Snelstartgids voor kleine bedrijven

Voor: bedrijven met 2 tot 9 gebruikers

Nadat u zich heeft aangemeld voor Google Workspace, bekijkt u hoe u een team beheert, e-mails migreert, aanbevolen functies instelt en aan de slag gaat met de services.

Voordat u begint: Als u Google Workspace nog niet gebruikt: Meld u aan voor een kosteloze proefperiode.

1

De Beheerdersconsole openen

zelfstandig ondernemers: inloggenIn de Google Beheerdersconsole kunnen beheerders Google-services beheren voor mensen in een organisatie.

2

Het e-mailadres voor uw bedrijf instellen

zelfstandig ondernemers: domein verifiërenAls u Gmail niet heeft geactiveerd tijdens de aanmelding, kunt u dit nu doen (of wanneer u wilt). U moet de MX-records van uw domein wijzigen zodat e-mails naar de e-mailservers van Google worden gestuurd. We raden u ook aan een SPF-record toe te voegen aan uw domeininstellingen.

Geen zorgen als u niet weet wat MX- of SPF-records zijn. Hieronder wordt u door de stappen geleid.

3

De gegevens van uw team migreren naar Google Workspace

Importeer de e-mails, contacten en agenda's van uw gebruikers naar hun Google Workspace-account.

4

Uw team samenstellen en beheren

Stel accounts voor teamleden in en beheer hun identiteit.

Instellen

Meer informatie

5

Het account van uw organisatie instellen

zelfstandig ondernemers: account beherenVoeg uw logo toe, beheer facturering en betalingen en volg de praktische tips voor beveiliging en compliance.

Instellen

Regiospecifiek

6

Uw vergaderingen en e-mails beheren

kleine bedrijven: meetings en e-mail beherenHaal het maximale uit Gmail, Google Contacten en Google Meet voor uw vergaderingen met teams en klanten.

Instellen

Meer informatie

7

Werken met cloudopslag en online documenten

zelfstandig ondernemers: cloudopslagOntdek een reeks krachtige apps voor documenten, spreadsheets en presentaties waarmee u werkt in de browser.

Instellen

Meer informatie

8

Mobiele apparaten instellen en beheren

Zorg dat uw team Google Workspace onderweg kan gebruiken op beheerde mobiele apparaten.

9

Uw bedrijf laten groeien

zelfstandig ondernemers: bedrijf laten groeienWilt u meer? Maak en verbeter uw online aanwezigheid op het web en voeg meer functies toe om te voldoen aan uw groeiende zakelijke behoeften.

Uw aanwezigheid op het web verbeteren

Meer functies

10

Uw gebruikers trainen

Bekijk trainingsgidsen, tips, klantvoorbeelden en andere bronnen om uw gebruikers te helpen slimmer te werken en het maximale te halen uit Google Workspace op het werk of op school.