Snabbstartsguide för småföretag

För: Företag med 2–9 användare

När du har registrerat dig för Google Workspace kan du läsa om hur du hanterar ditt team, migrerar e-post, konfigurerar rekommenderade funktioner och börjar använda dina tjänster.

Innan du börjar: Om du inte använderGoogle Workspace ännu: Registrera dig för en kostnadsfri provperiod

1

Öppna administratörskonsolen

enmansföretag logga inGoogles administratörskonsol används för att administrera Googles tjänster för personer i en organisation.

2

Konfigurera företagets e-postadress

enmansföretag verifiera domänOm du inte aktiverade Gmail under registreringen kan du göra det nu (eller när du är redo). Du måste ändra domänens MX-poster så att e-posten dirigeras till Googles e-postservrar. Vi rekommenderar också att du lägger till en SPF-post i domäninställningarna.

Det gör inget om du inte osäker på vad MX- eller SPF-poster är. Mer information finns nedan.

3

Migrera teamets data till Google Workspace

Importera användarnas e-post, kontakter och kalendrar till deras Google Workspace-konton.

4

Bygg upp och hantera ditt team

Konfigurera teammedlemmar och hantera deras identitet.

Konfiguration

Läs mer

5

Konfigurera organisationens konto

enmansföretag hantera kontoLägg till din logotyp, hantera fakturering och betalningar och följ rekommenderade metoder för säkerhet och efterlevnad.

Konfiguration

Regionspecifikt

6

Hantera dina möten och din e-post

småföretag hantera möten och e-postFå ut mesta möjliga av Gmail, Google Kontakter och Google Meet för team- och kundmöten.

Konfiguration

Läs mer

7

Jobba med molnlagring och onlinedokument

enmansföretag molnlagringUpptäck en grupp effektiva dokument-, kalkylarks- och presentationsappar som fungerar med din webbläsare.

Konfiguration

Läs mer

8

Konfigurera och hantera mobila enheter

Låt teamet använda Google Workspace var de än är med sina hanterade mobila enheter.

9

Utöka din verksamhet

enmansföretag öka omsättningenÄr du redo för mer? Skapa och förbättra din webbnärvaro och få fler funktioner för att kunna tillgodose dina växande verksamhetsbehov.

Förbättra webbnärvaron

Få tillgång till fler funktioner

10

Utbilda användarna

Få utbildningsguider, tips, kundexempel och andra resurser som hjälper dina användare att jobba smartare och använda Google Workspace på jobbet eller i skolan.