Parannusten käyttö mobiililaitteilla

YouTuben parannustoiminnoilla voit parannella videoitasi ja lisätä niihin tehosteita suoraan YouTubessa tai videon lataamisen yhteydessä.

Jos videolla on yli 100 000 näyttökertaa, siihen tehtyjä muokkauksia ei välttämättä voi tallentaa. Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelman jäseniä.

Jos et voi tallentaa muutoksia, voit luoda muokatusta versiosta uuden videon Tallenna uutena videona ‑toiminnolla. Uudelle videolle luodaan myös uusi URL-osoite. Kasvojen sumennus- tai Muokattu sumennus ‑toimintojen muutokset voi kuitenkin tallentaa suoraan videoon. Tämä koskee myös yli 100 000 näyttökertaa saaneita videoita.

Alla näet YouTube-sovelluksella käytettävissä olevat parannukset. Muista, että parannukset tehdään videoon jo ladattaessa.

Leikkaa osia videosta

Voit muuttaa videon alku- ja loppukohtaa vetämällä esikatseluikkunan alla olevan kuvanauhan sinisiä rajauskahvoja.

Lisää videoon musiikkia

Voit lisätä videoon musiikkia äänikirjastosta tai laitteeltasi. Jos haluat lisätä musiikkia, napauta musiikkikuvaketta .

• Äänikirjasto: Lisää ilmaista musiikkia YouTuben musiikkikirjastosta. Selaa musiikkia valitsemalla Suositukset- tai Lajityyppi ja mieliala ‑välilehti. Voit esikuunnella kappaletta videossasi ennen sen lisäämistä.
  • Omalta laitteelta: Jos olet tallentanut musiikkia laitteeseesi, voit lisätä sitä videoon Laitteessa-välilehdellä.

Kun olet lisännyt musiikkia, voit muokata sitä:

• Muuta synkronointia: Vieritä musiikkikappaletta, niin voit muuttaa sen synkronointia videon kanssa.
  • Muuta miksaustasoa: Napauta  muuttaaksesi kappaleen ja alkuperäisen ääniraidan miksaustasoa.
Käytä suodattimia

Jos haluat lisätä videoon suodattimen tai visuaalisen tehosteen, napauta .

Kun olet tehnyt haluamasi parannukset, lataa video napauttamalla .

Parannusten tallennusongelmien ratkaiseminen

Jotta voit tallentaa videoon tehdyt muutokset, sen on täytettävä seuraavat ehdot:

• Näyttökerrat: Jos videolla on yli 100 000 näyttökertaa, muutoksia ei välttämättä voi tallentaa (ei koske kasvojen sumennusta). Tämä rajoitus ei koske YouTube-kumppaniohjelman jäseniä.