Ret almindelige fejl i Google Ads Editor

Når du bruger Editor, kan du opleve, at der vises fejlmeddelelser. I denne artikel kan du se, hvad de mest almindelige fejlmeddelelser betyder, og hvordan du løser problemerne, og der er links til nyttige ressourcer.

Tjek hjælpeforummet for at finde ud af, om det, du oplever, er et kendt problem.

Fejl

Betydning

Sådan løser du problemet

Ressourcer

"Alvorlig fejl"

"Editor har modtaget et uventet svar fra serveren, som ikke kan behandles korrekt. Dette sker ofte, hvis du forsøger at sende noget, som er udfaset eller ikke længere understøttes. Følg linket nedenfor."

Editor har modtaget et uventet svar fra API'en. Dette sker ofte, hvis du forsøger at bruge en funktion i Google Ads, der er blevet udfaset, eller en betafunktion, der endnu ikke er tilgængelig på den konto, du foretager ændringer på.

Denne fejl kan f.eks. skyldes, at du forsøger at uploade aktiver til beskeder, som ikke længere understøttes.

Fjern den udfasede funktion, f.eks. aktiver til beskeder, og prøv at uploade igen.

Om aktiver

Om indsendelse af ændringer med Editor

Politik vedrørende betafunktioner i Google Ads

"Ugyldig fleksibel rækkevidde"

De muligheder for målretning, du har uploadet, er ikke tilladt. Siden den 30. marts har API'en blokeret fleksibel rækkevidde for "Målretning" for demografiske dimensioner. Kun "Observation" er tilladt. Denne fejl skyldes typisk problemer med demografisk målretning eller målretning efter målgruppe.

Fjern demografiske attributter som f.eks. aldersgruppe eller køn.

Skift indstillingerne for målretning efter målgruppe eller demografisk målretning i din annoncegruppe eller kampagne til "Observation".

Om målretning og observation

Om Editor og remarketing

"Grænse overskredet"

Denne fejl skyldes et forsøg på at overskride grænsen for antallet af enheder af en bestemt type i Google Ads. Det kan eksempelvis være oprettelse af flere kampagner, end det er tilladt på en konto, eller forsøg på at placere for mange annoncer i en annoncegruppe.

Slet nogle gamle eller ubrugte enheder, hvis du når en kontogrænse.

Omorganiser din konto, hvis du når en grænse på et lavere niveau, f.eks. antallet af annoncer i en enkelt annoncegruppe.

Om kontogrænser

Om organisering af konto

"InternalApiError.
UNEXPECTED_
INTERNAL_API_ERROR"

"Google Ads Editor har modtaget en uventet meddelelse fra Google. Kontakt Google Ads Support, og anfør den nøjagtige fejl (se nedenfor) i din rapport"

"Vores server har modtaget data fra Editor, som ikke kan behandles. Følg linket nedenfor."

API'en kan ikke behandle data, som er modtaget fra Editor. Denne fejl skyldes normalt en formateringsfejl i de oplysninger, der er angivet i Editor.

Der kan f.eks. være et formateringsproblem med din CSV-import, eller måske bruger du en forældet version af Editor. Nogle gange kan denne fejl skyldes et midlertidigt lokalt problem hos dig, som kan have løst sig selv, hvis du prøver igen senere.

Gennemgå dataformateringen i din CSV-fil, og upload igen.

Opdater til den nyeste version af Editor.

Afinstaller og geninstaller Editor.

Om CSV-kolonner

Download den nyeste version af Editor

Hjælpeforum

"Intern Google-fejl. Din anmodning kan ikke efterkommes på nuværende tidspunkt. Prøv igen senere."

"Intern Google-fejl. Din anmodning kan ikke efterkommes på nuværende tidspunkt. Følg nedenstående link for at få hjælp til fejlfinding. Du kan muligvis også få flere oplysninger i Google Ads-hjælpeforummet."

Denne fejl kan skyldes et teknisk problem i API'en.

Tjek hjælpeforummet for at se, om andre oplever lignende problemer.

Kontakt Google Ads Support, og rapportér problemet.

Hjælpeforum

Kontakt Google Ads Support

"Ugyldigt billede"

Et billede, du har forsøgt at uploade, opfylder ikke kriterierne for filstørrelse, dimensioner eller animationslængde.

Kontrollér følgende specifikationer:

• Størrelsen af billedfilen er inden for det tilladte interval.
  • Animationen overstiger ikke 30 sekunder.
  • Dimensionerne er tilladt.

Specifikationer for uploadede displayannoncer

Krav mht. billedannoncer

Billedstørrelser for billedannoncer

"Ugyldig overskrift"

Overskriften indeholder et ikke-tilladt tegn, har overskredet tegnbegrænsningen, har for mange tilpasninger eller er forkert formateret.

Gennemgå dine overskrifter i henhold til de redaktionelle retningslinjer. Apostroffer er f.eks. ikke tilladt, tegnbegrænsningen er 30 tegn, og der kan kun bruges én tilpasning.

Om tekstannoncer

Redaktionelle retningslinjer

Andre fejl af typen "Ugyldig <ITEM>", f.eks.:

Ugyldig kampagnetype

"Ugyldig værdi"

"Ugyldige specifikke demografiske oplysninger"

"Ugyldig. Skal redigeres inden indsendelse"

Du anvender en indstilling, der ikke er tilgængelig for en bestemt enhed. Du kan f.eks. have valgt en forkert målgruppe for en annoncetype eller formateret de angivne oplysninger i et felt forkert (f.eks. en webadresse).

"Skal redigeres inden indsendelse" angiver et problem med upload.

Du kan søge efter den angivne fejltype for at filtrere efter de enheder, hvor den gør sig gældende. For elementer, hvor denne fejl vises i redigeringspanelet, ses linket "Vis overtrædelser" i fejlpanelet, som filtrerer efter enheder med den pågældende fejl. Du kan også søge i det avancerede søgefelt.

Gennemgå de ændringer, du har forsøgt at foretage, og se, hvilke enheder Editor har markeret med en rød advarsel.

Prøv at uploade igen. Hvis der er mange ændringer, kan du prøve at opdele i to separate uploads.

Om formatering af webadresser

Om målretning efter målgruppe

"Der er et problem med lokationen. Gennemgå og rediger din lokation."

Denne fejl opstår ved valg af forældede eller ikke-tilladte geografiske mål.

Det er ikke alle 5-cifrede tal, der kan målrettes mod som postnumre. Gennemgå din geografiske målretning. Læs de tilgængelige ressourcer.

Målret mod geografiske områder til levering

Målretning af annoncer mod geografiske steder

Om geografisk målretning

Om målretning mod geografiske steder

"Der opstod et midlertidigt netværksproblem. Tjek netværksforbindelsen og proxyindstillingerne, og prøv igen, eller kontakt din systemadministrator, hvis du fortsat oplever problemer."

"Forbindelsesfejl"

Der er et midlertidigt problem med forbindelsen mellem din computer og vores servere.

Prøv følgende muligheder i denne rækkefølge:

1. Forsøg at genskabe adfærden på en anden enhed og et andet netværk (begge dele separat for at isolere årsagen til problemet).

2. Afinstaller Editor fuldstændigt ved at følge denne vejledning, hvorved alle databasefiler også fjernes, og geninstaller derefter. Download så kontoen igen, og prøv igen.

Afinstaller Google Ads Editor

Download og installer Google Ads Editor

Serverfejl: "[SERVER_ERROR_INTERNAL]"

"Google Ads Editor har modtaget en uventet meddelelse fra Google. Kontakt Google Ads Support, og anfør den nøjagtige fejl i din rapport."

API'en kan ikke behandle data, som er modtaget fra Editor. Denne fejl kan skyldes et tjenesteudfald på serversiden.

Opdater til den nyeste version af Editor.

Afinstaller og geninstaller Editor.

Kontakt Google Ads Support, og rapportér problemet.

Afinstaller Google Ads Editor

Download den nyeste version af Editor

Kontakt Google Ads Support

Downloaden mislykkedes

“[AUTH_ERROR_TWO_STEP_
VERIFICATION_NOT
_ENROLLED:5bc7c8a0a0cb2]”

Din mailkonto er ikke tilmeldt totrinsbekræftelse. Nogle af de konti, som du forsøger at få adgang til, kræver totrinsbekræftelse.

Aktivér totrinsbekræftelse.

1. Åbn din Google-konto.
  2. Vælg Sikkerhed i navigationspanelet.
  3. Vælg totrinsbekræftelse under "Login på Google" og derefter "Kom godt i gang".
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Beskyt din konto med totrinsbekræftelse

Fejlen "Kvoten er overskredet" Denne type fejl aktiveres, når der foretages et væsentligt antal anmodninger til vores servere inden for et kort antal gange. Dette sker ofte, hvis du kører scripts eller foretager API-ændringer på din konto, samtidig med at du forsøger at downloade Google Ads Editor. Prøv at planlægge scripts, så de kører under nedetid, hvis det er muligt, eller prøv at bruge handlingen i Editor igen på et senere tidspunkt. Google Ads API
CONCURRENT_MODIFICATION

Flere processer forsøger at opdatere den samme enhed på samme tid.

En bruger i Google Ads-brugerfladen opdaterer f.eks. enheden på samme tid eller en intern proces på Google Ads API-serverne opdaterer en enhed på samme tid.

Vent ca. 30 sekunder, og prøv at sende anmodningen igen.

Sørg for, at du ikke har nogen automatiske regler, der ændrer de samme enheder på samme tid.

Administrer dine automatiske regler
[502] Dårlig gateway Disse fejl skyldes normalt en forbigående netværksfejl.

Da problemet er midlertidigt, er den bedste løsning at prøve at foretage handlingen igen senere.

Hvis dette ikke virker, kan du prøve følgende:

• Opdater til den nyeste version af Editor.
  • Afinstaller og geninstaller Editor.
  • Kontakt Google Ads Support, og rapportér problemet.

Afinstaller Google Ads Editor

Download den nyeste version af Editor

Kontakt Google Ads Support

"Deadline overskredet"

"Timeout for anmodning"

Denne fejl aktiveres, når vores system ikke modtager et svar efter et stykke tid, og den kan skyldes forbigående netværksproblemer eller netværksindstillinger, der blokerer for kommunikation.

Da dette problem er midlertidigt, anbefaler vi, at du prøver igen senere.

Hvis du allerede har prøvet flere gange, anbefaler vi, at du tjekker dine netværksindstillinger hos din netværksadministrator for at sikre, at kommunikation fra og til Google Ads Editor ikke er blokeret.

Netværksfejl ved oprettelse af forbindelse til Google Ads fra Google Ads Editor

"Du har ikke tilladelse til at ændre denne konto"

"AUTH_ERROR_
AUTHENTICATION_FAILED"

"AUTH_ERROR_USER_
CANNOT_ACCESS_CUSTOMER"

Editor har problemer med at godkende din adgang til kontoen. Det kan skyldes, at du ikke har det korrekte adgangsniveau, at Editor bruger forældede loginoplysninger, eller at du først for nylig har fået adgang.

For at kontrollere om du har adgang til kontoen, kan du prøve at logge ind på kontoen på Google Ads.

Hvis du ikke kan logge ind, skal du kontakte kontoadministratoren for at sikre, at du har det rigtige adgangsniveau. Hvis du først for nylig har fået adgang til kontoen, skal du vente ca. 24 timer med at downloade kontoen til Google Ads Editor.

Hvis du har bekræftet dit adgangsniveau, og du stadig har problemer, kan du rydde cachelagrede loginoplysninger ved at ændre dine indstillinger til Log ud, når jeg afslutter Editor (du kan fjerne markeringen, når problemet er løst).

Brugeradgangsniveauer

Log ud, når jeg afslutter Editor