Adgang til YouTube-værktøjer og funktioner

YouTube Studio byder på mange værktøjer og funktioner, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dit indhold. Når du skal have adgang til disse værktøjer og funktioner, kan du vælge, hvordan du vil verificere din identitet. Når du verificerer din identitet, hjælper du os med at reducere misbrug og spam på YouTube.

Du har forskellige muligheder for at få adgang til funktioner:

• Standardfunktioner: Når du opretter en kanal, får du adgang til disse funktioner øjeblikkeligt, så længe du ikke har nogen aktive strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet. Brug disse funktioner til at begynde at tiltrække seere og udvikle din kanal.
  • Funktioner på mellemniveau: Hvis du vil have et større udvalg af funktioner til at tiltrække seere, kan du vælge adgang til funktioner på mellemniveau. For at gøre det skal du verificere dit telefonnummer.
  • Avancerede funktioner: De fleste aktive youtubere, som gerne vil bruge avancerede funktioner for første gang, er automatisk kvalificerede, da de allerede har en etableret kanalhistorik.
    • Nogle nye youtubere eller de, som gerne vil aktivere avancerede funktioner med det samme, kan vælge at verificere deres identitet med et gyldigt id eller via videoverificering. Læs mere om, hvordan oplysningerne fra dit id eller din videoverificering bruges.

Funktioner

Ingen verificering

Verificering via telefonnummer

Verificering via kanalhistorik ELLER identitet

Standard

Upload videoer

Chrome mobile checkmark icon

Begrænset daglig grænse

Chrome mobile checkmark icon

Højere daglig grænse

Opret en playliste

Chrome mobile checkmark icon

Mellemniveau

Længere videoer (>15 minutter)

Chrome mobile checkmark icon

Livestreaming på en computer

Chrome mobile checkmark icon

Begrænset daglig grænse

Chrome mobile checkmark icon

Højere daglig grænse

Tilpassede miniaturebilleder

Chrome mobile checkmark icon

Begrænset daglig grænse

Chrome mobile checkmark icon

Højere daglig grænse

Opret podcast   Chrome mobile checkmark icon

Avanceret

Content ID-appel

Chrome mobile checkmark icon

Indlejring af livestreams

Chrome mobile checkmark icon

Ansøg om indtægtsgenerering

Chrome mobile checkmark icon

+ Kvalifikationskrav

Føj klikbare links til beskrivelsen af din video i langt format og dine fællesskabsopslag     Chrome mobile checkmark icon
Føj en relateret video til din YouTube Shorts-video    Chrome mobile checkmark icon Chrome mobile checkmark icon
Fællesskabsopslag

Chrome mobile checkmark icon

Begrænset daglig grænse

Chrome mobile checkmark icon

Højere daglig grænse

Fastgør kommentarer på videoer og fællesskabsopslag     Chrome mobile checkmark icon
RSS-upload     Chrome mobile checkmark icon
Føj klikbare links til dine kanaloplysninger på afspilningssiden      Chrome mobile checkmark icon

Bemærk! Ud over ovenstående skal du følge YouTubes retningslinjer for fællesskabet. Overtrædelse af vores politikker resulterer muligvis i et strafklip eller blokering af din adgang til funktioner.

Se, hvilke funktioner du har adgang til

Følg nedenstående vejledning for at se, hvilke funktioner du har adgang til på nuværende tidspunkt.

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kanal.
  4. Klik på Adgang til funktioner.

Du ser “Aktiveret” ud for de funktioner, som du har adgang til. Bemærk, at det ikke er alle YouTube-funktioner, som administreres fra fanen Adgang til funktioner, og nogle funktioner har muligvis separate kvalifikationskrav. Få flere oplysninger om andre funktioner ved at gå til siden Status og funktioner.

Verificer din identitet for at bruge funktioner

Tjek denne artikel i Hjælp, hvis du vil have en vejledning til at aktivere funktioner på mellemniveau og avancerede funktioner. Bemærk, at id- og videoverificering ikke er tilgængelige for alle youtubere.