Få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket på YouTube og YouTube TV

NFL Sunday Ticket er en betalingssportspakke, der giver dig adgang til kampe fra hovedsæsonen i National Football League (NFL) søndag eftermiddag (Eastern Time), der ikke vises på lokale tv-kanaler i dit område. Denne sæsons kampe starter søndag den 10. september.

Få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket på YouTube TV og YouTube

NFL Sunday Ticket er tilgængelig som en tilføjelse til et YouTube TV-basisabonnement. Du kan også få NFL Sunday Ticket som en selvstændig YouTube Primetime-kanal.

I denne artikel kan du få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket, f.eks. tilgængelige kampe og funktioner, priser og meget mere.

Forskellige pakker med NFL Sunday Ticket

NFL Sunday Ticket omfatter NFL-kampe søndag eftermiddag (Eastern Time), som ikke er tilgængelige på lokale tv-kanaler i dit område i NFL-hovedsæsonen. Så hvis du er Dallas Cowboys-fan i Miami, kan du se alle Cowboys-kampe om søndagen, der ikke vises på NBC, CBS eller FOX i dit område.

NFL-kampe, der er tilgængelige på YouTube TV med NFL Sunday Ticket-tilføjelsen

YouTube TV er en streamingtjeneste med live-tv fra over 100 tv-, kabel- og regionale sportsnetværk. Et YouTube TV-basisabonnement koster 72,99 USD om måneden. Med et YouTube TV-basisabonnement kan du se følgende NFL-kampe:

• De fleste træningskampe, der vises lokalt og nationalt
  • Hovedsæsonkampe, som vises både lokalt og nationalt, inkl.:
    • Sunday Night Football på NBC
    • Thanksgiving-kampe på CBS, NBC og FOX
    • Monday Night Football på ESPN
    • Kampe på NFL Network og ABC
  • Slutspilskampe, der vises nationalt

Når du føjer NFL Sunday Ticket til dit YouTube TV-basisabonnement, kan du også se alle out of market-kampe om søndagen i hovedsæsonen. Når du kombinerer et YouTube TV-basisabonnement med NFL Sunday Ticket-tilføjelsen, kan du se:

• NFL-træningskampe:
    • Se NFL-træningskampe, som vises nationalt på NFL Network og ESPN og lokalt på tv-kanaler såsom ABC, CBS, FOX og NBC, der er inkluderet i dit YouTube TV-basisabonnement. Du kan se, hvilke kanaler der er tilgængelige i dit område, ved at gå til YouTube TV-velkomstsiden og skrive dit postnummer.
      • Bemærk! Hvis en træningskamp i dit område sendes på en lokal kanal og NFL Network, vil den være underlagt embargo ("visningsbegrænsninger") og vil ikke blive vist på NFL Network, heller ikke selvom den lokale kanal ikke er tilgængelig som en del af YouTube TV-basisabonnementet i dit område. De fleste træningskampe sendes dog igen på senere datoer og tidspunkter på NFL Network, og disse genudsendelser er ikke underlagt de samme begrænsninger.
    • NFL Sunday Ticket omfatter ikke træningskampe.
    • Thursday Night Football på Amazon Prime er ikke tilgængelig på YouTube TV.
  • NFL-kampe i hovedsæsonen på lokale og nationale kanaler:
    • Se NFL-kampe i hovedsæsonen, der vises nationalt, f.eks. Sunday Night Football på NBC og Monday Night Football på ESPN, og lokalt på CBS- og FOX-kanaler, som er inkluderet i dit YouTube TV-basisabonnement.
    • Thursday Night Football på Amazon Prime er ikke tilgængelig på YouTube TV.
  • Out of market-kampe fra NFL søndag eftermiddag (Eastern Time) i hovedsæsonen: Se hovedsæsonen søndag eftermiddag (Eastern Time), der vises på CBS og FOX på kanaler, som ikke er tilgængelige i dit lokalområde, med NFL Sunday Ticket. NFL Sunday Ticket starter med hovedsæsonen i september.
  • Slutspilskampe i NFL:
    • Se slutspilskampe, der vises nationalt på CBS, FOX, ESPN og NBC, med dit YouTube-basisabonnement.
    • NFL Sunday Ticket omfatter ikke slutspilskampe.

NFL-kampe, der er tilgængelige på NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen

YouTube Primetime-kanaler er individuelle streamingtjenester som f.eks. NFL Sunday Ticket, der giver dig mulighed for at finde og se film, tv-udsendelser og liveindhold på YouTube uden at købe et YouTube TV-basisabonnement.
Med NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen på YouTube kan du se:

• Out of market-kampe fra NFL søndag eftermiddag (Eastern Time) i hovedsæsonen: Se hovedsæsonen søndag eftermiddag (Eastern Time), der vises på CBS og FOX på kanaler, som ikke er tilgængelige i dit lokalområde, med NFL Sunday Ticket fra og med september.

NFL Sunday Ticket omfatter ikke trænings- og slutspilskampe.

Priser for NFL Sunday Ticket

Priser for NFL Sunday Ticket på YouTube TV

YouTube TV-basisabonnement + NFL Sunday Ticket omfatter:
  • De fleste træningskampe
  • Hovedsæsonkampe, inkl. out of market-kampe, lokale og nationale udsendelser
  • Slutspilskampe

Du kan få NFL Sunday Ticket på årlig basis eller kombinere det med NFL RedZone. Du kan vælge dit abonnement og tilmelde dig her.

Bemærk, at NFL Sunday Ticket på YouTube TV kræver et YouTube TV-basisabonnement. Et YouTube TV-basisabonnement koster 72,99 USD om måneden.

Se, hvordan du får NFL Sunday Ticket på YouTube TV.

Priser for NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler

NFL Sunday Ticket på YouTube omfatter out of market-kampe søndag eftermiddag (Eastern Time) i hovedsæsonen, inkl. kampe, der ikke vises nationalt eller lokalt.

Du kan få NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler på årlig basis eller kombinere det med NFL RedZone. Du kan vælge dit abonnement og tilmelde dig her.

Se, hvordan du får NFL Sunday Ticket på YouTube.

Få flere oplysninger om fakturering og købsmuligheder for NFL Sunday Ticket

Tilbyder I studierabatter på NFL Sunday Ticket?

Ja. NFL Sunday Ticket-studieabonnementet er tilgængeligt for kvalificerede studerende. Kvalificerede studerende kan købe NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler. NFL Sunday Ticket-studieabonnementet er ikke tilgængeligt, hvis du tilmelder dig NFL Sunday Ticket på YouTube TV. Få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket-studieabonnementet.

Kan jeg købe et abonnement, der gælder for et enkelt hold, eller kan jeg købe en enkelt kamp?

Nej. Vi tilbyder i øjeblikket ikke individuelle holdabonnementer eller ugentlige købsmuligheder.

Jeg betaler for YouTube TV via mit mobilselskab eller min internetudbyder. Kan jeg tilføje NFL Sunday Ticket?

Kunder hos Frontier, Verizon og WOW! kan nu købe NFL Sunday Ticket via deres udbyder. Kunder hos disse udbydere kan også være kvalificerede til unikke besparelser som f.eks. rabatter eller kuponer.

Kan jeg opsige eller få en refusion for NFL Sunday Ticket?

Nej. Vi tilbyder ikke opsigelse eller refusion for NFL Sunday Ticket.

Du kan annullere automatisk fornyelse af kommende sæsoner. Se, hvordan du gør følgende:

Funktioner, der er inkluderet i NFL Sunday Ticket

Uanset om du køber NFL Sunday Ticket på YouTube TV eller som en Primetime-kanal, har du adgang til disse funktioner.

Hvor mange streams får jeg?
Abonnenter på NFL Sunday Ticket-studieabonnementet er begrænset til én enhed, hvor brugeren er logget på, og én samtidig stream ad gangen. Få flere oplysninger.

Der er ingen grænse for, hvor mange streams du kan se, mens du ser NFL Sunday Ticket derhjemme. Du kan f.eks. se med på fjernsynet i stuen, mens et andet familiemedlem ser med på sin tablet i et andet rum, og et tredje familiemedlem ser med på sin telefon. Der er ingen grænse for, hvor mange enheder du kan bruge til at logge ind med.

Uden for dit hjem kan du se indhold i op til to separate streams.

Kan jeg optage kampe og se dem senere?
Ja. Når du tilmelder dig NFL Sunday Ticket, får du adgang til at optage og se kampe med DVR-funktionen i YouTube TV-appen, selv når du køber NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen. Få flere oplysninger om, hvordan du optager på YouTube TV.
Kan jeg sætte indhold på pause og spole frem og tilbage?
Du kan sætte videoen på pause og spole tilbage, når du ser NFL Sunday Ticket på YouTube og YouTube TV. Du kan kun spole tilbage til det punkt, hvor du begyndte at se indholdet. Hvis du skifter mellem kampe, nulstilles det punkt, hvor du kan spole tilbage. Du kan ikke spole tilbage på en mobilenhed eller din computer.
Du kan kun spole frem for at indhente liveudsendelser i DVR-optagne kampe (kun tilgængelig i YouTube TV-appen) og i tidligere sendte kampe on-demand.
Kan jeg dele NFL Sunday Ticket med min familie?
NFL Sunday Ticket-studieabonnementet omfatter ikke familiedeling. Få flere oplysninger.
Ja. Når du opretter en Google-familiegruppe, kan du dele YouTube TV eller Primetime-kanaler med op til 5 andre familiemedlemmer uden yderligere omkostninger.
Vigtigt! Du kan ikke starte eller deltage i en Google-familiegruppe via en Google Workspace-konto. Hvis du vil dele NFL Sunday Ticket med din familiegruppe, skal du oprette en konto eller logge ind på din almindelige Google-konto.
Vil du vide mere om familiedeling? Få flere oplysninger om:
Kan jeg se flere kampe på samme tid?
Ja. Vores multivisningsfunktion gør det nemt at se op til fire livestreams på samme skærm. Multivisning er kun tilgængelig på udvalgte enheder.