Läs mer om NFL Sunday Ticket på YouTube och YouTube TV

NFL Sunday Ticket är ett premiumsportpaket som ger dig åtkomst till eftermiddagsmatcher på söndagar (EST, Eastern Time) från den ordinarie NFL-säsongen (National Football League) som inte visas i lokala sändningar i ditt område. Den här säsongens action börjar söndagen den 10 september.

Läs mer om NFL Sunday Ticket på YouTube TV och YouTube

NFL Sunday Ticket finns som tillägg till en Base Plan-prenumeration på YouTube TV. Du kan även skaffa NFL Sunday Ticket som en fristående YouTube Primetime-kanal.

I den här artikeln kan du läsa om NFL Sunday Ticket, bland annat om tillgängliga matcher och funktioner, priser och mycket annat.

Paketalternativ för NFL Sunday Ticket

NFL Sunday Ticket inkluderar NFL-matcher på söndagseftermiddagar (EST, Eastern Time) som inte är tillgängliga i lokala sändningar under den ordinarie NFL-säsongen. Så om du gillar Dallas Cowboys och just nu befinner dig i Miami kan du se alla söndagsmatcher som Cowboys spelar trots att de inte visas på NBC, CBS eller FOX lokalt.

NFL-matcher som är tillgängliga på YouTube TV med tillägget NFL Sunday Ticket

YouTube TV är en streamingtjänst som omfattar live-tv från fler än 100 kanaler, kabel-tv-kanaler och regionala sportkanaler. En YouTube TV Base Plan kostar 72,99 USD per månad. Och med en YouTube TV Base Plan kan du se följande NFL-matcher:

• De flesta av försäsongens matcher som visas både lokalt och nationellt
  • Matcher från den ordinarie säsongen som visas både lokalt och nationellt, inklusive:
    • Sunday Night Football på NBC
    • Thanksgiving-matcher på CBS, NBC och FOX
    • Monday Night Football på ESPN
    • Matcher på NFL Network och ABC
  • Eftersäsongens matcher som visas nationellt

När du lägger till NFL Sunday Ticket i en Base Plan-prenumeration på YouTube TV kan du även se alla söndagsmatcher utanför tablån under hela den ordinarie säsongen. Om du kombinerar en YouTube TV Base Plan med NFL Sunday Ticket-tillägget kan du titta på följande:

• NFL-matcher från försäsongen:
    • Se NFL-matcher under försäsongen som sänds nationellt på NFL Network och ESPN, samt lokalt på ABC-, CBS-, FOX- och NBC-kanaler som ingår i din YouTube TV Base Plan. Om du vill se vilka kanaler som är tillgängliga i ditt område besöker du YouTube TV:s välkomstsida och anger ditt postnummer.
      • Obs! Om en match från försäsongen i ditt område sänds på en lokal kanal och på NFL Network omfattas den av begränsningar (”sändningsbegränsningar”) och visas inte på NFL Network, även om den lokala kanalen inte ingår i YouTube TV Base Plan i ditt område. De flesta matcher från försäsongen sänds igen på senare datum och tider på NFL Network, och dessa repriser omfattas inte av samma begränsningar.
    • Matcher från försäsongen ingår inte i NFL Sunday Ticket.
    • Thursday Night Football på Amazon Prime är inte tillgängligt på YouTube TV.
  • NFL-matcher under ordinarie säsong på lokala och nationella kanaler:
    • Se NFL-matcher från ordinarie säsong som sänds nationellt, till exempel Sunday Night Football på NBC och Monday Night Football på ESPN, och lokalt på CBS- och FOX-kanaler som ingår i YouTube TV Base Plan.
    • Thursday Night Football på Amazon Prime är inte tillgängligt på YouTube TV.
  • NFL-matcher under ordinarie säsong på söndagseftermiddagar (EST, Eastern Time) utanför tablån: Se ordinarie matcher på söndagseftermiddagar (EST, Eastern Time) som sänds på CBS- och FOX-kanaler som inte är tillgängliga i ditt lokala område med NFL Sunday Ticket. NFL Sunday Ticket börjar med den ordinarie säsongen i september.
  • NFL-matcher från eftersäsongen:
    • Se matcher under eftersäsong som sänds nationellt på CBS, FOX, ESPN och NBC med din YouTube TV Base Plan.
    • Matcher från eftersäsongen ingår inte i NFL Sunday Ticket.

NFL-matcher som är tillgängliga på NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen

YouTube Primetime-kanaler är enskilda streamingtjänster, till exempel NFL Sunday Ticket, där du kan bläddra bland och titta på filmer, tv-program och liveinnehåll på YouTube utan att köpa en YouTube TV Base Plan.
Med NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen på YouTube kan du titta på:

• NFL-matcher under ordinarie säsong på söndagseftermiddagar (EST, Eastern Time) utanför tablån: Se ordinarie matcher på söndagseftermiddagar (EST, Eastern Time) som sänds på CBS- och FOX-kanaler som inte är tillgängliga i ditt lokala område med NFL Sunday Ticket från och med september.

Matcher från eftersäsongen och försäsongen ingår inte i NFL Sunday Ticket.

Priser för NFL Sunday Ticket

Priser för NFL Sunday Ticket på YouTube TV

YouTube TV Base Plan + NFL Sunday Ticket inkluderar:
  • De flesta matcher från försäsongen
  • Matcher från ordinarie säsong, inklusive matcher utanför tablån, lokala och nationella sändningar
  • Matcher från eftersäsongen

Du kan skaffa NFL Sunday Ticket per år eller inkludera den i ett paket med NFL RedZone. Du kan välja prenumeration och registrera dig här.

Tänk på att du måste ha en YouTube TV Base Plan för att skaffa NFL Sunday Ticket på YouTube TV. En YouTube TV Base Plan kostar 72,99 USD per månad.

Läs mer om hur du skaffar NFL Sunday Ticket på YouTube TV.

Priser för NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler

I NFL Sunday Ticket på YouTube ingår matcher från ordinarie säsong på söndagseftermiddagar utanför tablån (EST, Eastern Time), inklusive matcher som inte sänds nationellt eller på dina lokala kanaler.

Du kan skaffa NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler per år eller inkludera den i ett paket med NFL RedZone. Du kan välja prenumeration och registrera dig här.

Läs mer om hur du skaffar NFL Sunday Ticket på YouTube.

Läs mer om fakturerings- och köpalternativ för NFL Sunday Ticket

Erbjuder ni studentpris på NFL Sunday Ticket?

Ja. Kvalificerade studenter kan välja studentprenumeration på NFL Sunday Ticket. Kvalificerade studenter kan köpa NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler. Studentprenumeration på NFL Sunday Ticket är inte tillgängligt när du registrerar dig för NFL Sunday Ticket på YouTube TV. Läs mer om studentprenumeration på NFL Sunday Ticket.

Kan jag registrera mig för en prenumeration på ett enskilt lag eller en enskild match?

Nej. Vi erbjuder för närvarande inte prenumerationer på ett lag eller veckovisa köp.

Jag betalar för YouTube TV via min mobiloperatör eller internetleverantör. Kan jag lägga till NFL Sunday Ticket?

Frontier-, Verizon- och WOW!-kunder kan nu köpa NFL Sunday Ticket via sin mobiloperatör eller internetleverantör. Kunder hos dessa aktörer kan även vara berättigade till unika besparingserbjudanden, till exempel rabatter eller kuponger.

Kan jag avbryta eller få pengarna tillbaka för NFL Sunday Ticket?

Nej. Du kan inte säga upp eller få återbetalning för NFL Sunday Ticket.

Du kan säga upp den automatiska förnyelsen av framtida säsonger. Läs mer om att

Funktioner som ingår i NFL Sunday Ticket

Du kan använda de här funktionerna oavsett om du köper NFL Sunday Ticket på YouTube TV eller som Primetime-kanal.

Hur många streamar ingår?
Studentprenumeration på NFL Sunday Ticket är begränsad till en inloggad enhet och en stream i taget. Läs mer.

Det finns ingen gräns för hur många streamar du får när du tittar på NFL Sunday Ticket hemma. Du kan till exempel titta på en match på tv:n i vardagsrummet medan din pappa samtidigt tittar på sin surfplatta från ett annat rum och din syster på sin telefon. Det finns ingen gräns för hur många enheter du kan använda för att logga in.

Utanför hemmet kan du titta på upp till två separata streamar.

Kan jag spela in matcher och titta på dem senare?
Ja. När du registrerar dig för NFL Sunday Ticket får du möjlighet att spela in och titta på matcher med DVR-funktionen i YouTube TV-appen, även när du köper NFL Sunday Tickets Primetime-kanal. Läs mer om hur du spelar in på YouTube TV.
Kan jag pausa, spola framåt och spola tillbaka?
Du kan pausa och spola tillbaka från att du börjar titta på NFL Sunday Ticket på YouTube eller YouTube TV. Du kan bara spola tillbaka till tidpunkten då du började titta. Om du växlar mellan matcher återställs tidpunkten du kan spola tillbaka till. Det går inte att spola tillbaka på mobilen eller datorn.
Snabbspolning framåt är endast tillgängligt för att komma ifatt livesändningen, på DVR-inspelade matcher (endast i YouTube TV-appen) och för on demand-matcher som sänts tidigare.
Kan jag dela NFL Sunday Ticket med familjen?
Familjedelning ingår inte i studentprenumerationen på NFL Sunday Ticket. Läs mer.
Ja. När du skapar en familjegrupp på Google kan du dela YouTube TV med eller få åtkomst till Primetime-kanaler för upp till fem andra familjemedlemmar utan extra kostnad.
Viktigt! Du kan inte starta eller gå med i en Google-familjegrupp med ett Google Workspace-konto. Om du vill dela NFL Sunday Ticket med din familjegrupp skapar eller loggar du in på ett vanligt Google-konto.
Vill du veta mer om familjedelning? Läs mer om
Kan jag titta på flera matcher samtidigt?
Ja. Med vår multivyfunktion kan du enkelt titta på upp till fyra livestreamar samtidigt på samma skärm. Multivy är endast tillgängligt på vissa enheter.