Uusien videoiden lataaminen

Videoiden lataaminen YouTubeen on helppoa. Alla olevien ohjeiden avulla voit ladata videoita tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Uusien videoiden lataaminen

Voit ladata videoita YouTuben Android-sovelluksella kuvaamalla uuden videon tai valitsemalla valmiin videon:

1. Kirjaudu kanavallesi YouTube-sovelluksessa.
  2. Napauta sovelluksen yläosasta kamerakuvaketta .
  3. Kuvaa  uusi video tai valitse valmis video galleriastasi.
  4. Lisää videolle nimi (enintään 100 merkkiä) ja kuvaus (enintään 5 000 merkkiä).
  5. Käytä halutessasi parannuksia:
    • Lisää videoon suodatin .
    • Leikkaa videota vetämällä sen alla olevan valkoisen laatikon reunoja.
  6. Valitse yleisösi asetuksella "Kyllä, se on tehty lapsille" tai "Ei, sitä ei ole tehty lapsille". Jos et ole varma valinnastasi, katso lisätietoja tästä ohjekeskuksen artikkelista.
  7. Napauta LATAA julkaistaksesi videon.

Joskus videon lataus aloitetaan jo sen kuvaamisen aikana. Emme kuitenkaan koskaan julkaise videoita ilman lupaasi.

Katso esimerkki

Jos haluat nähdä esimerkin videon lataamisesta Android-sovelluksella, katso seuraava video.

Upload on YouTube on your Android phone or tablet

Lisätietoja videoiden lataamisesta

Kuinka monta videota yhden päivän aikana voi ladata?

Kanavalle voi ladata yhden päivän aikana vain tietyn määrän videoita. Jos saat videon lataamisen yhteydessä virheviestin "Päivittäinen latausmäärä on täyttynyt", kokeile uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Rajat voivat vaihdella alueen tai kanavahistorian mukaan. Tekijänoikeusvaroitukset eivät vaikuta latausrajaan mutta yhteisön sääntöjen rikkomisesta annetut varoitukset vaikuttavat.

Mukana tässä videossa ‑osio Androidilla

Jos videollasi esiintyy eniten haettu sisällöntuottaja, Android-käyttäjät voivat nähdä katselusivulla linkin hänen kanavalleen sekä sen tilauspainikkeen. Tämä auttaa katsojia löytämään uusia sisällöntuottajia ja tilaamaan heidän kanavansa.

Eniten YouTubessa haettuja sisällöntuottajia tagataan automaattisesti. Sisällöntuottajia ei voi tagata manuaalisesti.

Tagin poistaminen

Jos olet luonut videon, voit napauttaa videolla esiintyvän sisällöntuottajan nimeä ja poistaa sen videolta.

Jos sinut on tagattu videoon, voit napauttaa nimeäsi katselusivulla ja poistaa nimesi yksittäiseltä videolta tai kaikilta kanavan videoilta.

Videoiden lataaminen mobiili- tai Wi-Fi-yhteydellä

Voit muuttaa yhteystapaa, jolla videoita ladataan YouTubeen.

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Valitse Lataukset.
  4. Valitse, haluatko ladata videoita Wi-Fi- vai mobiiliyhteydellä.

Mitä eroa on videon lataamisella ja julkaisemisella?

Videon lataaminen tarkoittaa, että videotiedosto tuodaan YouTubeen.
Videon julkaiseminen tarkoittaa, että video on niiden käyttäjien katsottavissa, joilla on siihen pääsy.
Pystysuuntaisten videoiden lataaminen
Kun lataat videon, YouTube valitsee sille parhaan näyttötavan. Parhaan lopputuloksen saat, kun et lisää pystysuuntaiseen videoon mustia sivupalkkeja. Olipa video pysty- tai vaakasuunnassa kuvattu tai neliönmuotoinen, se sovitetaan näyttöön.