Hantera Google Meet-maskinvara

Använd Googles administratörskonsol för att visa, ändra och uppdatera inställningar för Google Meet-maskinvara. Beroende på inställningen tillämpas vissa på individuell enhetsnivå och andra baserat på den organisationsenhet som dina enheter finns i. Du måste ha administratörsbehörighet för Google Meet-maskinvara för att logga in och få åtkomst till inställningarna.

Öppna alla  |  Stäng alla

Inställningar

Obs! Olika uppgifter kan kräva en eller flera behörigheter. Klicka på länken Läs mer för att se vad som krävs för varje uppgift. Mer information finns i Definitioner av administratörsbehörighet

Ändra enskilda enhetsinställningar för en eller flera enheter
Enskilda enhetsinställningar omfattar, men är inte begränsade till, följande:

Det finns tre olika sätt att ändra inställningar för enskilda enheter:

1. Från sidan Enhetsinformation för en enhet.
  2. Genom att använda en massåtgärd från sidan Enhetslista (endast vissa inställningar stöds).
  3. Genom att göra en massuppdatering via en uppladdad och modifierad dataexportfil för flottan.

Mer information finns i Göra en massuppdatering till flera Google Meet-maskinvaruenheter.

Så här ändrar du enskilda enhetsinställningar för en eller flera enheter

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avDevices.
  3. Välj en enhet i listan.
  4. Klicka på kortet Enhetsinställningar för att utöka listan med enskilda enhetsinställningar och göra önskade ändringar.

Vissa funktioner kan kräva behörigheten Hantera enheter för Google Meet-maskinvara.

Ändra enskilda enhetsinställningar för upp till 50 enheter med en massåtgärd

Den här metoden kan användas för att göra ändringar på upp till 50 enheter åt gången.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avDevices.
  3. Markera kryssrutorna bredvid enheterna du vill välja eller filtrera enheter efter organisationsenhet eller andra kriterier.
  4. Klicka på Mer om du vill se en lista över enskilda enhetsinställningar som kan ändras via massåtgärder.

Så här ändrar du enskilda enhetsinställningar för ett obegränsat antal enheter med en massuppdatering via CSV-uppladdning

Med den här metoden kan du göra massuppdateringar på tusentals enheter samtidigt.  Läs artikeln i hjälpcentret noggrant om massuppdateringar via CSV-uppladdning för att vara säker på att du inte gör oavsiktliga ändringar.  Det går inte att ångra dessa ändringar på ett enkelt sätt, så var försiktig.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avDevices.
  3. Klicka på Ladda upp till Massuppdatera enheter.
  4. Läs anvisningarna och rekommendationerna noggrant och klicka på Fortsätt.
  5. Ladda ned den senaste versionen av exportfilen för enhetsdata.
  6. Gör önskade ändringar i de fält som är redigerbara. Ta bort alla rader för enheter som du inte planerar att modifiera.
  7. Spara den som en CSV-fil.
  8. Ladda upp CSV-filen och inspektera den genererade loggfilen för att se om det finns några fel och granskningsloggarna för att verifiera ändringarna.
Ändra inställningar för organisationsenhet

Du kan tillämpa följande inställningar på flera Google Meet-maskinvaruenheter baserat på den organisationsenhet de finns i.

Obs! Mer information om vilka enhetsinställningar som gäller för vilka enhetsmodeller finns i Administratörsinställningar för enheter som inte har ChromeOS som inte stöds.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avSettings.
  3. Klicka på Inställningar på panelen Enheter .
  4. Välj panelen med de inställningar du vill ändra. Den fullständiga listan över inställningar finns i tabellen nedan.
  5. Om du vill att inställningen ska gälla alla väljer du organisationsenheten på den högsta nivån. Välj annars en underordnad organisationsenhet.
  6. På sidan Systeminställningar ändrar du en eller flera inställningar för enheterna.
  7. Klicka på Spara. Om du har konfigurerat en underordnad organisationsenhet kan du eventuellt ärva eller åsidosätta inställningarna för en överordnad organisationsenhet.

Det kan ta upp till 24 timmar att införa ändringar, men det går oftast snabbare. Läs mer

Inställning Anger
Lanseringskanal

Byt mellan utgåvorna Stabil, Fördröjd stabil, Beta och Test av Google Meet-maskinvara.

Obs! Du kan inte uppdatera till äldre versioner av Chrome. Om enheter flyttas till en långsammare lanseringskanal nedgraderas inte operativsystemet.
Mer information finns i Ändra automatiska uppdateringar för dina enheter.

Stabil – den mest tillförlitliga utgåvan. Vi rekommenderar att de flesta av dina enheter placeras i den stabila lanseringskanalen.

Fördröjd stabil: En lanseringskanal som fördröjer den stabila versionen i 30 dagar. Vi rekommenderar att färre än 1 % av enheterna placeras i den här lanseringskanalen.

Beta: Den kommande stabila versionen. Förhandsgranska för att säkerställa att din maskinvara fungerar som förväntat. Vi rekommenderar att 2–5 % av enheterna placeras i den här lanseringskanalen.

Test – fel och programvaruproblem kan uppstå i den här versionen. Förhandsgranska de senaste ändringarna innan de når betakanalen så att du kan upptäcka problem så tidigt som möjligt. Vi rekommenderar att endast ett fåtal enheter placeras i testkanalen.

Det går inte att byta lanseringskanal för organisationsenheten på toppnivå. Så här byter du till betakanalen eller testversionen på en enhet:

1. Lägg till en organisationsenhet. Läs mer om hur du lägger till en organisationsenhet.
  2. Flytta enheten till den nya organisationsenheten. Läs mer om hur du flyttar Chrome-enheter till en organisationsenhet.
  3. På inställnings- och policysidan för den nya organisationsenheten väljer du om enheterna ska uppdateras automatiskt.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Tidsinställd omstart

Den lokala tid då enheterna startas om. Standardalternativet är den minst störande tiden för omstart.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Tidszon

Huruvida enheten behåller den nuvarande tidszonen eller är inställd på den lokala tidszonen.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Ring samtal

Huruvida deltagare kan gå med i möten via telefon.

Den är funktionen är i nuläget tillgänglig för samtal till USA och Kanada.

Det går att ringa från enheter till telefoner i Meet— Tillgänglig, aktiveras endast på Google Meet-maskinvara i vissa länder.

Hey Google-röststyrning

Om Hey Google-röststyrning har aktiverats på enheter.

Mer information finns i Använda Hey Google-röststyrning i videomöten.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Startskärm Ändra bakgrunderna och temat på startskärmen som visas på enheterna.
Visa energisparläge

Om skärmar stängs av automatiskt när de är inaktiva. Mer information finns i Hantera inställningar för energisparläge.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Skärmsläckare

Om organisationens Meet-maskinvaruenheter visar anpassade bilder när de inte används och när bilderna visas.

Mer information finns i Visa anpassade skärmsläckarbilder.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Aviseringsmottagare E-postadresser och mobiltelefonnummer som får varningar om kringutrustning eller förlorad nätverksanslutning.

Offlinevarningar

Leveransmetod för varningar (e-post eller sms).

Varningar skickas när Google Meet-maskinvara upptäcker ett problem som inte kan åtgärdas automatiskt, till exempel när en enhet förlorar nätverksanslutningen.

Ett annat meddelande skickas när problemet är åtgärdat. Läs mer i Varningar om problem med anslutning och kringutrustning.

Varningar om kringutrustning

Leveransmetod för varningar (e-post eller sms).

Varningar skickas när Google Meet-maskinvara upptäcker ett problem som inte kan åtgärdas automatiskt, till exempel när en kringutrustning saknas eller inte fungerar som den ska.

Ett annat meddelande skickas när problemet är åtgärdat. Läs mer i Varningar om problem med anslutning och kringutrustning.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Rapportera diagnostik

Om enheten skickar användningsinformation, detaljerad diagnostik och användarfeedback till Google i syfte att förbättra Meet-maskinvaran.

Loggar och feedback

Om Google Meet-maskinvara överför enhetsloggar som inte identifieras av användaren till Google två gånger om dagen. Google Workspace-supporten har loggar för felsökning av problem som rapporterats av domänadministratören. Om du aktiverar den här inställningen inkluderas även enhetsloggar i rapporter om användarfeedback som skickas till Google. Enhetsloggar omfattar operativsystemloggar, Chrome-loggar, diagnostik om kringutrustning och mötesstatistik.

Markera kryssrutan Avisera administratörskontakter när användare skickar feedback om du vill bli aviserad när användare skickar feedbackrapporter till Google. Meddelandena skickas till de e-postadresser som du anger under kontaktuppgifter för domänadministratören. De innehåller information som feedbackkategori och enhetens serienummer.

Rapportering om enhetens status Om enheter som är registrerade i organisationen rapporterar sin status till Google och administratören. Rapporten innehåller information om följande:
  • Enhetens maskinvaru-, program- och operativsystemversioner.
  • Huruvida enheten är online.
  • Huruvida enheten är uppdaterad och följer domänprinciperna.

En del av denna information visas i administratörskonsolen.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Felrapportering

Huruvida enheten skickar användningsstatistik och kraschrapporter till Google när en system- eller webbläsarprocess misslyckas.

Användningsstatistik innehåller sammanställd information som inställningar, knappklick och minnesanvändning. Den innehåller inga webbadresser eller personliga uppgifter. Kraschrapporter innehåller systeminformation vid tidpunkten för kraschen och kan innehålla webbadresser till eller personliga uppgifter, beroende på vad som hände under kraschen.

Obs! Vissa enheter har inte stöd för den här inställningen. Mer information finns i Administratörsinställningar som inte stöds för andra enhetsmodeller än ChromeOS.

Internationella samtal Deltagarna kan ringa in eller lägga till personer via telefon med en utökad uppsättning nummer. Mer information finns i Konfigurera Internationella samtal i Google Meet.

Enheter och kringutrustning

Övervaka anslutningsstatus
Du kan kontrollera anslutningsstatus för Meet-maskinvaruenheter, inklusive en tidslinje över när enheten och tillhörande kringutrustning har problem.
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avDevices.
  3. I kolumnen Anslutningsstatus visas status för dina Google Meet-maskinvaruenheter.
  4. I sammanfattningen högst upp klickar du på siffran vid Offline för att filtrera resultaten till enbart offlineenheter.
  5. I kolumnen Anslutningsproblem under de senaste 28 dagarna visas antalet gånger Meet-maskinvaran har varit offline nyligen.
    Tips! Klicka på Hantera kolumner om du vill lägga till eller ta bort kolumner.
  6. Klicka på Offline i kolumnen Anslutningsstatus för detaljerad information om problemet, inklusive:
    • När problemet upptäcktes.
    • När problemet eskalerade.
      Problem med nätverksanslutningen eskaleras efter cirka 30 minuter. Om du vill aktivera en varning när detta händer läser du Få aviseringar om anslutning och kringutrustning
    • En beskrivning av problemet och rekommenderade åtgärder.
  7. Klicka på Problemhistorik om du vill visa en tidslinje över enhetens status, inklusive problem med anslutning och kringutrustning.
    • Klicka på datum- eller problemfiltret för att finjustera resultaten.
    • Håll muspekaren över ett problem på tidslinjen för mer information. Klicka på problemet för att se detaljerad information och rekommendationer.
  Monitor status of peripherals.
Övervaka status för kringutrustning

Status för all kringutrustning

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avDevices.
  3. I kolumnen Status för kringutrustning visas status för dina Google Meet-maskinvaruenheter.
  4. I sammanfattningen högst upp klickar du på Med problem med kringutrustning för att filtrera resultaten.
  5. Problem med kringutrustning under de senaste 28 dagarna visar antalet problem som uppstått nyligen.
    Tips! Klicka på Hantera kolumner om du vill lägga till eller ta bort kolumner.
  6. Klicka på ett problem med kringutrustning, till exempel Mikrofon saknas, om du vill visa detaljerad information som:
    • När problemet upptäcktes.
    • När problemet eskalerade.
      Problem med nätverksanslutningen eskaleras efter cirka 30 minuter. Om du vill aktivera en varning när detta händer läser du Få aviseringar om anslutning och kringutrustning
    • En beskrivning av problemet och rekommenderade åtgärder.
  7. Klicka på Problemhistorik om du vill visa en tidslinje över enhetens status, inklusive problem med anslutning och kringutrustning.
    • Klicka på datum- eller problemfiltret för att finjustera resultaten.
    • Håll muspekaren över ett problem på tidslinjen för mer information.  Klicka på problemet för att se detaljerad information och rekommendationer.
  1. Kringutrustningens status
  2. Har problem med kringutrustning
  3. Exempel på problem med kringutrustning
  4. Problemhistorik

Visa statusen för kringutrustningen för en viss enhet

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Go to Menu följt av Devicesföljt avGoogle Meet hardwareföljt avDevices.
  3. Klicka på den enhet du vill visa.
    Följande ikoner anger om kringutrustningen är ansluten, frånkopplad eller inte stöds på en mötesenhet.
    •  OK  anger att kringutrustningen är ansluten och fungerar som den ska.
    • Stöds inte  anger att kringutrustningen är ansluten (online) men inte stöds.
    • Fungerar inte  indikerar att det har uppstått problem med kringutrustningen.
    • En nedtonad ikon anger att kringutrustningen är offline.
  4. Visa avsnittet Ansluten kringutrustning för en aktuell översiktsbild för enheten.
  5. Klicka på ett problem med kringutrustning, till exempel Mikrofon saknas, om du vill visa detaljerad information som:
    • När problemet upptäcktes.
    • När problemet eskalerade.
      Problem med nätverksanslutningen eskaleras efter cirka 30 minuter. Om du vill aktivera en varning när detta händer läser du Få aviseringar om anslutning och kringutrustning
    • En beskrivning av problemet och rekommenderade åtgärder.
  6. Klicka på Problemhistorik om du vill visa en tidslinje över enhetens status, inklusive problem med anslutning och kringutrustning.
    • Klicka på datum- eller problemfiltret för att finjustera resultaten.
    • Håll muspekaren över ett problem på tidslinjen för mer information.  Klicka på problemet för att se detaljerad information och rekommendationer.
Kringutrustning som inte stöds kan ibland visas som att den eventuellt saknas. Ställ in kringutrustning som inte stöds som standard för den enheten. Mer information finns i Ange standardkringutrustning.
Ange standardkringutrustning

I slutet av varje möte återställs enheten automatiskt till kringutrustning som stöds av Google. Mer information finns i Kringutrustning som stöds av Google Meet-maskinvara. På Googles administratörskonsol kan du ange vilken kringutrustning som används som standard.

Så här anger du kringutrustning som standard:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avGoogle Meet-maskinvaraföljt avEnheter.
  3. Klicka på den enhet som du vill ange som standardutrustning.
  4. I avsnittet Ansluten kringutrustning håller du muspekaren över den kringutrustning du vill ange som standard och klickar på Ange som standard.

Din standardändring tillämpas i slutet av nästa möte.

Obs! Om standardkringutrustning har angetts skapas ett problem när standardenheten saknas.  Om kringutrustning har konfigurerats får administratörerna även e-post- och/eller sms-varningar.  Om du vill stänga det här problemet återansluter du standardkringutrustningen, anger en ny standard som är ansluten till enheten eller rensar standardvärdet.

Rensa standardkringutrustning

Så här rensar du kringutrustning som är standard:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avGoogle Meet-maskinvaraföljt avEnheter.
  3. Klicka på den enhet som du vill ange som standardutrustning.
  4. I avsnittet Ansluten kringutrustning klickar du på Rensa standard bredvid kringutrustningen.

Din standardändring tillämpas i slutet av nästa möte.

Obs! Om standardkringutrustning har angetts skapas ett problem när standardenheten saknas.  Om kringutrustning har konfigurerats får administratörerna även e-post- och/eller sms-varningar.  Om du vill stänga det här problemet återansluter du standardkringutrustningen, anger en ny standard som är ansluten till enheten eller rensar standardvärdet.

Kvalificerad kringutrustning för Google Meet-maskinvarupaket

Med programmet för kvalificerad programvara för Google Meet kan du ta reda på om utvald kringutrustning från tredje part är kompatibel med Google Meet-maskinvara. Som en del av programmet testar Googles partnerlabb utrustning med avseende på kvalitet, tillförlitlighet och kompatibilitet. Kvalificerad kringutrustning får automatiska firmware-uppdateringar.

Om du är leverantör eller tillverkare kan du läsa mer om kvalificeringskraven och kvalificeringsprocessen i programmet för kvalificerad programvara för Google Meet.

Godkänd kringutrustning

Följande enheter har godkänts för användning med Google Meet-maskinvara. Diagrammet visar konfiguration av kvalificerad kringutrustning och kablar.

Obs! Kringutrustning stöds bara på ChromeOS-baserad Meet-maskinvara. Android-baserade Meet-maskinvaruenheter har inte stöd för kringutrustning.

Configuration diagram of Chromebox with USB hub.

Kontroller för pekskärm

Tillverkare Enhetsnamn
Mimo Vue HDMI
Mimo Myst Capture
Logitech     Tap

Kameror

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Digital panorering, vinkling och zoom Huddly Huddly IQ 4k Webcam
Digital panorering, vinkling och zoom AVer AVer CAM340+
Digital panorering, vinkling och zoom Huddly Huddly GO 4k Webcam
Motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech PTZ Pro 2
Motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Camera
Motordriven panorering, vinkling och zoom AVer AVer CAM520
Motordriven panorering, vinkling och zoom AVer AVer CAM540

Whiteboardkameror

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Whiteboard-kamera Logitech Scribe

Ljud

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Ljud in och ut AVer AVer Fone540
Ljud in och ut Google Högtalarmikrofon för Google Meet-maskinvara
Ljud in och ut Logitech Logitech Rally system
Ljud in och ut Shure Ljudsystem för MXA910, P300 och MXN5W-C
Ljud in och ut Shure MXA902 och ANIUSB-MATRIX
Ljud in och ut Shure MXA920, MXN5W-C och ANIUSB-MATRIX

Allt i ett

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Ljud in och ut + kamera med motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Bar
Ljud in och ut + kamera med motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Bar Mini
Ljud in och ut + kamera med digital panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Bar Huddle
Ljud in och ut + kamera med motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Meetup
Ljud in och ut + kamera med digital panorering, vinkling och zoom Poly Poly Studio USB
Ljud in och ut + kamera med digital panorering, vinkling och zoom Poly Poly Studio R30

Ljudbehandlare för integrering

Professionella ljudbehandlare för anpassade integrationsprojekt. Kontakta tillverkaren för specifik implementeringsinformation.

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Ljud-DSP QSC Q-SYS-plattform
Ljud-DSP Biamp TesiraFORTE series

USB-hubbar och kablar

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Lindy USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 10 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 20 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Startech USB 3.0-förlängningskabel på 10 m
Kamerakabel (C[M]/A[M])   Elka  Högervinklad USB 3.1 Type C till A-kabel (första generationen) på 2 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Lindy USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 10 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 16 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Telycam  USB 3.0-förlängningskabel på 30 m
Hubb Icron Industrihubb med 4 portar för USB 3.0
(Förlänger även USB-minnet upp till 100 m med CAT 6a-kabel)
Hubb Lindy Industrihubb med 7 portar för USB 3.0
Hubb Newnex Industrihubb med 2 portar för USB 3.0
Hubb Newnex Industrihubb med 4 portar för USB 3.0
Hubb Startech Industrihubb med 4 portar för USB 3.0
Hubb j5create Industrihubb med 7 portar för USB 3.0

Adaptrar för USB-C till HDMI – utgång

Rekommenderas för konfigurationer av Google Meet med dubbla skärmar med CN65 Chromebox.

Device type     Tillverkare Enhetsnamn
Adapter för USB-C till HDMI 2.0     Accell Adapter för USB-C till HDMI 2.0 – CEC-kompatibel

Adaptrar för USB-C till HDMI – ingång

Används för att ansluta en USB-C-laptop till HDMI-ingången på en Mimo- eller Tap-pekskärmskontroll.

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Adapter för USB-C till HDMI     Moshi     Adapter för USB-C till HDMI
Adapter för USB-C till HDMI 2.0  Google Adapter för USB-C till HDMI 2.0

Enheter som inte stöds

Andra enheter och annan kringutrustning från tredje part kan användas med Google Meet-maskinvara, men de stöds inte. De får inga uppdateringar.

Mer information om kompatibilitet för HDMI-växlare när du presenterar i ett rum finns i Kända problem.

Supportöverväganden för Logitech Swytch-aktiverade rum

Med hjälp av en Swytch-enhet kan användarna tillfälligt ansluta till rum med Meet-maskinvara med sina personliga enheter. Enheten är dock inte kvalificerad kringutrustning och därför ger Google inte support för denna komponent i rum som har aktiverats för Swytch.

Mer information om supportöverväganden för Swytch-aktiverade rum finns i Kontakta Googles support.

Äldre kringutrustning som stöds av Google Meet-maskinvara

Denna kringutrustning stöds i äldre installationer.

Ljud

Tillverkare Enhetsnamn
Jabra SPEAK 410
Jabra SPEAK 510
Jabra SPEAK 810
RevoLabs FLX UC 500
ClearOne Chat 150

Kamera

Tillverkare Enhetsnamn
Logitech HD Pro Webcam C920
Logitech Webcam C920
Logitech Webcam C930e
Logitech ConferenceCam
Logitech PTZ Pro Camera
Vaddio RoboSHOT 12 USB

USB-hubbar och kablar

Tillverkare Enhetsnamn
Lindy Hubb för USB 3.0 Long Distance, 4 portar (10 m)

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.