Tips til Shopping

Seere opsøger allerede youtubere for at købe det, de kan lide, og få produktoplysninger, de har tillid til. Med YouTube Shopping kan kvalificerede youtubere nemt promovere og sælge produkter fra deres egne butikker på hele YouTube. På den måde kan de forbedre deres fans shoppingforløb.

89 % af seerne er enige i, at youtubere kommer med troværdige anbefalinger.1

YouTube Shopping: Føj tags til og sælg produkter fra din butik

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Ting, du skal være opmærksom på

Hvis du vil promovere og sælge dine egne produkter (f.eks. merchandise) på YouTube og tjene penge, skal du:

1. Opfylde kriterierne for kvalifikation til YouTube Shopping-funktioner.
  2. Konfigurere og knytte din butik eller dine butikker til YouTube. Butikker omfatter store shoppingplatforme såsom Shopify, Spring og udvalgte kæder.
  3. Tag de varer, du vil promovere. Du kan derefter bestemme, hvor og i hvilken rækkefølge de skal vises til dine seere. Du kan vælge produkter fra din butik, som du vil vise på din kanal, eller lade YouTube vælge dem automatisk for dig.

Seerne kan se taggede produkter direkte fra din kanals butik via videoen, uden at de behøver at forlade YouTube.

Vores anbefalinger

Uanset hvilket format du vælger, skal du fokusere på at give dine seere en engagerende, sjov og informativ shoppingoplevelse.

• Butik: Vis og anbefal unikke produkter, der er værd at købe for dine seere.
  • Underholdning: Skab et engagerende, underholdende og informativt miljø for dine seere.

People Are Running To Walmart For This…

MrBeast promoverer sit eget produkt og får kunderne til at dele anmeldelser.

Næste: Tjek tips til at etablere din fanskare

¹Kilde: Google/Talk Shoppe, U.S., Shopping at the Speed of Culture 2021, studie, n=2.000, alder: 18-64, generel befolkning, videobrugere, aug. 2021.