Uw Google Workspace-domeininstellingen openen

Hier leest u hoe u verlengingsgegevens bekijkt, uw domeineigendom bevestigt en instellingen wijzigt voor een domein dat u gebruikt met Google Workspace.

Hoe u de instellingen opent, hangt af van hoe u uw domein heeft gekocht.

Wanneer heeft u uw domein gekocht?

Toen ik me aanmeldde voor Google Workspace
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Accountand thenDomeinenand thenDomeinen beheren.
  3. Klik naast uw domeinnaam op Details weergeven in de kolom Status.

4. Klik vervolgens op Geavanceerde DNS-instellingen of Domein beheren (voor Google Domains).
  5. U ziet nu de inlognaam en het wachtwoord voor uw domeinhostaccount. Nadat u bent ingelogd, kunt u de DNS-records van uw domein bewerken, uw domein ontgrendelen of uw domein overzetten.

Als u deze instellingen niet ziet, heeft u uw domein niet gekocht via Google. In plaats daarvan moet u rechtstreeks inloggen bij uw domeinhost. Zie Uw domeinhost identificeren voor hulp.
Voordat ik me aanmeldde voor Google Workspace

Als u al de eigenaar was van uw domein toen u zich aanmeldde voor Google Workspace, logt u in op het account bij uw domeinhost. Uw domeinhost is meestal de host waarbij u uw domein heeft gekocht. Meer informatie over hoe u uw domeinhost kunt identificeren.

Volg deze instructies om uw domeineigendom te bevestigen.

Via mijn Google Domains-account
  1. Log in bij Google Domains met het Google-account waarmee u uw domein heeft geregistreerd. Als dit een ander account is dan uw beheerdersaccount, moet u mogelijk eerst overschakelen naar een ander account. Zie Hoe vind ik mijn geregistreerde domein? voor meer informatie.
  2. Beheer de instellingen van uw Google Workspace-domein. Zie Over resourcerecords voor meer informatie.

Ik heb hulp nodig, want...

Ik kan bepaalde domeininstellingen niet vinden

Als u de juiste instellingen niet ziet, neemt u contact op met uw domeinhost. Zie Uw domeinhost identificeren voor meer informatie.

Ik kan niet inloggen

Zie Uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen als u uw wachtwoord bent vergeten.

Zie Ik kan niet inloggen bij de Beheerdersconsole als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen.

Mijn account is opgeschort

Als uw Google Workspace-account is opgeschort, moet u de service herstellen voordat u toegang krijgt tot de domeininstellingen. Zie Een opgeschort Google Workspace-account herstellen voor meer informatie.

Heeft u meer hulp nodig?