Snelstartgids voor kleine bedrijven

Voor: Kleine bedrijven met twee tot negen gebruikers

Stel G Suite in voor uw team. Bekijk hoe u een team beheert, e-mails migreert, bestanden deelt, overal kunt werken en mobiel beheer kunt instellen.

Opmerking: Enkele van deze bronnen zijn alleen beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees (Brazilië) en Spaans.

Gebruikt u G Suite nog niet? Meld u aan voor een kosteloze proefperiode

" "

1

Uw G Suite-beheerdersaccount openen" "

kleine bedrijven: inloggenIn de Google-beheerdersconsole kunnen beheerders Google-services beheren voor mensen in een organisatie.

Meer informatie

grijze balk

2

Uw domein verifiëren" "

kleine bedrijven: domein verifiërenVoordat u G Suite kunt gebruiken, moet u verifiëren dat u de eigenaar bent van uw domein. Een domein staat na de www. in webadressen. Uw domein is meestal de naam van uw organisatie of bedrijf, gevolgd door .com, zoals uwbedrijf.com. Als u uw e-mails wilt laten doorsturen naar uw Gmail-inbox, moet u de MX-records van uw domein wijzigen.

Meer informatie

grijze balk

3

De gegevens van uw team migreren naar G Suite" "

kleine bedrijven: gegevens migrerenBekijk migratiehandleidingen voor informatie over hoe u de gegevens van uw organisatie, zoals e-mails, contacten en agenda's, kunt migreren naar G Suite.

grijze balk

4

Uw team beheren" "

kleine bedrijven: team beherenBekijk snelle tips om samen te werken met een team en het team te beheren.

Meer informatie

grijze balk

5

Uw meetings en e-mails beheren" "

kleine bedrijven: meetings en e-mail beherenHaal het maximale uit Gmail, Google Contacten en Hangouts Meet voor meetings met uw team en klanten.

Meer informatie

grijze balk

6

Cloudopslag gebruiken" "

kleine bedrijven: cloudopslag gebruikenDeel bestanden en mappen en werk beter samen met Google Drive.

Meer informatie

grijze balk

7

Werken met online documenten" "

kleine bedrijven: werken met online documentenOntdek een reeks krachtige apps voor documenten, spreadsheets en presentaties.

Meer informatie

grijze balk

8

Mobiele apparaten beheren voor uw team" "

kleine bedrijven: mobiele apparaten beherenZorg dat uw team G Suite altijd en overal kan gebruiken op beheerde mobiele apparaten.

Meer informatie

grijze balk

9

Aanvullende tips voor G Suite-beheerders" "

kleine bedrijven: aanvullende tips voor beheerdersGebruik deze praktische tips om het G Suite-account van uw team te beheren.

Meer informatie

grijze balk

10

Uw bedrijf laten groeien" "

kleine bedrijven: bedrijf laten groeienWilt u meer? Maak en verbeter uw online aanwezigheid op het web en pas G Suite aan uw groeiende zakelijke behoeften aan.

Meer informatie

grijze balk

11

Uw gebruikers trainen" "

kleine bedrijven: uw gebruikers trainenBekijk trainingshandleidingen, tips, klantvoorbeelden en andere bronnen om uw gebruikers te helpen slimmer te werken en het maximale te halen uit G Suite op het werk.

grijze balk

Heeft u meer hulp nodig?

Neem contact op met G Suite-support.