Començar a utilitzar el prestatge de marxandatge

El prestatge de marxandatge permet que els creadors que compleixin els requisits mostrin els seus productes de marca oficials a YouTube. El prestatge es mostra a les pàgines dels vídeos dels canals que compleixen els requisits, però no en totes.

En aquest article s'expliquen els requisits d'idoneïtat i, si els compleixes, com pots activar el prestatge de marxandatge.

Requisits, disponibilitat i polítiques

Requisits del canal
Per poder gaudir del prestatge de marxandatge, has de complir aquests requisits mínims:

Si el teu canal compleix els requisits per tenir un prestatge de marxandatge, rebràs una notificació automàtica a YouTube Studio.

Disponibilitat per als espectadors

Els espectadors dels països i de les regions següents poden veure el teu prestatge de marxandatge:
  • Argentina
  • Austràlia
  • Bèlgica
  • Brasil
  • Canadà
  • França
  • Alemanya
  • Índia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Mèxic
  • Portugal
  • Singapur
  • Espanya
  • Regne Unit
  • Estats Units

Obtén més informació sobre com pots comprar productes de marxandatge oficials dels creadors.

Polítiques

El marxandatge oficial que incloguis al prestatge de marxandatge ha de complir les condicions de YouTube, com ara:

Informació sobre les botigues

Botigues de marxandatge admeses

El prestatge de marxandatge és compatible amb aquestes botigues de creadors:

Compartir dades amb les botigues

En connectar els teus canals de YouTube i la teva botiga oficial de marxandatge, acceptes que comparteixin les dades d'analítiques relacionades amb les vendes i les visites.

Activar, posar en pausa o desactivar el prestatge de marxandatge

Activar el prestatge de marxandatge

Si el teu canal compleix els requisits per tenir un prestatge de marxandatge, rebràs una notificació automàtica a YouTube Studio.
Quan els compleixi, segueix aquests passos per activar el prestatge de marxandatge al teu canal:
  1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Monetització.
  3. Fes clic a la pestanya Marxandatge. Només veuràs aquesta opció si el teu canal compleix els requisits.
  4. Segueix les instruccions en pantalla per vincular la teva botiga oficial de marxandatge al teu canal de YouTube.

Obtén informació sobre com pots gestionar el teu prestatge de marxandatge.

Posar en pausa o desactivar el prestatge de marxandatge d'un vídeo concret
  1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Vídeo.
  3. Fes clic al vídeo en què vols personalitzar el prestatge de marxandatge.
  4. Al menú de l'esquerra, fes clic a Monetització.
  5. Fes clic a la pestanya Marxandatge. Només veuràs aquesta opció si el teu canal compleix els requisits.
  6. Pots posar en pausa temporalment el prestatge de marxandatge commutant el botó d'activació que hi ha al costat de l'opció Mostra productes de marxandatge al costat d'aquest vídeo.
  7. Si commutes el botó a activat, el prestatge tornarà a mostrar-se en aquest vídeo.
Posar en pausa o desactivar el prestatge de marxandatge al canal
  1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Monetització.
  3. Fes clic a la pestanya Marxandatge.
  4. Pots posar en pausa temporalment el prestatge de marxandatge commutant el botó d'activació que hi ha al costat de l'opció Mostra productes de marxandatge a YouTube.
  5. Pots desactivar aquesta funció fent clic a l'opció Desconnecta el compte que hi ha a la part inferior.