Yleisten Google Ads Editor ‑virheiden korjaaminen

Editorin käytön aikana voi esiintyä seuraavia virheilmoituksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä yleisimmät virheilmoitukset tarkoittavat ja miten voit ratkaista niihin liittyviä ongelmia. Lisäksi artikkelissa on linkkejä hyödyllisiin lisätietoihin.

Selvitä yhteisöfoorumilta, onko ongelmasi yleinen.

Virhe

Merkitys

Korjausohjeet

Lisätietoa

Vakava virhe

"Google Ads Editor on saanut palvelimeltamme odottamattoman vastauksen, jota se ei pysty käsittelemään kunnolla. Voit saada tämän virheen, kun yrität viedä Google Ads ‑tilisi asetuksiin muutoksia, joihin sisältyy käytöstä poistettu ominaisuus. Klikkaa alla olevaa linkkiä."

Editor on saanut APIlta odottamattoman vastauksen. Näin voi käydä, jos yrität käyttää ominaisuutta, joka on poistettu käytöstä Google Adsissa, tai betaominaisuutta, joka ei vielä ole käytettävissä tilillä, johon yrität tehdä muutoksia.

Tämä virhe voi aiheutua esimerkiksi siitä, että yrität ladata viestielementtejä, joita ei enää tueta.

Poista käytöstä poistettu ominaisuus (esim. viestielementit) ja yritä ladata tiedot uudelleen.

Elementit

Muutosten vieminen Editorin avulla

Google Adsin betaominaisuuksia koskeva käytäntö

Virheellinen joustava tavoittavuus

Ladattuja kohdistusasetuksia ei sallita. 30.3. alkaen API estää joustavan tavoittavuuden demografisille kategorioille kohdistamisessa. Vain "havainnointi" sallitaan. Yleensä tämä virhe johtuu demografisessa kohdistamisessa tai yleisölle kohdistamisessa olevista ongelmista.

Poista demografiset määritteet, kuten ikäryhmä tai sukupuoli.

Muuta mainosryhmän tai kampanjan yleisölle kohdistamisen tai demografisen kohdistamisen asetukseksi "havainnointi".

Tietoa kohdistuksesta ja havainnoista

Editor ja uudelleenmarkkinointi

Raja ylitetty

Tämä virhe johtuu siitä, että olet ylittämässä kohteiden määrälle asetettua rajaa Google Adsissa. Esimerkkejä: olet luonut tilille enemmän kampanjoita kuin on sallittua tai yrittänyt lisätä mainosryhmään liikaa mainoksia.

Jos olet ylittämässä tiliin liittyvää rajaa, poista joitakin vanhoja tai käyttämättömiä kohteita.

Jos olet ylittämässä alemmalla tasolla olevaa rajaa (esim. yhteen mainosryhmään lisättävien mainosten määrää), järjestä tilisi uudelleen.

Tileihin liittyvät rajoitukset

Tietoa tilin rakenteesta

“InternalApiError.
UNEXPECTED_
INTERNAL_API_ERROR”

"Google Ads Editor on saanut odottamattoman ilmoituksen Googlelta. Ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen ja liitä raporttiin oheinen virhe täsmälleen samassa muodossa."

"Palvelimemme on saanut Google Ads Editorista dataa, jota se ei pysty käsittelemään. Klikkaa alla olevaa linkkiä."

API ei pysty käsittelemään Editorista saatua dataa. Tämä virhe johtuu yleensä siitä, että Editoriin lisätyt tiedot on muotoiltu virheellisesti.

Esimerkkejä: CSV-tuonnissa voi olla muotoiluvirhe, tai käyttämäsi Editor-versio voi olla vanhentunut. Joskus tämä virhe voi johtua myös tilapäisestä paikallisesta ongelmasta, joka voi ratketa itsestään, kun yrität myöhemmin uudelleen.

Tarkista CSV-tiedostossa olevan datan muotoilu ja lataa tiedosto uudelleen.

Päivitä Editor uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

Poista Editor ja asenna se uudelleen.

CSV-tiedoston sarakkeet

Editorin uusimman version lataaminen

Yhteisöfoorumi

"Googlen sisäinen virhe. Pyyntöäsi ei voida tällä hetkellä käsitellä. Yritä myöhemmin uudelleen."

"Googlen sisäinen virhe. Pyyntöäsi ei voida tällä hetkellä käsitellä. Katso vianetsintävinkkejä alla olevasta linkistä. Voit myös lukea lisää Googlen Adsin yhteisöfoorumilta."

Tämä virhe voi johtua APIssa esiintyvästä teknisestä ongelmasta.

Selvitä yhteisöfoorumilta, onko muilla ollut samanlaisia ongelmia.

Ilmoita ongelmasta Google Ads ‑tukeen.

Yhteisöfoorumi

Yhteydenotto Google Ads ‑tukeen

Virheellinen kuva

Kuva, jota yrität ladata, ei vastaa tiedostokokoa, kuvan kokoa ja animaation pituutta koskevia vaatimuksia.

Tarkista seuraavat asiat:

• Kuvatiedosto on oikean kokoinen.
  • Animaatio on enintään 30 sekuntia pitkä.
  • Kuvan mitat ovat oikeat.

Ladattujen Display-mainosten tekniset tiedot

Kuvamainoksia koskevat vaatimukset

Kuvamainosten kuvakoot

Virheellinen otsikko

Otsikossa on kielletty merkki tai liian monta muokkaajaa, otsikko on liian pitkä tai se on muotoiltu väärin.

Tarkista, että otsikko on toimituksellisten sääntöjen mukainen. Esimerkiksi heittomerkit eivät ole sallittuja, ja otsikossa voi olla enintään 30 merkkiä ja vain yksi muokkaaja.

Tekstimainokset

Toimitukselliset säännöt

Muu "virheellinen kohde" ‑tyyppinen virhe. Esimerkkejä:

Virheellinen kampanjatyyppi

Virheellinen arvo

Virheelliset yksityiskohtaiset demografiset tiedot

Virheellinen kohde. Muokkaa kohde lähettämiskelpoiseksi.

Olet valinnut asetuksen, jota ei voi käyttää tietylle kohteelle. Esimerkkejä: olet voinut valita mainostyypille virheellisen yleisön tai muotoilla väärin kenttään lisätyt tiedot, kuten URL-osoitteen.

Lähettämiskelpoiseksi muokkaaminen kertoo siitä, että latauksessa on tapahtunut virhe.

Voit etsiä tiettyä virhetyyppiä suodattamalla niiden kohteiden mukaan, joissa virhe esiintyy. Jos muokkauspaneelissa oleva kohde sisältää tämän virheen, virhepaneelissa näkyy "Näytä rikkomukset" ‑linkki, jonka kautta saat esiin vain kyseisen virheen sisältävät kohteet. Voit myös tehdä haun tarkennetun hakukentän avulla.

Tarkista muutokset, jotka olet yrittänyt tehdä, ja katso, mitkä kohteet Editor on merkinnyt punaisella varoituksella.

Yritä vientiä uudelleen. Jos muutoksia on paljon, kokeile jakaa ne kahdeksi erilliseksi vienniksi/lataukseksi.

URL-osoitteiden muotoilu

Yleisökohdistus

"Sijaintiin liittyy ongelma. Tarkista sijainti ja muokkaa sitä."

Saat tämän virheilmoituksen, jos valitset maantieteellisiä sijainteja, jotka ovat vanhentuneet tai joita ei sallita.

Kaikkiin viisinumeroisiin lukuihin ei voi kohdistaa postinumeroina. Tarkista aluekohdistuksesi. Lue lisää linkitetyistä artikkeleista.

Target geographical locations for delivery

Mainosten kohdistaminen maantieteellisiin sijainteihin

Aluekohdistus

Mainonnan kohdistaminen maantieteellisiin sijainteihin

"Verkossa on tilapäinen ongelma. Tarkista verkkoyhteys ja välityspalvelimen asetukset ja yritä uudelleen. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan."

Yhteysvirhe

Tietokoneesi ja palvelimien välisessä yhteydessä on tilapäinen ongelma.

Kokeile seuraavia tässä järjestyksessä:

1. Yritä toistaa toiminta toisella laitteella ja eri verkossa (molemmat erikseen, jotta voit selvittää juurisyyn).

2. Poista Editorin asennus kokonaan seuraamalla vain näitä ohjeita. Näin voit varmistaa, että myös kaikki tietokantatiedostot poistetaan. Asenna sitten Editor uudelleen. Lataa lopuksi tili uudelleen Editoriin ja kokeile vielä kerran.

Google Ads Editorin poistaminen käytöstä

Google Ads Editorin lataaminen ja asentaminen

Palvelinvirhe: "[SERVER_ERROR_INTERNAL]"

"Google Ads Editor on saanut odottamattoman ilmoituksen Googlelta. Ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen ja liitä raporttiin oheinen virhe täsmälleen samassa muodossa."

API ei pysty käsittelemään Editorista saatua dataa. Tämä virhe voi johtua käyttökatkoksesta palvelinpuolella.

Päivitä Editor uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

Poista Editor ja asenna se uudelleen.

Ilmoita ongelmasta Google Ads ‑tukeen.

Google Ads Editorin poistaminen käytöstä

Editorin uusimman version lataaminen

Yhteydenotto Google Ads ‑tukeen

Lataus epäonnistui

"[AUTH_ERROR_TWO_STEP_
VERIFICATION_NOT
_ENROLLED:5bc7c8a0a0cb2]"

Sähköpostitililläsi ei ole otettu käyttöön kaksivaiheista vahvistusta. Jotkin tilit, joille yrität päästä, edellyttävät kaksivaiheista vahvistusta.

Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön:

1. Avaa Google-tilisi.
  2. Valitse navigaatiopaneelista "Tietoturva".
  3. Valitse Googleen kirjautuminen ‑kohdasta "Kaksivaiheinen vahvistus" ja sitten "Aloita".
  4. Seuraa näytöllä olevia ohjeita.

Tilin suojaaminen kaksivaiheisella vahvistuksella

Kiintiö ylitetty Tällainen virhe esiintyy, jos palvelimille lähetetään suuri määrä pyyntöjä lyhyen ajan sisällä. Näin käy usein silloin, jos suoritat skriptejä tai teet API-muutoksia tilillesi samaan aikaan, kun yrität ladata Google Ads Editoria. Jos mahdollista, kokeile ajoittaa skriptien suorittaminen käyttökatkojen yhteyteen tai yritä suorittaa ne Editorissa myöhemmin uudelleen. Google Ads API
CONCURRENT_MODIFICATION

Useat prosessit yrittävät päivittää samaa kohdetta samaan aikaan.

Esimerkkejä: Google Ads ‑käyttöliittymän käyttäjä tai Google Ads API ‑palvelinten sisäinen prosessi päivittää kohdetta samaan aikaan.

Odota noin 30 sekuntia ja yritä sitten uudelleen.

Varmista, että sinulla ei ole automaattisia sääntöjä, jotka muokkaavat samoja kohteita samaan aikaan.

Automaattisten sääntöjen hallinta
[502] virheellinen yhdyskäytävä Nämä virheet johtuvat yleensä tilapäisestä verkko-ongelmasta.

Koska ongelma on tilapäinen, paras ratkaisu on yrittää myöhemmin uudelleen.

Jos tämä ei auta, kokeile seuraavaa:

• Päivitä Editor uusimpaan saatavilla olevaan versioon.
  • Poista Editor ja asenna se uudelleen.
  • Ilmoita ongelmasta Google Ads ‑tukeen.

Google Ads Editorin poistaminen käytöstä

Editorin uusimman version lataaminen

Yhteydenotto Google Ads ‑tukeen

Määräaika ylitetty

Pyynnön aikakatkaisu

Tämä virhe esiintyy, kun järjestelmä ei saa vastausta tietyssä ajassa. Ongelma voi johtua tilapäisistä verkko-ongelmista tai siitä, että verkkoasetukset estävät tiedonsiirron.

Koska ongelma on tilapäinen, suosittelemme, että yrität myöhemmin uudelleen.

Jos olet jo kokeillut useita kertoja, tarkista verkon järjestelmänvalvojalta, etteivät verkkoasetukset estä tiedonsiirtoa Google Adsin ja Google Ads Editorin välillä.

Verkkovirhe muodostettaessa yhteyttä Google Ads Editorista Google Adsiin

"Sinulla ei ole lupaa muokata tätä tiliä"

“AUTH_ERROR_
AUTHENTICATION_FAILED”

“AUTH_ERROR_USER_
CANNOT_ACCESS_CUSTOMER”

Editorilla on ongelmia tilin pääsyoikeuksien todentamisessa. Tämä voi johtua siitä, että sinulla ei ole tarvittavaa pääsyoikeustasoa, Editor käyttää vanhentuneita kirjautumistietoja tai olet saanut pääsyoikeudet vasta äskettäin.

Kirjaudu tilille Google Adsissa varmistaaksesi, että sinulla on tilin pääsyoikeudet.

Jos kirjautuminen ei onnistu, tarkista tilin järjestelmänvalvojalta, että sinulla on oikea pääsyoikeustaso. Jos olet saanut tilin pääsyoikeudet vasta äskettäin, odota noin 24 tuntia, ennen kuin lataat tilin Google Ads Editorissa.

Jos olet tarkistanut pääsyoikeustasosi ja sinulla on edelleen ongelmia, voit tyhjentää välimuistin kirjautumistiedot ottamalla asetuksista käyttöön uloskirjautumisen Editorista poistuttaessa (voit poistaa valinnan, kun ongelma on ratkaistu).

Pääsyoikeustasot

Uloskirjautuminen Google Ads Editorista poistuttaessa