The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Hotels zoeken op Google

Je kunt met Google Zoeken hotels vergelijken en boeken.

• Filter hotels op prijs, locatie, beoordelingen en hotelklasse.
  • Bekijk informatie over het hotel, waaronder foto's en recensies.
  • Boek een kamer met een van onze boekingspartners.

Een hotel zoeken

1. Ga naar google.com.
  2. Typ in de zoekbalk hotels in, gevolgd door de plaats of regio waar je wilt overnachten. Bijvoorbeeld hotels in Parijs.
  3. Scroll in de zoekresultaten naar het vak met hotelresultaten.
  4. Als je alle hotelresultaten wilt zien, heb je deze mogelijkheden:
    • Geef je verblijfsdatums op.
    • Tik of klik onderaan het vak op de link.

OP DESKTOPS NAAR HOTELS ZOEKEN

OP MOBIELE APPARATEN NAAR HOTELS ZOEKEN

Je zoekopdracht voor hotels verfijnen

Nadat je naar een hotel hebt gezocht, kun je bovenaan het volgende doen:

• Je datums aanpassen.
  • De filters gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen. Je kunt filteren op prijs, bezetting, gebruikersbeoordeling, hotelklasse en voorzieningen.
  • Gebruik de kaart om de locatie en andere hotels in de omgeving te zien.

Je zoekresultaten personaliseren

Je resultaten zijn mogelijk gepersonaliseerd op basis van je browse-activiteit, recente zoekopdrachten op Google en reisbevestigingen die je via Gmail hebt ontvangen. Ontdek hoe je je zoek- en app-activiteit en gepersonaliseerde zoekresultaten aanpast.

Een hotel boeken

1. Selecteer een hotel.
  2. Tik of klik op Beschikbaarheid checken of scroll omlaag naar de boekingsmodule om de boekingsopties te bekijken.
    Opmerking: Links van boekingspagina's kunnen betaalde plaatsingen zijn, aangeduid met de badge Advertenties, of gratis links die zijn gerangschikt op basis van hun relevantie voor gebruikers.
  3. Controleer de datums en andere gegevens. Kies daarna een boekingsoptie.
  4. Voltooi de transactie op de website van het hotel of het reisbureau.

Tip: Bij sommige hotels en reisbureaus kun je de boeking rechtstreeks op Google afronden. Volg in die gevallen de stappen om een hotel te boeken op Google.

Hotelprijzen

Hotelprijzen zijn afkomstig van partners van Google. Deze maken gebruik van de Hotel Prices API (Application Programming Interface). Meer informatie over hoe partners prijzen naar Google sturen.

Soms bieden onze partners speciale kortingsprijzen aan die niet voor iedereen beschikbaar zijn. Zo is een prijs misschien alleen beschikbaar voor mensen die zijn ingelogd op hun Google-account of op een mobiel apparaat. Selecteer Informatie Informatie om te zien of de vermelde prijzen niet voor iedereen beschikbaar zijn.

Opmerking: Prijzen zijn onder voorbehoud. (Disclaimer)

De valuta van weergegeven hotelprijzen wijzigen: De valuta waarin je hotelprijzen ziet, wordt bepaald door je zoekinstellingen op Google. Als je prijzen in verschillende valuta's wilt bekijken, moet je je regio-instellingen wijzigen.

Hotelaanbiedingen

We willen je helpen wanneer je een hotel zoekt. Daarom brengen we aanbiedingen onder de aandacht door een badge Aanbieding naast de hotelnaam weer te geven. Er zijn 2 soorten aanbiedingen:

• Hotels met een prijs die lager is dan het normale tarief of die lager is dan de tarieven van vergelijkbare hotels in de buurt. Je kunt het prijsverschil ten opzichte van het gebruikelijke tarief bekijken.
  • Hotels waarvoor een partner korting biedt ten opzichte van de huidige marktprijs voor dat hotel. Je ziet het bedrag dat je kunt besparen.
Hotelklassen

Google maakt het makkelijker om accommodaties te vergelijken door classificaties aan hotels toe te wijzen of de officiële classificaties te laten zien die lokale autoriteiten aan de hotels hebben toegewezen (indien beschikbaar, bijvoorbeeld in Frankrijk). Elk hotel krijgt een beoordeling tussen 1 en 5 sterren. Je kunt deze beoordelingen gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen.

Google verzamelt de gegevens voor deze beoordelingen van verschillende bronnen, waaronder externe partners, direct onderzoek, feedback van hoteliers en conclusies op basis van machine learning waarmee hotelkenmerken zoals prijs, locatie, kamergrootte en voorzieningen worden onderzocht en geëvalueerd. Een 2-sterrenhotel kan bescheiden kamers en voordelige prijzen bieden, terwijl een 4-sterrenhotel een luxe inrichting, een speciale conciërge, dag en nacht roomservice en luxe voorzieningen zoals badjassen en een minibar kan bieden.

Hotels waarbij geen classificatie wordt getoond, zijn misschien nog niet beoordeeld door Google. Neem contact met ons op als je feedback wilt geven over hotelklassen.

Hotelvoorzieningen

Google helpt je graag je ideale hotel te vinden. Daarom vermelden we welke services en voorzieningen er in elk hotel worden aangeboden, zoals wifi of een zwembad Aan de hand van deze informatie kun je accommodaties vergelijken en je zoekopdracht verfijnen.

Google gebruikt verschillende bronnen om informatie over hotels te verzamelen, zoals hoteleigenaren en hun websites, externe partners, direct onderzoek en feedback van gebruikers.

Laat het ons weten als je informatie over een voorziening ziet die niet klopt.

Hotelkamers

Google helpt je graag je ideale hotel te vinden. Daarom geven we je informatie over de kamers in elk hotel, zoals het maximale aantal gasten of het type bed. Aan de hand van deze informatie kun je accommodaties vergelijken en je zoekopdracht verfijnen.

Google gebruikt verschillende bronnen om informatie over hotelkamers te verzamelen, zoals hoteleigenaren en hun websites, externe partners, direct onderzoek en feedback van gebruikers.

Links naar boekingspagina's van hotels

Onder de velden waar je je reisdatums hebt ingevuld, zie je misschien advertenties voor links van boekingspagina's van onze hotelpartners die gerelateerd zijn aan je zoekopdracht. Deze advertenties zijn gebaseerd op je huidige zoektermen en mogelijk op het feit of je bent ingelogd op een Google-account.

Advertenties voor links van boekingspagina's kunnen gratis of betaald zijn. Betaalde advertenties worden altijd aangeduid met de badge Advertenties. Google gebruikt verschillende signalen om gratis advertenties te rangschikken, waaronder consumentenvoorkeuren, de ervaring op de landingspagina en de nauwkeurigheid van eerdere prijzen die met Google zijn gedeeld. Bekijk meer informatie over gratis advertenties voor links van boekingspagina's.

Betaalde advertenties voor links van boekingspagina's, of hoteladvertenties, worden gerangschikt op basis van de advertentieveiling van Google. Bekijk meer informatie over hoteladvertenties.

Hotelovernachtingen

We willen je helpen bij het vinden van een hotel. Daarom brengen we hotels onder de aandacht waar je eerder hebt overnacht of die je hebt geboekt voor een aankomend verblijf. Onder de naam van het hotel in de zoekresultaten zie je beschrijvingen zoals 'Je hebt hier onlangs overnacht'.

We hebben deze hotels gekozen op basis van e-mails over hotelreserveringen in je Gmail-account.

Tip: Je ziet deze badge alleen als je bent ingelogd op je Google-account.

Als je dit soort aanbevelingen niet wilt zien, kun je privé-zoekresultaten uitschakelen. Je zoekinstellingen wijzigen.

Annuleringen en terugbetalingen

Neem voor wijzigingen, annuleringen en restituties contact op met de boekingspartner (het hotel of het reisbureau).

Je vindt de contactgegevens van de boekingspartner op de bevestigingspagina van de boeking of in de bevestigingsmail van de partner. Als je een hotel rechtstreeks op Google hebt geboekt, vind je de contactgegevens van de partner in de bevestigingsmail van Google.

De informatie die Google opslaat over mijn zoekopdrachten

Als je je zoekopdrachten wilt bekijken of verwijderen, ga je naar 'Mijn activiteit'.

Bekijk meer informatie over hoe je activiteit in je account kunt bekijken en beheren.