AppSheet beheren in uw organisatie

AppSheet is beschikbaar als betaald add-onabonnement voor alle versies van Google Workspace. AppSheet Core-licenties zijn kosteloos inbegrepen bij de meeste Google Workspace-versies. Ga naar Google Workspace-versies met AppSheet Core voor meer informatie.

Wat is AppSheet?

AppSheet is een codevrij app-ontwikkelingsplatform waarmee iedereen mobiele en web-apps kan maken zonder te hoeven coderen. U kunt AppSheet-apps maken aan de hand van gegevensbronnen, zoals Google Spreadsheets, Excel, Cloud SQL, Salesforce en andere, vergelijkbare connectors, of een ingebouwde AppSheet-database gebruiken. App-gebruikersactiviteit wordt gesynchroniseerd met de gekoppelde gegevensbron(nen). Meer informatie over AppSheet-gegevensbronnen

Apps zijn dynamisch en kunnen worden gebruikt op verschillende mobiele apparaten en in diverse browsers. Ontwerp de interface van apps met app-templates om bijvoorbeeld kaarten, agenda's of dashboards te maken. U kunt ook geautomatiseerde workflows toevoegen aan apps om bijvoorbeeld meldingen te sturen, e-mails te genereren, aangepaste rapporten te maken en gegevens aan te passen in gekoppelde bronnen.

In de volgende tabel staat welke kosteloze AppSheet- en add-onabonnementen beschikbaar zijn voor uw Workspace-organisatie.

AppSheet kosteloos

AppSheet Core

AppSheet Enterprise

Gebruikers

Basis-apps maken en deze zelf gebruiken, testen met enkele gebruikers

Basis-apps maken die gekoppeld zijn aan Workspace-gegevens en deze gebruiken met iedereen in uw Workspace-organisatie

Apps met geavanceerde integraties maken en deze met iedereen delen (interne of externe gebruikers)

Beheerders

AppSheet aan- of uitzetten voor de organisatie

AppSheet aan- of uitzetten voor de organisatie en basisinstellingen voor beveiliging

Volledig teambeheer en -controle, governance- en beveiligingsfuncties om apps te maken en te gebruiken

Google Workspace-versies met AppSheet Core

De volgende Google Workspace-versies bevatten kosteloze AppSheet Core-licenties voor elke domeingeverifieerde gebruiker in de Workspace-organisatie.

Opmerking: Als u zich geabonneerd heeft op AppSheet Core-licenties via appsheet.com of Google Workspace, zijn deze mogelijk niet meer nodig als uw app-gebruikers ook deel uitmaken van uw Workspace-organisatie en toegang hebben tot AppSheet Core. Ga naar Mijn account > App-info om te controleren hoeveel app-gebruikers deel uitmaken van uw Workspace-organisatie en geen Core-licenties meer nodig hebben.

Categorie

Versies

Bedrijf Onderneming Firma Zakelijk

• Google Workspace Business Starter
  • Google Workspace Business Standard
  • Google Workspace Business Plus

Enterprise

• Google Workspace Enterprise Starter
  • Google Workspace Enterprise Standard
  • Google Workspace Enterprise Plus

Education

• Google Workspace for Education Standard
  • Google Workspace for Education Plus

Essentials

Google Workspace Enterprise Essentials Plus

Frontline

• Google Workspace Frontline Starter
  • Google Workspace Frontline Standard

Non-profit

Google Workspace for Nonprofits

Hoe licenties werken

• AppSheet Core-licenties zijn beschikbaar voor elke Workspace-gebruiker in de organisatie met de meeste Google Workspace-versies. Ga naar Google Workspace-versies met AppSheet Core voor meer informatie.
  • Als u AppSheet Core koopt als add-onabonnement, kunt u een AppSheet-licentie toewijzen aan een deel van of alle gebruikers in uw organisatie.
  • Alleen gebruikers met een AppSheet-licentie kunnen AppSheet-apps delen.

Uw AppSheet-abonnement beheren

Beheer uw AppSheet-abonnement zoals beschreven in de volgende gedeelten:

AppSheet-apps maken

Ga naar Apps maken: De Essentials om AppSheet-apps te maken.