Accés a les eines i les funcions de YouTube

YouTube Studio ofereix moltes eines i funcions per ajudar-te a treure el màxim profit del teu contingut. Per obtenir accés a aquestes eines i funcions, pots triar com vols verificar la teva identitat. La verificació d'identitat ens ajuda a reduir l'ús abusiu i el contingut brossa a YouTube.

Pots accedir a les funcions de diferents maneres:

• Funcions estàndard: en crear un canal obtens accés a aquestes funcions immediatament, sempre que no tinguis cap toc d'atenció actiu per infracció de les directrius de la comunitat. Utilitza aquestes funcions per començar a fer créixer el teu públic i desenvolupar el teu canal.
  • Funcions intermèdies: si vols un conjunt més ampli d'eines per continuar augmentant el teu públic, pots obtenir accés a les funcions intermèdies. Per fer-ho, has de verificar el teu número de telèfon.
  • Funcions avançades: la majoria dels creadors actius que vulguin utilitzar les funcions avançades per primera vegada podran fer-ho automàticament, perquè ja hauran generat prou historial del canal.
    • Els creadors nous o els que vulguin desbloquejar les funcions avançades immediatament poden verificar la seva identitat amb un document d'identitat vàlid o mitjançant la verificació per vídeo. En aquest enllaç trobaràs més informació sobre com s'utilitzen les dades del teu document d'identitat o de la teva verificació per vídeo.

Funcions

Sense verificació

Verificació mitjançant el número de telèfon

Verificació mitjançant l'historial del canal O un document d'identitat

Estàndard

Penjar vídeos

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari amb limitacions

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari superior

Crear una llista de reproducció

Chrome mobile checkmark icon

Intermèdies

Vídeos més llargs (més de 15 minuts)

Chrome mobile checkmark icon

Transmetre en directe en un ordinador

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari amb limitacions

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari superior

Miniatures personalitzades

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari amb limitacions

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari superior

Crear un pòdcast   Chrome mobile checkmark icon

Avançades

Apel·lació de Content ID

Chrome mobile checkmark icon

Inserir reproduccions en directe

Chrome mobile checkmark icon

Sol·licitar la monetització

Chrome mobile checkmark icon

I altres requisits d'idoneïtat

Afegir enllaços clicables a la descripció dels vídeos llargs i a les publicacions de la pestanya Comunitat     Chrome mobile checkmark icon
Afegir un vídeo relacionat al teu curt de YouTube   Chrome mobile checkmark icon Chrome mobile checkmark icon
Publicacions de la pestanya Comunitat

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari amb limitacions

Chrome mobile checkmark icon

Límit diari superior

Fixar comentaris als vídeos i a les publicacions de la pestanya Comunitat     Chrome mobile checkmark icon
Pujada d'RSS     Chrome mobile checkmark icon
Afegir enllaços clicables als detalls del teu canal en una pàgina de visualització      Chrome mobile checkmark icon

Nota: a més dels requisits anteriors, assegura't de complir les directrius de la comunitat de YouTube. Les infraccions de les nostres polítiques poden comportar un toc d'atenció o la restricció de l'accés a les funcions.

Consultar a quines funcions tens accés

Pots veure a quines funcions tens accés actualment seguint les instruccions que s'indiquen a continuació.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio en un ordinador.
  2. Fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Canal.
  4. Fes clic a Idoneïtat per accedir a funcions.

Veuràs "Activat" al costat de les funcions a les quals tens accés. Tingues en compte que no totes les funcions de YouTube es gestionen des de la pestanya Idoneïtat per accedir a funcions i que és possible que algunes tinguin requisits d'idoneïtat independents. Per obtenir més informació sobre altres funcions, visita la pàgina Estat i funcions.

Verificar la teva identitat per utilitzar les funcions

Per obtenir instruccions sobre com pots desbloquejar les funcions intermèdies i avançades, consulta aquest article del Centre d'ajuda. Tingues en compte que la verificació per vídeo i per document d'identitat no està disponible per a tots els creadors.