Google Ads ‑ominaisuudet Google Ads Editorissa

Jos haluat lisätietoja sellaisesta ominaisuudesta, jota ei löydy alta, käy Google Adsin ohjekeskuksessa tai Google Ads Editorin ohjekeskuksessa.
  Google Ads ‑ominaisuus Google Ads Editor ‑tuki Lisätietoja
Mainostyypit Perusmainostyypit (teksti, kuva, WAP-mobiili) Kyllä Lue lisää tekstimainosten, kuvamainosten ja WAP-mobiilimainosten lisäämisestä Google Ads Editorissa.
Display-mainostyökalun mainokset Kyllä (rajoitettu) Lue lisää Display-mainoksista Google Ads Editorissa.
Dynaamiset hakumainokset Kyllä Lue lisää Dynaamisista hakumainoksista Google Ads Editorissa.
Shopping-tuotemainokset Kyllä Lue lisää Shopping-tuotemainoksista Google Ads Editorissa.
Videomainokset Kyllä Lue lisää videomainoksista Google Ads Editorissa.
Vain soitto ‑mainokset Kyllä Lue lisää vain soitto ‑mainoksista.
Mainosparametreja sisältävät mainokset Kyllä Lue lisää mainosparametreista.
Jaetut mainosaineistot Ei Jos haluat katsoa ja hallinnoida jaettuja mainosaineistoja, sinun on kirjauduttava Google Adsiin verkossa.
Mainosgalleriamainokset Kyllä (rajoitettu) Voit ladata Mainosgallerian mainoksia ja kopioida niitä saman tilin muihin kampanjoihin. Jos haluat luoda Mainosgallerian mainoksen, sinun on kirjauduttava Google Adsiin verkossa.
Sovelluskampanjamainokset Kyllä (rajoitettu) Voit ladata sovelluskampanjamainoksia ja kopioida niitä saman tilin muihin kampanjoihin. Jos haluat luoda sovelluskampanjamainoksen, sinun on kirjauduttava Google Adsiin verkossa. Muista, että sovelluskampanjamainoksia ei tueta Google Ads Editorin TrueView-videokampanjoissa.
Shopping-kampanjoiden tuoteryhmät Kyllä (rajoitettu) Lue lisää Shopping-kampanjoista ja tuoteryhmistä Google Ads Editorissa.
Sovellusasennusmainokset Kyllä Lue lisää sovellusasennusmainoksista ja mobiilisovellusasennuskampanjoista Google Ads Editorissa.
Sovelluksen käyttöön aktivoivat mainokset Kyllä Lue lisää sovelluksen käyttöön aktivoivista mainoksista.
Gmail Kyllä Lue lisää Gmail-mainoksista.
Laajennetut dynaamiset hakumainokset Kyllä Lue lisää dynaamisista hakumainoksista.
Responsiiviset mainokset Kyllä Lue lisää responsiivisista mainoksista.
Hotellikampanjat Kyllä Lue lisää Hotellikampanjoista.
Hotellihuomiotekstit Kyllä Lue lisää hotellihuomiotekstistä.
Kampanja-asetukset Kampanjatyypit Kyllä (rajoitettu) Muutostyypit vaihtelevat kampanjatyypin mukaan. Lue lisää kampanjatyypeistä Google Ads Editorissa.
Jaetut budjetit Ei Jaetut budjetit ovat vain luku ‑tilassa Google Ads Editorissa.
Mainosten ajoitus Kyllä Lue lisää mainosten ajoittamisesta Google Ads Editorissa.
Kampanjakokeilut Kyllä (rajoitettu) Voit ladata Google Ads ‑kampanjakokeiluja ja päivittää kokeilun tilan. Lue lisää kampanjakokeiluista Google Ads Editorissa.
Hintatarjousasetukset Portfoliokohtaiset hintatarjousstrategiat Kyllä Lue lisää hintatarjousstrategioista Google Ads Editorissa.
Perushintatarjousvaihtoehdot Kyllä Lue lisää hintatarjousvaihtoehdoista Google Ads Editorissa.
Tehostettu klikkauskohtainen hinta Kyllä Lue lisää tehostetusta klikkauskohtaisesta hinnasta.
Automaattiset klikkauskohtaiset hintatarjoukset (budjetinoptimointityökalu) Kyllä (rajoitettu) Lue lisää automaattisista klikkauskohtaisista hintatarjouksista Google Ads Editorissa.
CPA-hintatarjoukset (konversionoptimointityökalu) Kyllä (rajoitettu) Lue lisää CPA-hintatarjouksista Google Ads Editorissa.
ROAS-tavoite Kyllä Lue lisää ROAS-tavoitteen hintatarjouksista.
Maksimoi klikkaukset Kyllä Lue lisää Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategiasta.
Mainosten kohdistaminen Demografinen kohdistaminen Kyllä Voit käyttää kohdistus- ja poissulkemisperusteena perhetilannetta, ikää ja sukupuolta.
Aiheeseen kohdistaminen Kyllä Lue lisää aiheeseen kohdistamisesta Google Ads Editorissa.
Yleisöt Kyllä Lue lisää yleisölle kohdistamisesta Google Ads Editorissa.
Laitekohdistus Kyllä Kohdista mainonta tietyntyyppisille laitteille (esim. tietokoneille, mobiililaitteille tai tableteille) ja tiettyihin käyttöjärjestelmäversioihin.
Julkaisijan määrittämät sijoittelut Kyllä (rajoitettu) Jos lataat kampanjan, joka sisältää jo julkaisijan määrittämiä sijoitteluja, voit tehdä muutoksia ja lähettää kampanjan uudelleen.
Sivustojen ja kategorioiden poissulkeminen poissulkemistyökalulla Kyllä (rajoitettu) Poissuljetut sivustot näkyvät Google Ads Editorin Negatiiviset-välilehdellä. Poissuljettuja aiheita, sivutyyppejä ja mediatyyppejä ei kuitenkaan voi katsoa eikä muuttaa.
Display-kampanjoiden kohdistuksen optimointi Kyllä Lue lisää Display-kampanjoiden kohdistuksen optimoinnista Google Ads Editorissa.
Mobiilisovellussijoittelut Kyllä Mainokset kohdistetaan sovelluksen perusteella.
Kiinnostuksen kohteet mobiililaitteissa Kyllä Mainokset kohdistetaan käyttäjien tiettyihin kiinnostuksen kohteisiin.
Muut Sivustolinkit Kyllä Lue lisää sivustolinkeistä Google Ads Editorissa.
Päivitetyt URL-osoitteet Kyllä Lue lisää päivitettyjen URL-osoitteiden käyttämisestä.
Tunnisteet Kyllä Lue lisää tunnisteiden käyttämisestä.
Sijaintielementit Kyllä Lue lisää sijaintielementeistä.
Tarjouselementit Kyllä Lue lisää tarjouselementeistä.
Hintaelementit Kyllä Lue lisää hintaelementeistä.