Veelgestelde vragen over Google Workspace for Education

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over Google Workspace for Education.

Algemene informatie

Alles openen   |   Alles sluiten

Wat is Google Workspace for Education?

Google Workspace for Education is een reeks Google-tools en -services die speciaal zijn gemaakt voor scholen en thuisonderwijs. Het is beschikbaar voor alle in aanmerking komende onderwijsinstellingen.

Ga naar Overzicht van Google Workspace for Education voor meer informatie over de verschillende versies.

Hoeveel kost Google Workspace for Education?

Google Workspace for Education Fundamentals is gratis voor in aanmerking komende onderwijsinstellingen. Google Workspace for Education Standard, Teaching and Learning Upgrade, Education Plus en Endpoint Education Upgrade zijn betaalde abonnementen. Ga voor meer informatie naar de Google Workspace for Education-website.

Opmerking: Als u een contract van 2 jaar of langer aangaat voor Google Workspace for Education Plus, kunt u korting krijgen. Neem voor meer informatie contact op met een geautoriseerde Google Workspace for Education-partner.

Hoeveel accounts krijg ik? Moet ik inactieve gebruikers verwijderen?

Bij Education Fundamentals krijgt u 10.000 gebruikerslicenties. U kunt meer gebruikers toevoegen als u wilt. Ga naar Aanvullende Education-accounts aanvragen voor meer informatie.

Bij Education Standard, Teaching and Learning Upgrade, Education Plus en Endpoint Education Upgrade krijgt u het aantal licenties waarvoor u betaalt.

Hoeveel opslag krijgen gebruikers bij Google Workspace for Education?
Alle Education-versies hebben als basis 100 TB gecombineerde opslag die wordt gedeeld door iedereen in de instelling.
Teaching and Learning Upgrade en Education Plus bieden meer opslag op basis van het aantal licenties dat u koopt. Zie Education-versies vergelijken voor meer informatie.
Wat is de uptime van Google Workspace-services?

De kernservices van Google Workspace zijn gegarandeerd minstens 99,9% van de tijd beschikbaar. Ga naar de Serviceovereenkomst voor Google Workspace voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen de Google Workspace for Education-versies?

Wie komt in aanmerking voor Google Workspace for Education?

Alles openen   |   Alles sluiten

(Alleen VS) Kunnen instellingen voor thuisonderwijs Google Workspace for Education gebruiken? Komen non-profitorganisaties in aanmerking voor Google Workspace for Education?

Non-profitorganisaties die geen onderwijsinstelling zijn, kunnen zich alleen aanmelden voor Google Workspace for Nonprofits. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties voor meer informatie.

Hoelang duurt het voordat een school wordt goedgekeurd voor Google Workspace for Education?
Goedkeuringsverzoeken worden doorgaans binnen 14 werkdagen afgehandeld. Ga naar de aanmeldingsprocedure voor instellingen voor basis-, middelbaar en hoger onderwijs.

Aan de slag

Alles openen   |   Alles sluiten

Hoe meld ik me aan voor Google Workspace for Education?
  • Als u zelf uw aanmelding wilt uitvoeren, gaat u naar de aanmeldingspagina.
  • Als u hulp wilt van een specialist, neemt u contact op met het verkoopteam.
Kunnen bestaande e-mailgegevens worden gemigreerd naar Google Workspace for Education? Kan het bestaande verificatiesysteem van mijn school worden geïntegreerd met Google Workspace for Education?

Ja. Google Workspace biedt SAML Single sign-on (SSO) zodat u dit kunt integreren met uw verificatiesysteem. Google Workspace biedt ook een codebibliotheek ter referentie. Ga naar SSO instellen met een identiteitsprovider van derden voor meer informatie.

Hoe kan ik docenten en leerlingen leren hoe ze met Google Workspace for Education moeten werken?

Ga naar het Google Workspace-informatiecentrum voor bronnen.

Wat kan ik doen als ik problemen ervaar?

Bij uw Google Workspace for Education-account krijgt u 24/7 support via telefoon en e-mail. Support via chat is beschikbaar in het Engels. Ga naar Contact opnemen met Google Workspace-support voor meer informatie.

Beveiliging

Alles openen   |   Alles sluiten

Hoe veilig is Google Workspace for Education? Worden gebruikersgegevens gescand of geïndexeerd in Google Workspace for Education?

Google Workspace for Education verzamelt geen gegevens van leerlingen voor advertentiedoeleinden.

Gmail wordt gescand om de e-mails van gebruikers veilig te houden. Er wordt 100% automatisch gescand op virussen en spam. Alle binnenkomende e-mails, relevante zoekresultaten en functies zoals Gmail Prioriteitsinbox, worden gescand. Ga naar het Google Veiligheidscentrum voor meer informatie.

Zitten er advertenties in Google Workspace for Education?

Advertenties staan uit voor de kernservices van Google Workspace for Education. Gebruikers in het basis- en middelbaar onderwijs zien ook geen advertenties in Google Zoeken als ze ingelogd zijn op hun Google Workspace for Education-account.

Hoe controleer, filter of archiveer ik e-mails in Google Workspace for Education?

Scholen kunnen e-mails filteren, controleren en archiveren met de geavanceerde instellingen van Gmail. Ga naar Uitgebreide informatie over Gmail-instellingen voor beheerders voor meer informatie.

U kunt ook een gateway instellen voor uw school om e-mails via ons systeem te sturen. Als u dit niet zelf wilt doen, zijn er partners die dit voor u kunnen doen. Ga naar Een e-mailgateway voor binnenkomend verkeer instellen en de Google Workspace Marketplace voor meer informatie.

(Alleen VS) Kan Google Workspace for Education worden gebruikt in overeenstemming met de Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) van 1998?

Ja. In de contracten die we met scholen afsluiten, staat dat scholen die Google Workspace for Education gebruiken, verplicht zijn ouderlijke toestemming te krijgen, zoals vereist door COPPA. Onze services kunnen worden gebruikt in overeenstemming met COPPA, mits de school zorgt voor ouderlijke toestemming. Meer informatie

(Alleen VS) Kan Google Workspace for Education worden gebruikt in overeenstemming met de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)?

Ja. De kernservices van Google Workspace for Education voldoen aan de Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA). Meer informatie