Uploads op mobiele apparaten verbeteren met optimalisaties

Als je een video vanaf een mobiel apparaat uploadt, kun je kleine aanpassingen aanbrengen.

Als je video meer dan 100.000 weergaven heeft, kun je videobewerkingen misschien niet opslaan. Deze beperking geldt niet voor kanalen die deelnemen aan het YouTube-partnerprogramma.

Als je wijzigingen niet kunt opslaan, kun je in plaats daarvan een nieuwe video maken (met een nieuwe video-URL). Gebruik de optie Opslaan als nieuwe video en breng daarin je wijzigingen aan.

Optimalisaties toevoegen

Ga als volgt te werk om op mobiele apparaten optimalisaties toe te voegen:

1. Tik op Maken  en dan Een video uploaden.
  2. Maak een nieuwe video of selecteer een bestaande video om te uploaden.
  3. Pas optimalisaties toe:
    • Je video inkorten: Sleep de witte stippen in de filmstrook onder het videovoorbeeld om de begin- en eindpositie van de video te wijzigen. Tik op de handgrepen en houd deze vast om preciezere correcties te maken.
    • Muziek toevoegen aan je video: Tik op Muziek  om een muziektrack uit de Audiobibliotheek of vanaf je apparaat toe te voegen.
    • Filters toepassen: Tik op om een videofilter toe te voegen.
  4. Voer de rest van je videogegevens in en tik op VOLGENDE.
  5. Geef aan of de video is gemaakt voor kinderen en tik op Uploaden.

Problemen oplossen bij het opslaan van optimalisaties

Je kunt alleen wijzigingen opslaan in video's die aan de volgende criteria voldoen:

• Aantal weergaven: Als je video meer dan 100.000 weergaven heeft, kun je wijzigingen misschien niet opslaan (dit geldt niet voor de optimalisatie Gezichten vervagen). Deze beperking geldt niet voor gebruikers die deelnemen aan het YouTube-partnerprogramma.