Videoiden lataaminen

Videoiden lataaminen YouTubeen on helppoa. Noudattamalla alla olevia ohjeita voit ladata videoita tietokoneelta tai mobiililaitteesta.

Videoiden lataaminen YouTubeen

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä YouTube Studion betaversiossa. Jos käytät YouTube Studion betaversiota (studio.youtube.com), valitse vasemmasta valikosta Creator Studion perinteinen versio.
  1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa sivun yläreunasta Lataa .
  3. Valitse Lataa video.
  4. Ennen lataamisen aloittamista voit määrittää videon tietosuoja-asetukset.
  5. Valitse tietokoneestasi video, jonka haluat ladata. Voit myös tuoda videon Google Kuvista.
  6. Latauksen aikana voit määrittää videon perustiedot ja lisäasetukset ja ilmoitetaanko tilaajille uudesta latauksesta. Jos poistat ilmoituksen käytöstä, tilaajille ei kerrota latauksesta. Kumppanit voivat muuttaa myös kaupallistamisasetuksiaan. Videon nimi voi olla enintään 100 merkkiä ja kuvaus enintään 5 000 merkkiä pitkä.
  7. Voit ladata videon YouTubeen julkisena videona valitsemalla Julkaise. Jos valitset tietosuoja-asetukseksi Yksityinen tai Piilotettu, viimeistele videon lataaminen valitsemalla Valmis. Voit myös jakaa videon yksityisesti valitsemalla Jaa.
  8. Videosi ei näy muille käyttäjille, ennen kuin klikkaat Julkaise-painiketta. Halutessasi voit julkaista videon myöhemmin videonhallintaohjelmassa.
Voit julkaista videoita millä tahansa kuvasuhteella.
Kun julkaiset videon, YouTube muuttaa soitinta automaattisesti videon koon mukaiseksi.
  1. Älä lisää videon reunoihin mustia palkkeja, koska tällöin YouTube ei voi näyttää videota parhaalla mahdollisella tavalla.
  2. Seuraa videon julkaisemisen vaiheita.
Kun julkaiset videon, YouTube määrittää sisällön parhaan näyttötavan. Olipa video pysty- tai vaakasuunnassa kuvattu tai neliönmuotoinen, se mahtuu näyttöön.
Seuraa edellä olevia vaiheita, jotta videon katselukokemus on mahdollisimman hyvä kaikilla laitteilla. Soitin säätää videon automaattisesti YouTuben mobiilisovelluksessa ja työpöytäversiossa.
Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.

Julkaisupäivä katselusivulla

Kun teet YouTube-videosta julkisen, katselusivulla näkyvä julkaisupäivämäärä perustuu Tyynenmeren normaaliaikaan (PST). Jos haluat videolle tietyn julkaisupäivän, varmista, että lataat tai ajastat videon julkaisun oikeana päivänä Tyynenmeren normaaliajan perusteella.

Katselusivun julkaisupäivä voi erota videonhallintaohjelmassa näkyvästä julkaisupäivästä seuraavissa tilanteissa:

• Olet ladannut julkisen videon aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.
  • Olet ajastanut yksityisen videon julkaistavaksi tiettynä aikana aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.
Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, varmista, että käytät kirjautumiseen Google-tiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta.