygen i SIS när du exporterar dem från Classroom.
Obs! Detta gäller inte för Skyward SMS 2.0
Lösning: Lärare kan undvika duplicerade betyg genom att inte exportera en tidigare uppgift efter att klasser har länkats på nytt.
Arkiverade klasser är fortfarande länkade till SIS
Beskrivning: För arkiverade klasser i Classroom tas inte länken från SIS bort.
Lösning: Återställ den arkiverade klassen i Classroom och ta sedan bort länken för den från SIS. Efter det kan du arkivera klassen på nytt.
Uppgifter som exporterats tidigare kan inte exporteras på nytt när de har raderats
Beskrivning: Uppgifter i Classroom som har exporterats till SIS kan inte exporteras på nytt om de har raderats från SIS.
Lösning: Läraren ska skapa om uppgiften och ange betyget på nytt i Classroom.

Ett 502-fel visas för lärare när betyg för stora klasser laddas ned

Beskrivning: Ett 502-fel visas för lärare vid nedladdning av alla betyg till en CSV-fil för en klass
med fler än 100 flödesobjekt och 100 elever.
Lösning: Ingen lösning för närvarande.

Eleverna kan inte förhandsgranska Drive-filer i telefonen om inställningen för nedladdning, utskrift och kopiering har inaktiverats

INTERNAL ONLY: The bug number for this issue is b/169106196.
Beskrivning: I Classroom-appen kan eleverna inte förhandsgranska Drive-filer om inställningen Ladda ned, skriv ut och kopiera har inaktiverats.
Lösning: Lärare kan ändra inställningen Ladda ned, skriv ut och kopiera för filen så att eleverna kan förhandsgranska en fil i telefonen.

Orphaned classes occur when a primary teacher account is deleted

Description: After a primary teacher's account is deleted, classes can't be transferred to a co-teacher.

Workaround: No workaround at this time.

Så här definierar vi ett känt problem

Vi jobbar med att isolera och lösa alla produktproblem som vi känner till. Vissa problem kanske inte listas här. Vi beskriver kända problem så här:

• Vi kan konsekvent återskapa ett oväntat beteende.
  • Teknikerna jobbar aktivt med en lösning för att korrigera beteendet.
  • Frågan har observerats globalt och har orsakat många supportärenden.

Vad är inte ett känt problem

• Produktavbrott: Uppdaterad information om avbrott publiceras i Google Workspace-statusöversikten.
  • Funktionsidéer: Vi vill gärna veta vad du tycker! Gå vidare och skicka in en fuktionsidé.
  • Problem med liten påverkan: Vi jobbar med att lösa problem som har liten påverkan men anger dem kanske inte här. Om du tror att du kan beröras av ett problem som inte nämns här kontaktar du oss.

Det här kan du vänta dig av ett känt problem

Vi har för avsikt att lösa alla problem som anges i Kända problem. Vi kan dock inte garantera tidslinjerna. Under tiden lägger vi till tillgängliga lösningar när vi upptäcker dem. Kontakta oss om du har frågor eller kommentarer.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.