Pääsy YouTuben työkaluihin ja ominaisuuksiin

YouTube Studiossa on useita työkaluja ja ominaisuuksia, joilla saat sisällöstäsi parhaan hyödyn. Voit itse valita, millä tavoin vahvistat henkilöllisyytesi niiden käyttämistä varten. Vahvistamalla henkilöllisyytesi autat meitä vähentämään väärinkäytöksiä ja roskasisältöä YouTubessa.

Ominaisuuksien käyttämiseen on muutamia eri vaihtoehtoja:

• Vakio-ominaisuudet: Luomalla kanavan saat nämä ominaisuudet käyttöösi heti, kunhan tililläsi ei ole aktiivisia varoituksia yhteisön sääntöjen rikkomisesta. Ominaisuuksien avulla voit aloittaa yleisösi kasvattamisen ja kanavasi kehittämisen.
  • Välitason ominaisuudet: Jos haluat enemmän työkaluja yleisön kasvattamiseen, voit pyytää pääsyä välitason ominaisuuksiin. Se edellyttää puhelinnumeron vahvistamista.
  • Lisäominaisuudet: Useimmat aktiiviset sisällöntuottajat täyttävät lisäominaisuuksien ehdot automaattisesti, sillä kanavalle on kertynyt yleensä riittävästi historiatietoja.
    • Jotkut uudet sisällöntuottajat tai käyttäjät, jotka haluavat lisäominaisuudet käyttöönsä saman tien, voivat vahvistaa henkilöllisyytensä videotodennuksella tai voimassa olevalla henkilötodistuksella. Lue lisää henkilötodistuksen tai videotodennuksen tietojen käytöstä täältä.

Ominaisuudet

Ei vahvistusta

Vahvistus puhelinnumerolla

Vahvistus kanavan historiatiedoilla TAI henkilötodistuksella

Normaali

Videoiden lataus

Chrome mobile checkmark icon

Pienempi päiväraja

Chrome mobile checkmark icon

Suurempi päiväraja

Soittolistan luominen

Chrome mobile checkmark icon

Välitaso

Pidemmät videot (> 15 min)

Chrome mobile checkmark icon

Livestriimaus tietokoneella

Chrome mobile checkmark icon

Pienempi päiväraja

Chrome mobile checkmark icon

Suurempi päiväraja

Omat pikkukuvat

Chrome mobile checkmark icon

Pienempi päiväraja

Chrome mobile checkmark icon

Suurempi päiväraja

Podcastin luominen   Chrome mobile checkmark icon

Lisäominaisuudet

Content ID ‑valitus

Chrome mobile checkmark icon

Upotetut livestriimit

Chrome mobile checkmark icon

Kaupallistamisoikeuden hakeminen

Chrome mobile checkmark icon

+ Kelpoisuusvaatimukset

Klikattavien linkkien lisääminen pitkän videon kuvaukseen ja yhteisöpostauksiin     Chrome mobile checkmark icon
Aiheeseen liittyvän videon linkittäminen YouTube Shorts ‐videoon    Chrome mobile checkmark icon Chrome mobile checkmark icon
Yhteisöpostaukset

Chrome mobile checkmark icon

Pienempi päiväraja

Chrome mobile checkmark icon

Suurempi päiväraja

Kommenttien kiinnittäminen videoihin ja yhteisöpostauksiin     Chrome mobile checkmark icon
RSS-lähetys     Chrome mobile checkmark icon
Klikattavien linkkien lisääminen katselusivulla näkyviin kanavan tietoihin      Chrome mobile checkmark icon

Huom. Varmista yllä olevan lisäksi, että noudatat YouTuben yhteisösääntöjä. Jos rikot käytäntöjä, voit saada varoituksen tai pääsyäsi ominaisuuksiin voidaan rajoittaa.

Tutustu käytettäviin ominaisuuksiin

Seuraamalla alla olevia ohjeita näet, mihin ominaisuuksiin sinulla on pääsy.

1. Kirjaudu YouTube Studioon tietokoneella.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kanava.
  4. Valitse Ominaisuustaso.

Jos sinulla on tietyn ominaisuuden käyttöoikeus, sen kohdalla sanotaan "Käytössä". Kaikkia YouTuben ominaisuuksia ei hallita Ominaisuustaso‑välilehdeltä. Lisäksi osalla ominaisuuksista voi olla omia kelpoisuusvaatimuksiaan. Lisätietoa muista ominaisuuksista saat Tila ja ominaisuudet ‑sivulta.

Vahvista henkilöllisyytesi ominaisuuksien käyttämiseksi

Ohjeet välitason ominaisuuksien ja lisäominaisuuksien käyttöönottoon saat tästä ohjekeskuksen artikkelista. Kaikki sisällöntuottajat eivät voi vahvistaa henkilöllisyyttään henkilötodistuksella tai videotodennuksella.